BREAKING! Lederen for WHO kommer med sjokkerende avsløring under desember-pressekonferanse

nononsensenews.org

Av Are.

areVi befinner oss i spinnville tider. På alle måter. Informasjon om både sykdommen Covid-19, den nye varianten omicron og vaksinen spriker i absolutt alle retninger. Eksempelvis forsøker riksmedia og det norske folkehelseinstituttet fortelle oss at majoriteten av de Covid-innlagte på sykehus er uvaksinerte, uten å nevne at denne varianten ikke utgjør noen fare for den norske befolkningen. Fra andre land meldes det stikk motsatte, nemlig at det er de vaksinerte som opptar sykehusplassene, og at det dreier seg om vaksineskader. Ikke Covid-19. Kort fortalt opplever vi på nytt det samme irrasjonelle og altoppslukende fokuset på antall smittetilfeller, uten at det tas hensyn til smittens lave alvorlighetsgrad. På Facebook reagerer folkehelseinstituttet med å blokkere Howard F. Widding, etter at han ba om en redegjørelse for tall som tilsynelatende hadde forsvunnet fra instituttets egen statistikk.

Det synes heller ikke å ha noen dempende virkning på norske myndigheters bruk av lockdown-politikk at Sør-Afrika, som allerede har erfaring med denne varianten, har informert om at omicron-varianten er mild og at vår panikk er meningsløs. Norske myndigheter, med Støre, Nakstad og Guldvog i spissen, sprer ubegrunnet frykt blant befolkningen. Resultatet er nå en ny runde med skjenkestopp, sosial distansering og begrensede åpningstider, noe som truer en rekke småbedrifter med konkurs. På pressekonferanse står Støre for åpen mikrofon og sier tiltakene ikke er kunnskapsbaserte (at den bakenforliggende forskningen «ikke er eksakt»), for deretter å fri til Camilla Stoltenberg for en livbøye. Men selv Stoltenberg kan ikke hjelpe Støre uten å få alvorlige problemer med sannhetsgehalten og faktagrunnlaget. Så hun følger opp med å svekke Støres og regjeringens standpunkt ytterligere, ved å fortelle at tiltakene bygger på ekstremt skjør informasjon.

Hvis de skulle gjort kvalifiserte prediksjoner, kunne de vel bare ta lærdom av erfaringen med alfa- og deltavarianten: Disse to variantene holdes nemlig for å være betydelig mer alvorlig enn omicron, men helsevesenet opplevde allikevel ikke særlig trykk da disse to variantene «herjet som verst». Så hvorfor skjer denne fornuftsstridige krisemaksimeringen? Svaret er at personer som Støre, Stoltenberg og Guldvog ikke jobber for å ivareta den norske befolkningens liv og helse. De mottar sine instrukser fra det internasjonale makt-kartellet som eier og kontrollerer de store pengeforetakene på global basis. Legemiddelindustrien, pressen og bankene inngår i dette makt-kartellets portfolio. Kartellets fotsoldater blant politikere og redaktører i diverse nyhetsredaksjoner er instruert i å spre frykt angående omicron-varianten, for deretter å etablere koronasertifikat. Siden Covid-19 ikke lengre er kategorisert som en allmennfarlig sykdom, kan de ikke begrunne nye runder med lockdown utfra virusets alvorlighetsgrad. Dette er grunnen til at de har valgt å fokusere maksimalt på smittespredning og påstanden om at de må forsøke unngå overbelastning av helsevesenet. Forbannet pakk!

Vel, nok «bakgrunnsstoff». Temaet jeg ønsket å ta opp i denne artikkelen, er den sjokkerende uttalelsen til Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektøren i Verdens Helseorganisasjon (WHO). Under en WHO-pressekonferanse nå i desember 2021, uttalte Ghebreyesus seg om fordelingen av det begrensede antallet boosterdoser av vaksinen mot Covid-19. Han mente at den utsatte gruppen av eldre burde være prioritert i denne sammenheng. Videre sa han følgende: «Heller det enn det vi ser, nemlig at noen land gir boosterdoser for å drepe barn. Som ikke er riktig. Da kommer rettferdighets-aspektet inn i bildet: Istedenfor å booste et barn i et høykostland, er det bedre å vaksinere de eldre…».

Sjokkerende uttalelse fra WHOs leder Tedros Adhanom Ghebreyesus, under en pressekonferanse i desember 2021.

Så har vi det altså rett fra løvens egen munn. Jeg vet ikke om ordene hans var en glipp, for det han sa burde jo gjøre at vaksineringen mot Covid-19 opphører med umiddelbar virkning! Det er jo nettopp dette som har opptatt vaksinekritikerne hele denne tiden, nemlig at folk omkommer av vaksinen. Basert på den globale rapporteringen via alternative media er det åpenbart at også voksne omkommer i denne sammenheng. Alle liv teller like mye, men det har allikevel fortont seg som spesielt trist at barn nå skal omkomme av denne hypereksperimentelle, hasteutviklede injeksjonen. Barn og unge berøres jo praktisk talt ikke av smitten, og derfor sprer de den heller ikke. (Symptomfrie mennesker sprer ikke smitten, selv om de skulle være smittebærere).

Jeg skulle så innmari ønske at foreldre skjønte alvoret av å gi denne vaksinen til sine barn. Den er for russisk rulett å regne, og det blir jo absurd når man nå vet at vaksinen gis mot en sykdom som ikke er mer alvorlig enn ordinær influensa. På videoen under har dere covid-19 vaksineteknologiens opphavsmann, Robert Malone. Han kommer med en klar advarsel mot å bruke denne vaksinen på barn:

Opphavsmannen til Covid-19 vaksinens teknologi, Robert Malone. Her gir han en advarsel som ikke er til å misforstå…

Det er som jeg allerede har hevdet lenge nå, at vi står foran en kjempeoppvask når dette korrupte vanviddet skal utredes. Vi har vært — og er fortsatt — vitne til at en hasardiøs vaksine promoteres av en kynisk legemiddelindustri og myndighetene på global basis som den har under hælen. Vi snakker her om en vaksine hvor skadevirkningene overskygger de eventuelle fordelene fullstendig. Og hvis noen skulle være i tvil om denne oppvasken, husk disse ord… Vi har vært gjennom tilstrekkelig mange virussvindler før, slik at det er på høy tid at folk begynner å skjønne tegninga nå.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 0535062432 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?