Bevisene for en eldgammel sivilisasjon, spredt over hele verden hoper seg opp

Fakta360.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

fakta360.no:

Det er ikke bare innen klimahysteriet at yppersteprestene blir plukket i filler av andre fagfelt enn de som tradisjonelt krever dominans på feltet. Den tradisjonelle arkeologien holder fremdeles hardnakket på at en kultur av jeger-samlere med enkle redskaper brått ble avanserte steinhuggere for 4-6000 år siden, og skapte samfunn og gigantiske pyramider, presisjonsskårne byggverk og skulpturer over hele verden med enkle kopperverktøy.

Forfatteren Graham Hancock som har studert gammel arkeologi over hele verden skapte opprør i den akademiske verden når Netflix lagde serien om hans oppdagelser i: Oldtidens Apokalypse.

Hans arbeide har i over 30 år inspirert en rekke andre både vitenskapsfolk, ingeniører og steinhuggere som samtlige bekrefter at en rekke arkeologiske funn er så presist skåret ut av den hardeste stein at vi selv i dag ville ha store problemer å gjenskape dem. Ikke bare gjelder dette presisjonen men også det massive omfanget og steinblokker på over 100 tonn som man finner over hele verden.

Mange uavhengige forskere og ingeniører fra ulike fagfelt over hele verden finner nå mer og mer bevis for at der har eksistert en eldgammel sivilisasjon som ble utryddet for ca. 12.700 år siden under/etter katastrofen i Yngre Dryas.

Les også: Energi kan skapes og gå til grunne

Ben van Kerwyk og Jimmy Corsetti er begge uavhengige forskere som har laget mange gode og utrolige dokumentarer om oldtidens beviser for en tapt teknologi og sivilisasjon lengde før både Maya- og de Egyptiske pyramider.

Har du ikke Netflix så anbefaler jeg UnchartedX og Bright Insight sine introduksjonsfilmer som kan inspirere deg videre inn i denne fantastiske verden.

Les artikkelen direkte på fakta360.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar