Berlin Charite slår alarm: 500 000 tilfeller med alvorlige vaksinasjonsbivirkninger

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 11 Second

Bekymrende studiedata fra Tyskland: Antall alvorlige komplikasjoner etter vaksinasjoner mot Sars-CoV-2 er muligens 40 ganger (!) høyere enn antatt. Totalt en halv million mennesker sies å være berørt, advarer studielederen. “Legene må ta grep!”

Antall alvorlige komplikasjoner etter vaksinasjoner mot Sars-CoV-2 i Tyskland er muligens 40 ganger høyere enn det som er offisielt oppgitt så langt. En langsiktig observasjonsstudie av Berlin Charité kom til disse utrolige resultatene, som lederen av studien, professor Harald Matthes, rapporterte til “Mitteldeutscher Rundfunk” (MDR).

“Med tanke på rundt en halv million tilfeller med alvorlige bivirkninger etter Covid-vaksinasjoner i Tyskland, må vi leger ta grep,” sa legen. Åtte av 1000 pasienter hadde alvorlige bivirkninger, det vil si symptomer som varte i uker eller måneder.

Konvensjonelle vaksinasjoner tolereres bedre enn Corona-vaksinasjonen. Gettyimages

Imidlertid er sykdommene fra vaksinasjoner i seg selv vanskelige: De vanligste plagene inkluderer betennelse i hjertemuskelen, overdreven reaksjoner i immunsystemet eller nevrologiske lidelser, dvs. svekkelser i nervesystemet.

Med konvensjonelle vaksiner, som mot polio eller meslinger, er antallet alvorlige bivirkninger «betydelig lavere». Det er spesielt deprimerende for de berørte at deres klager «ofte ikke blir tatt på alvor».

Alarmerende: Leger rapporterer ofte ikke mistenkte tilfeller. Matthes krever derfor: « at Vi må et tilbud om terapi, behandling og veiledning, diskutere vaksineskader og bivirkninger åpent på kongresser og offentlig uten å bli ansett som antivaxxer».

https://exxpress.at/berliner-charite-schlaegt-alarm-500-000-faelle-mit-schweren-impf-nebenwirkungen/

Les artikkelen direkte på Politikeren