Befolkningsutskiftningen avgjør – 85 prosent av muslimer i Frankrike ga stemmen til Macron

Lykten.no

Tenk på det. Hvorfor startet masseinnvandringen til hele den vestlige sfæren omtrent samtidig? I USA og Canada. I Australia og New Zealand. I Europa. På 1960-tallet var USA over 90 prosent hvitt. Det samme gjaldt for Frankrike, England, Tyskland og Australia. Og Norge var nærmest helnorsk. I USA underskrev man i 1965 The Immigration Act. Den gjorde at innvandringen som til da nærmest eksklusivt hadde kommet fra Europa, nå kom fra Sør-Amerika, Afrika og Asia. Det har ført til at hvite amerikanere vil være en minoritet i sitt eget land i løpet av noen få tiår. Det samme skjedde i Canada, Australia og Europa.

Les også: Folkemordet på hvite i USA fortsetter

Og Norge følger etter

Norge hadde på 1970-tallet ca. 4 millioner mennesker. I all hovedsak etniske nordmenn. I 2022 er vi 5.4 millioner. Den 1.4 millionen ekstra mennesker er nesten alle med innvandrerrelatert bakgrunn. Det samme gjelder for Sverige og Danmark. Etniske nordmenns fødselsrate har stått på stedet hvil. De nye innbyggerne stemmer overveldende rødgrønt. Ap har lagt tommelen på vektskålen og sikret seg makten i byene og på Stortinget med denne velgerblokken. Prognosen er at Oslo vil være en minoritetsby for nordmenn innen 2040. I hele Norge innen 2070, hvis dagens innvandringsrate fortsetter.

Les også: Norge før masseinnvandringen – hvordan klarte vi oss?

(Grafikk: Verdensbanken)

Les også: Klokken er fem på tolv – vi må ta Norge tilbake – Podcast #8

I Storbritannia innrømmet venstresiden at man åpnet grensene for å straffe de konservative. Man visste at innvandrerne ville være en enorm stemmeblokk man kunne ta for gitt. Med lovnader om uendelig økonomisk støtte, familieprogrammer og religionsfrihet, lokket man hundrevis av millioner av mennesker fra den tredje verden til Vesten. Snakk om integrasjon og lovnader om økte skatteinntekter var floskler og løgner

I Frankrike kan den omstridte presidenten Emmanuel Macron bestige tronen nok en gang. Vel vitende om at hans åpne-grenser politikk, som han deler med de fleste av lederne i Vesten, har sikret ham makten for en ny periode.  Hele 85 prosent av de stemmeberettigede muslimene i landet ga ham sin stemme. Muslimer i Frankrike utgjør nesten 9 prosent av befolkningen, eller over 6 millioner mennesker. I denne perioden vil dørene til Frankrike forbli åpne. Nye millioner mennesker med ikke-etnisk fransk bakgrunn vil etablere seg i landet. Sjansen for at de konservative eller nasjonalister skal kunne ta fra hans parti makten blir mindre. Snart borte.

Men selv de konservative er med på leken. Erna Solberg og Høyre, med FrP med på laget, stoppet verken innvandringen eller befolkningsutskiftningen i Norge. Faktisk stemte de for tusenvis av nye migranter mot sine egne velgeres ønske. Det finnes ingen reell politisk motstand som kan stoppe utviklingen.

Les også: FrP har solgt seg selv til djevelen – makt fremfor folket

Det må en revolusjon eller en borgerkrig til for å snu utviklingen. Og misforstå oss rett. Den kommer før eller siden. Vi ønsker ikke at nordmenns blod skal flyte i gatene, men våre politikere er i ferd med å lede oss ned den veien. Vi vil få vårt et Jugoslavia. Og det er våre politikere som har brolagt veien til helvete. Betongblokker foran Stortinget og kjøpesentre. Bevæpnet politi på 17. mai. Terrortrusler. Imamer i Forsvaret. Agenda 2030, der norske politikere bærer bærekraftspins fremfor det norske flagget på dressen på Stortinget. Gettofisering med påfølgende norsk flukt ut av bysentrum. Faresignalene er der for et samfunn som er i ferd med å gå i oppløsning.

Frankrike har opplevd ubeskrivelige terrorangrep, med hundrevis av drepte og tusenvis skadde de siste årene alene. Barn og kvinner liggende livløse tilbake på gater og torg. Politimenn skutt i hjel på åpen gate. Lærere halshugges for rykter om blasfemi. Terrorsikring foran Eiffel-tårnet og Louvre. Årevis med demonstrasjoner på gatene med gule vester. Men Macron får sitte i fire nye år. Folket er kondisjonert til å følge strømmen til slaktehuset. Massemedia har vært et viktig propagandaverktøy.

Les også: Fransk spionsjef om innvandringen til landet: «Den største trusselen mot sivil fred» (Mange videoer) 

Opptøyene i Sverige den siste uken, og bildene fra Sandefjord sist helg, med steinkastende kvinner og tiåringer, er bare en liten forsmak på det som er i vente for våre egne nasjoner. Man kan nesten tro at det hele er ønsket for å innføre mer kontroll og tvang på det norske folket. Jo mer terror og utenforskap som «tillates», jo flere lover og påbud kan innføres for å «kontrollere» folket, som velger overvåking, kontroll og registrering fremfor frihet. BankID. Pass med mikrochip. Nasjonalt ID-kort. Vaksinepass. Apper på mobilen med GPS-sporing, der myndighetene vet hvor du befinner deg til enhver tid. Det hele går i tospann. For din trygghet, må du vite.

Spørsmålet er hvorfor høyt utdannede europeere og vestlige ledere har ført en slik politikk, når man vet det vil føre til enorm uro, borgerkrig og hundretusenvis av døde i løpet av dette århundret som et resultat. De som setter søkelys på utviklingen blir sirklet ut. Man velger å skylde på budbringeren. Vi skal sensureres og fryses ut. All debatt og informasjon som går i mot myndighetene, massemedia og akademia er verboten og må stoppes.

Inntil hele det globale eksperimentet kollapser under vekten av sin egen misære, mangfold og umoral, så får vi igjen repetere oss selv;

Flytt ut av byen. Gift deg. Få mange barn. Lev så mye du kan i harmoni med naturen. Så kan vi bygge opp igjen landene våre den dagen byene brenner ned og dagens utopiske prosjekt ligger igjen i aske.

Vive La France!

Les artikkelen direkte på Lykten