Barnefamilie kjørte feil – fikk bilen pepret med skudd

Lykten.no

Lykten.no:

SVERIGE. En barnefamilie som var ute og kjørte i Stockholmsområdet Märsta på torsdag kveld opplevde sitt livs verste mareritt.

Barnefamilien hadde havnet «feil» da de kom til tettstedet og forsøkte å finne tilbake til motorveien. De svingte rundt utenfor en restaurant, men da familiebilen passerte tre personer som stod ved fortauskanten ble de beskutt. Politiet fant etter hendelsen flere kulehull i bilens karosseri.

Hendelsen fant sted i 22-tiden sist torsdag. Da fikk politiet inn en melding om at det hadde funnet sted en skyteepisode i det innvandrertette tettstedet. Saken etterforskes som mistanke om drapsforsøk, men ingen personer har blitt pågrepet i skrivende stund, skriver løssalgsavisen Expressen.

Les også: Sverigestan – 27 skutt i hjel på fire måneder

(Foto: Google Maps).

Les også: Svensk statsminister (S) – «Integrasjonen har mislykkes»

Det rapporteres at flere skoler i området har over 90 prosent fremmedkulturelle elever. Politiet kan fortelle at grove voldsepisoder, narkotikaforbrytelser og økonomisk kriminalitet har økt de siste årene. Den statseide kanalen SVT rapporterte allerede i 2018 at «folk ikke tør å gå ut lenger». 

Tettstedet har opplevd en rekke skyte- og bombeepisoder, samt jevnlige bilbranner, og skal i følge politiet ha en gjeng med minst 20 medlemmer med ikke-etnisk svensk bakgrunn som setter skrekk i området.

Les også: «Riv de kriminelle innvandrernes statsborgerskap i stykker»

Kilde: Fria Tider

Les artikkelen direkte på Lykten