Australsk senator truer politikere som var medløpere i Covid-galskapen – er hele bløffen i ferd med å bli avslørt nå?

nononsensenews.org

Sier navnet Malcolm Roberts deg noe? Trolig ikke, men han er en australsk senator som nylig har gått ekstremt hardt ut mot hele etablissementet bak Covid-svindelen, spesielt den ekstremt skadelige vaksinen. Som jeg tidligere har snakket om, er det en fare for at vi nå står foran masse-dødsfall blant de vaksinerte. Roberts snakker her i parlamentet, og det han sier er særs ærlig, og særs rett-fram.

Blant poengene som Roberts drar fram er…
– myndighetsorganer som truer helsearbeidere til å verken rapportere eller snakke om skadene man kan se vaksinen forårsake
– ikke bare det, men myndigheter sletter også vaksineskader og -dødsfall som helsearbeidere rapporterer inn.
– legemiddelgigantene som produserte vaksinen mot Covid-19, har gjort seg skyldig i svindel under den sparsommelige uttestingen av vaksinens effektivitet og trygghet.
– massiv unnlatelse når det kommer til kartlegging av sentrale, relevante skadevirkninger
– direkte økonomisk korrupsjon og «smøring» av politikere og myndigheter fra legemiddelindustriens side
– og en god del mer…

Det er litt av en punch-line Roberts framfører helt til slutt, så lytt til det.

Er dette et tegn på at sannheten nå begynner komme fram? Det kan faktisk synes slik, for denne australske senatoren er slett ikke alene om å stå fram med et slikt budskap. Sannheten om koronakrisen og den tilhørende vaksinen vil i så fall ikke bli noe pent skue, men det er på HØY tid at det framkommer. Jo tidligere det skjer, jo færre når å bli skadet av vaksinen.

Malcolm Roberts, senator i Queensland, Australia, framfører en tordentale for parlamentet… Her framgår det hvilken svindel vaksinen mot Covid-19 virkelig er. Bravo!

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i ekstreme tider som dette, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews