Angel of death

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 3 Second

Temaet vaksineskader har ikke bare gitt leger en kamp med motgang når de rapporterer om de, men har også skapt et frustrerende vanskelig sted for folk som hevder å være vaksineskadde.

Mens noen skyver fenomenet bort som en konspirasjonsteori, kvalifiserer andre dets relevans som ubetydelig. De vaksineskadde er fanget midt imellom.

Har du noen gang lurt på hvordan disse vaksineskadene virkelig ser ut og føles i det virkelige liv? Har du noen gang sett på hvorfor det er flere og flere vaksineskadde?

Politikeren presenterer en samling av opptak som viser deg at vaksineskade ikke er en oppspinn, konspirasjonsteori eller falske nyheter, men er like reell som lidelsene til befolkningen i Ukraina

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) ga ut nye data som viser totalt 1 088 560 rapporter om uønskede hendelser etter covid-vaksiner ble sendt inn mellom 14. desember 2020 og 28. januar 2022 til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) ). VAERS er det primære statlig finansierte systemet for rapportering av uønskede vaksinereaksjoner i USA

Dataene inkluderte totalt 23 149 rapporter om dødsfall – en økning på 542 fra forrige uke – og 183 311 rapporter om alvorlige skader, inkludert dødsfall, i løpet av samme tidsperiode – opp 4 317 sammenlignet med forrige uke.”

Les artikkelen direkte på Politikeren