Å la demonene herje blant folk, kalt Strategy of Tension

Å la demonene herje blant folk, kalt Strategy of Tension

Nyhetsspeilet
Å la demonene herje blant folk, kalt Strategy of Tension

Nyhetsspeilet.no:

De siste måneders drapshendelser ikke bare over Skandinavia, men hele Europa tvinger oss til å bremse opp og spørre oss hvor årsakene kan ligge? Det er skjebnesvangert å la utviklingen fortsette uten at hver enkelt av oss blir fortrolige med kjensgjerningene, dvs at vi langsomt, uten frykt, vender oss til å ta virkeligheten inn over oss. For å komme dypere inn i det virkelige liv, må vi få frem de riktige årsaker og ikke la oss avspise med offisielle bortforklaringer. Den som tar livet av et annet menneske, er etter min mening besatt.

Colonel George Griggs, oppdragsmorder for US Navy, en notorisk alkoholiker. Kay Griggs Pollard skilte seg fra ham og ble utsatt for forfølgelse fra US Navys generaler, et ekstremt nedverdigende, degenerert miljø, hennes offentliggjorte intervju i 1998 om hennes manns notater vakte stor internasjonal oppsikt, foto her, sammendrag intervju, her, del 1, her.
Adam Lanza, (1992-2012) ansvarlig for Sandy Hook-terroren i 2012, fremstilt som en lunatic, biografi og foto, her.

Det kan gjelde en ekstrem oppdragelse, psykisk ubalanse, men også ved medikamenter, narkotika eller hypnose. En hypotisert patsy kan høre stemmer og utfører ting stemmene sier, kan ha vært utsatt for en form for total hjernevask som også kan ha elektronisk komponenter. Men det kan også være hjerteløse oppdragsmordere. De militære skarpskyttere er slike. Propagandaen har banet veien for at de oppfattes som tøffe menn, mens de egentlig mangler medlidenhet. Alle vestlige nasjoners etterretning har en stall av mer eller mindre ubalanserte, lett påvirkelige menn som ved å drepe for staten synes de er betydningsfulle, NATO råder også over slike, til og med på Kolsås.

16-åringen som i en forstad til Sydney stakk ned den kristne biskop i kirken, den 15. april 2024, hadde blitt forberedt. Noen hadde “ført” 16-åringen frem til mordforsøket, skritt for skritt. Den unge immigranten, en såkalt “patsy” brukte et stikkvåpen og klarte såvidt å rope Alluhu Akbar. Dette skulle lede tankene til islams hellige krig, gi inntrykk av at han handlet på vegne av islam. Dette har gått igjen ved en rekke dødelige overfall- og terrorhandinger. To dager før drapsforsøket i kirken ble 6 handlende drept på et kjøpesenter, også i Sydney, gjerningsmannen, Joel Cauchi, ble skutt og drept av en kvinnelig politi (Guardian, her, Twitter, her). Etter min mening ble også han ført frem til drapshandlingene. Det er flere tegn som tyder på det.


Myndighetene ønsker å skape allmenn uro og nervøsitet i samfunnet og tar i bruk en militær strategi formulert første gang i US Army Field Manual 30-31B, for å oppnå kontroll over befolkningene, som etter iscenesatte overfall med dødelig utgang skulle bli tvunget til å rope på den sterke stat, dette er en hersketeknikk brukt siden 1960-tallet, nå også brukt igjen i Australia i 2024 (fra Wikipedia, her).

Ett av tegnene er den internasjonale bekjentgjøring. De vestlige lands aviser og fjernsyns oppgave i slike sammenheng er å vrir ut alt man kan få mord av tilfeldige sivile, helt til den siste dråpe har tørket bort, slik at saken kan leve lenge i media og når ut til det aller siste hjørnet av verden. Hensikten er å skape uro og frykt.

Et annet tegn som var like avgjørende: Ofrene skulle være tilfeldige sivile, drap av tilfeldige skulle skape den uro, frykt og usikkerhet i samfunnene som var ønsket. Fordi befolkningen skulle tvinges til å kreve beskyttelse av staten. Dette er oppskriften på Strategy of Tension, en hersketeknikk, formulert av US ledende militære, men i realiteten brukt i flere århundre av rabbiene i de østeuropeiske ghettoer (se bok av Douglas Reed, Controversy of Zion, kan lastes ned, her).

For det var verken høyreekstreme, venstreekstreme, og heller ikke muslimer eller fanatiske islamister som sto bakerst og trakk i trådene, men det var den vestlige etterretningtjeneste. Vestlig etterretningstjeneste samarbeider, hovedlandene i Five Eyes (de fem øyne) er USA, Canada, UK, New Zealand og Australia, mens de europeiske NATO-land følger tett på og adlyder herrene som går først, også Norge. Øverst oppe står Mossad og CIA, siden MI6 i England.

De gir seg ikke før vi sier stopp: To politikvinner og en tilfeldig 22-åring drept i den belgiske byen Liege i 2018, foto fra Aftenposten, her, vi husker også med gru Brabantdrapene i Belgia i 1985, hvor 28 tilfeldige sivile ble drept, utsnitt skjermdump fra The Guardian, her.

De har fulgt den samme strategi siden 1960-årene. Gjerningsmenn var ofte såkalte patsyer, dvs unge, lett manipulerbare gutter eller unge menn, gjerne mentalt i ubalanse og med en offerrolle i familiesammenheng som bakgrunn. Etter innsatsen ble flere av dem drept av politiet, og da kunne de ikke lenger fortelle om forberedelsene de hadde vært med på. Eksempler er: James Holmes, Aurora (her) , Adam Lanza, tok etter Sandy Hook-massakren sitt eget liv, påståes det (her) og Jared Lee Loughner, Tucson drapene 2011 (her).

Grunnen til at det etterhvert ble oppdaget, var ikke at Mossad, CIA og MI6 åpnet dørene og fortalte hvordan de jobbet, men vanlige folk som fulgte nøye med myndighetenes brutale ferd gjennom samfunnene; et gjentagende mønster av likt utseende gjerningsmenn vakte oppsikt. Den unge muslim som roper Alluhu Akhbar, er en variant av samme tema. Diplomatsønnen Anders Behring Breivik som den “ensomme ulv” på Utøya, likedan (hans far forteller, her).

En kristen biskop angrepet med stikkvåpen, knivdrap på kjøpesenter

Kristen biskop knivstukket i Sydney, 15. april 2024, se opptak, her. Foreldrene snakker senere med en journalist, se video, her.

Kristen biskop knivstukket i Sydney, 15. april 2024, også lignende knivdrap den 13. april 2024 på kjøpesenter Bondi Junction nevnt i samme video, hvor blant de 6 drepte (5 kvinner og 1 mann) var også datter til den styrtrike australske forretningsmann og entreprenør John Singleton. Om Dawn Singleton, Youtube, her og her.

I Sydneys terrorangrep den 13. og 15. april i 2024 ble tilfeldige sivile skadet og drept. Det er de tilfeldige sivile som er målet for Strategy of Tension. Ingen skal føle seg trygg, er den uutalte mening bak. Det er utrygt, du og dine er utrygge overalt; livet er uhyggelig…16-åringen hadde konspirert sammen med tre andre ungdommer, forteller politiet, en 14-åring og 2 17-åringer, alle med muslimsk innvandrerbakgrunn, de ville ta yahood (jødene) og hadde planlagt å skaffe våpen på svarebørsen i Sydney, forklarte de etter de ble arrestert, heter det i avisen Times of Israel, her. Dette er for mitt vedkommende et klassisk opplegg manipulert frem av den australske etterretningstjeneste, i samarbeid med Mossad. Det trengs bare en provokatør som er flink å hviske ungdommene i øret.

Skjermdump, Høibø, foto, her.

Provokatører og oppviglere er Mossads spesialitet. De er beryktet for sine drap, konspirasjoner og sprengstoff, og har også utviklet ekspertise i oppvigleri og å kuppe demonstrasjoner, de har undervist alle vestlige lands etterretningstjenester i akkurat det. I Norge ble den profesjonelle politi-informant og provokatør Christian Høibø fra Kongeberg kjent da han gikk ut i avisene og klagde på PST, rundt 2012-2013, hvor han var ansatt, tror det hadde med penger å gjøre, se NRK, her, se Journalisten, her.

Angrepet i en kirke skulle gi den australske befolkning en ubevisst grunn til å føle agg mot både kristne og muslimske innvandrere. Derav ropet Alluhu Akbar, som kom sent og var nesten ikke hørbart på videoopptaket, i alt ståk som oppsto. Ropet kom først etter at han hadde blitt overmannet og lå fastholdt på gulvet (video fra Twitter, ropet delvis hørtbart helt på slutten, her), men hadde da mistet mye av sin mening, youtubevideo fra drapsforsøket, her. Siden poenget med det hele er å skape angst redsel i sivilsamfunnene, er de store og mange oppslag i media avgjørende. Uten at det gjøres kjent vidt og bredt, har det ingen virkning (se saken omtalt av NRK, de trodde guttungen bare var 15, dengang, her).

“He is a wonderful man and he is now in hospital”, skriver the Syrian Girl om biskop Mar Mari Emmanuel, video, utsnitt skjermdump Twitter, her.

“Den pågrepne tenåringen var en kjenning av politiet, men han sto ikke på noen terrorovervåkningsliste,” skriver NRK. Guttungen gir inntrykk av å være langt mere enn 16 år, han stikker til med en kraft som 16-åringer normalt ikke har, muligens var alderen hans en svindel som kan ha hatt med strafferettslig alder å gjøre. Kanskje har også Australia som Sverige tillatt løgn med hensyn til alder og identitet i registrering av flyktninger fra Midtøsten? (Se hendelsen på Facebook, her).

“Den knivstukkede biskopen er leder av en ultrakonservativ sekt av den assyrisk-ortodokse tro som tok på seg en overordnet rolle i Christian Lives Matter-bevegelsen. Han forkynte ild og svovel i tjenester som ble direktesendt og tiltrakk seg fanatiske kristne for sin anti-LHBTQ prekener og pandemi – (mine uthevelser) skepsis,” skriver avisen The Sydney Morning Herald, mer fra saken, her.

Det er tydelig at journalisten i avisen ikke er åpen for pastorens klare holdninger. Helt opplagt at de ledende maktmiljø som sto bak tvangsutbredelsen av pride-konseptet i australias offentlighet, også “pushet” pandemi- og vaksinasjonene i Sydney, akkurat slik som i de andre vestlige nasjoner, ikke likte en slik biskop.


Terror i en synagoge i Pittsburg i 2018, hvor en skytter åpnet ild en søndag morgen, utsnitt skjermdump, her.

De som utvikler disse mørkladne strategier sitter idag høyt oppe i statsapparatene, skal vi tro Gary Holland. Kanskje er det slik også i lille Norge? At det er ansatte lønnet av staten som planlegger og utfører slike og lignende handlinger?

Er det folk som lar seg styre av NATOs ledelse, fra avdelingen under navnet «Clandestine Planning Committee» (CPC)? De har ansvar for alle aksjoner i Europa, nevnt av tidl. professor Daniele Ganser på side 1 i boken NATOs Secret Armies. Denne er kjent under begrepet operation Gladio (kan lastes ned, her).

En berettelse om terror i Pittsburg, USA i 2018 av Gary Holland:

Var det kriminelle som iscenesatte terror?

Fra Wikipedia om tilfeldige sivile som hovedmål for terror, merk at det står ikke vanlige mennesker, samfunnsborgere eller landsmenn, det står sivile, og ikke hvem som helst sivile, de skal være tilfeldige sivile. Et nøkkelbegrep som røper statistikkens religiøse aspekt, den sionistiske elites religion. Se Wikipedia om terror i Kongsberg i 2021, her.

“Skytingen i Pittsburgh-synagogen var et antisemittisk terrorangrep som fant sted ved synagogen Tree of Life – i Pittsburgh, Pennsylvania, USA. Menigheten ble angrepet under sabbats morgengudstjenesten 27. oktober 2018. Gjerningsmannen drepte elleve mennesker og såret seks, inkludert flere Holocaust-overlevende,” (utdrag tekst Wikipedia, her).

Wikipedia, det digitale leksikon, særdeles nøye og samvittighetsfulle når de beskriver terrorhandlinger, forteller at det er “tilfeldige sivile”, som var ofrene, var ikke det avskrift the US Army Field Manual 30-31B? Er ikke begrepet “tilfeldige sivile”, etablert i folks bevissthet, nettopp fra instruksjonsboken som anbefaler brutalitet, vold og drap ovenfor sivilbefolkningen ? Har vi ikke med usedvanlig kyniske folk å gjøre, folk som ikke vil befolkningen vel? Det ser slik ut.

Gary Holland skriver: “Det falske flagget i Pittsburg ble sannsynligvis utført av en MK ULTRA tankekontrollert leiemorder ved navn Robert Bowers. Falsk-flagg-drap hadde allerede funnet sted mange ganger, men fremtidige skal også komme… alle en del av NORTHCOMs Operasjon Gladio 2.0 (om Northcom, se her, om hendelsen, NPR, her og ABC News, her, om MK ULTRA og Sandy Hook, av Yoichi Shimatsu, her).

Operasjon Gladio 1.0 bestod av en hemmelig gruppe agenter, opprettet og kontrollert av CIA, Mossad og MI6 gjennom NATO. Operasjonen brukte falsk flagg-hendelser som drepte hundrevis av uskyldige europeere. Media brukte deretter falsk-flagg-overfallene til å gi Baader-Meinhof, de Røde Brigadene og noen få andre venstreorienterte skylden for alle dødsfallene. Falsk-flagg-massakrene over hele Europa var en del av en nøye planlagt CIA ‘Strategy of Tension’. Gladio-drapet med falsk-flagg i Belgia og Italia ble utført med det formål å skremme de politiske klassene til å vedta sionistisk-amerikansk politikk som førte til dannelsen av Den europeiske union, EU.

Espen Andersen Bråthen, dansk, bosatt i Kongsberg, erklært paranoid schizofren, dømt til tvungent psykisk helsevern i 3 år i første omgang, fordi han ikke var tilregnelig på handlingstidspunktet, se NRK, her. Mange som har utført lignende handlinger har fått dette frikort, avgjort i samarbeid med dommeren på forhånd. Utsnitt skjermdump fra SkyNews-artikkel, her se videoopptak, her og NRK, her.

Fra Kongsberg oktober 2021: Skjedde dette for å vekke opp fortrengte bilder fra Utøya til live igjen? 10 år hadde gått. Espen Andersen Bråthens måtte ha vært en topptrent og veldisiplinert bueskytter, ikke minst hatt en skikkelig bue, skulle han ha klart å gjennomføre det som ble påstått. Foto tatt fra COOP-butikkens kamera viser mannen manglet fysisk styrke og den disiplin som kreves, mens han holdt en iøynefallende hobbybue fra gutterommet i COOP-butikken, antyder løgnen bakmennene bygget hele Kongsbergaffæren på.

Kanskje ble mordene begått av andre? Hadde han en hjelper, kanskje flere som aldri dukket opp i media, men bare forsvant, akkurat som ABBs hjelpere på Utøya. Hør AUF’er vitnemål, her, svensk trailersjåfør, her)? Var oppskriften fra US Army FM 30-31B, Strategy of Tension?

Fra utsnitt skjermdump, BT, her, her.

Men vi i publikum sitter tilbake med spørsmålet: Hvem utførte egentlig drapene? Så noen uavhengige noen gang lik med stikkskader, skuddskader eller andre slags dødsmerker, ble de døde obdusert, ble rapportene gjort offentlig tilgjengelige? Ingen har sagt noe om flere gjerningsmenn eller hjelpere, ingen uavhengige så likene, de ble ikke obdusert, det finnes ingen offentlig tilgjengelige rapporter: Da må Espen A. Bråthen ha vært en “patsy”, manipulert og viljesløs, men tilpasset presse og media og hadde antagelig ingen kontakt med dødsfrene.

Var det en forsnakkelse?

Dette utsagn under rettsaken i Buskerud tingrett høres ut som om det er direkte fra ham selv: “Jeg vil beklage til alle jeg skøyt en pil mot, og jeg skulle ønske alle som er drept (min uthevelse), var i live, sa Bråthen i retten.”

Forteller han at han beklager alle han skjøt en pil mot, at han ønsker at alle som er drept, fortsatt skulle var i livet, merk at han sa ikke : … “alle jeg drepte,” men alle som er drept. Var det en forsnakkelse, rett fra lever og hjerte, kunne det tenkes at han fortalte sannheten, at han egentlig ikke hadde drept noen, men at andre gjorde det (fra NRK, her)? Hadde han hjelpere? Var hans opptreden bare for media og presse? Det kan faktisk se slik ut.

Han ropte ikke Alluhu Akhbar?

En tysk avis melder at han i en video bekjentgjorde at han var muslim, men det var ikke så viktig for media og norsk etterretningtjeneste, ola nordmann er ikke særlig fiendtlig innstilt. Fra Berliner Morgenpost (her): Dagen etter forbrytelsen rapporterte flere medier om en video som skal ha vist gjerningsmannen:

Videoen viser en mann med kortklippet hår. Var han klippet som høyreekstrem for anledningen? Han flyttet pupillen straks etter han begynte sin tale. Betyr det at han leser opp en ferdig skrevet tekst? Det synes slik. Utdraget er mindre enn et minutt langt. Den påståtte gjerningsmannen sier han er «en budbringer» og at han har «en advarsel». Han spør om dette er «virkelig det du vil ha». Tilsynelatende føler han seg kalt til “handling”. Til slutt sier han: «jeg er muslim».

Skjermdump fra Espen Andersen Bråthens video-opptak, Dagbladet og Document, her.

Har vi ikke hørt lignende setninger før? Se Bråthens video og se også Documents Hans Rustad heve sine øyenbryn og formulere sin ekte forbauselse over Bråthens terroropptreden, “…10 år etter Utøya, igjen er det en nordmann som går amok”, sier han, mange visste ikke at han var dansk, var det kanskje meningen?

Dette ble heller ikke vektlagt i norske media. Ikke bare hans religion ble holdt skjult for den norsk offentlighet, også hans sykdom dukket opp i raskeste laget. Ingen troverdige vitnemål fra tidligere tider har bekreftet at han var i nærheten av paranoid schizofreni, utsagn i retten kan være påstander uten reellt innhold, konstruert i ettertid. Det ligner veldig. Vi vet at slike sykdommer oppstår ikke over natten. Derfor spørsmålet: Ble gjerningsmann Espen Andersen Bråthens oppdrag og skikkelse frisert i ettertid til å bli en gjerningsmann som skulle passe inn i handlinger og et handlingsmønster utført av andre? Det kan unektelig se slik ut.

Bruk av pil og bue i terrorsammenheng ser ut til å ha vært et tema hos CIA. Her ligger nok opprinnelsen til at denne ble adoptert av den norske stats etterretning. Men den gir inntrykk av å være meget fremmed og rar, et rett ut sagt merkelig og forskrudd påfunn. Og så ble den heller ikke brukt til annet enn som staffasje eller kulisse. Inntrykket var at dette var et skuespill fra begynnelse til slutt. Som om det ikke var forbundet med det virkelige liv i det hele tatt, men var en del av en film. At noen skulle bli drept passet ikke engang inn i dekkhistorien.

Hollywood-filmer som grunnlag for virkelighetsforståelse

At militære enheter også settes inn i terrorsammenhenger, er for lengst fakta, se mer om pil og bue, skjermdump, her.

Og siden US-myndighetene er opptatt av film og kino, kan tanken faktisk treffe. For de tenker naivt og enkelt. US myndigheter samarbeider meget tett med Hollywood som i en årrekke har produsert filmer for å sette opp imaginær kulisser rundt den jevne amerikaner. Resultatet er at mange amerikanere refererer til filmer som holdepunkter for begivenheter, altså en tids- og virkelighetsforståelse skapt av Hollywoodmagnatene, en slags fantasiverden som bare finnes på film. Den amerikanske menigmann leser heller ikke bøker for å utvikle sin kunnskapsbasis, han ser filmer.

Se om bruk av bue i USA i hvor politiet var innblandet, her, fra 2019. Det kan hende at bruk av pil og bue i terrorsammenheng skjedde første i Kongsberg. Dvs, det var en ren oppvisning for media, buen ble ikke brukt til drapene av de fem, som var selve terrorakten. Her ble en spiss gjenstand brukt, noen mener en kniv (se Laagendalsposten, her). Man var altså ikke sikker på hva det egentlig var…

Terrorisme, khazarjødenes bytting

Et dokument fra Westpoint, om den enøyde skrekkelig farlige terrorist Mokhtar Belmokhtar, Tunis. Han var en figur tilpasset ukebladene, han hadde bare ett øye og ble senere beleilig tatt av dage. Den vitenskapelige rapports hovedoppgave var å bekrefte terror-narrativet. Skjermdump, dokument kan lastes ned, her.

Dette er en del av terrorens utviklingshistorie. Også bruk av skuespillere i terrorsammenheng hører hjemme her. Det gikk rykter om at det ble for heftig for bakmennene å stadig bli konfrontert av familiene, slekt og venner til ofre som ble drept, de ville slippe unna dette, alikevel beholde terror som verktøy.

De erstattet derfor tilfeldige sivile med crisis-actors, skuespillere, og istedefor blod, drap og død, fant de opp en historie, brukte betalte crises actors, satte dem inn i virkelige omgivelser, lagde siden store oppslag under fete overskrifter i presse og på fjernsyn, akkurat som på ordentlig, eneste forskjell var at det var løgn fra begynnelse til slutt, en “fake” øvelse.

En mye brukt crisis-actor, her ved navn Carly Soto, hun dukket opp i mange terrorsammenheng som et offer, hennes bekymringer så ekte ut, hun var flink, hun kunne brukes, skjermdump, foto, her.

Poenget var at de forferdelige hendelser i presse og media skulle være nok til å gjøre inntrykk på avislesere og fjernsynsseerne, man skulle slippe å drepe på ordentlig. Med andre ord, en ekte Hollywood-produksjon. Crisis-actors ble såvidt meg bekjent brukt under Sandy Hook-terroren i 2012 (her) og Boston Marathon Bombing i 2013 (her). Utviklingen gikk videre, det dukket øvelser opp hvor de bevæpnede plutseligt forandret mål og gikk over i et angrepsmodus; av den ufarlige øvelsen kom plutselig et virkelig terroragrep hvor folk ble drept på ordentlig.

Topptrente folk, moderne våpen, skarpt: Utøya var et forferdens eksempel på det, terrortroppen skulle ikke rekke å komme frem før tilstrekkelig mange hadde blitt drept, Aftenposten, her, World Trade Center, 911 i 2001, likedan, artikkel hos Jeff Rense, her. Mange iakttok dette med en ubehagelig fornemmelse, ble ytterst årvåkne hver gang en øvelse med militær, hjemmevern eller politi fant sted i deres omgivelser. Nå om dagen arbeider mange for å gjøre terror spiselig: Terror som vitenskap. De har offentliggjort mange arbeider om dette, særlig på viktige amerikanske læresteder, se Westpoint, her.


Espen A. Bråthen dømt til tvungent helsevern, han ble erklært utilregnelig som så mange terroragenter før ham (fra illustrasjon Esther Bjørneboe, utsnitt skjermdump, NRK, her).

At terrorisme bare finnes i det sionistiske univers, er taushetsbelagt. Terrorismen er deres alene, det er deres mordlyst satt i system. De mener selv at det er et tegn på intelligens. Det er høyst beklagelig at det er de som styrer vårt statsapparat, media, politi og det militære, fra toppen, så vi har de nært innpå oss. Det er alvorlig: Vi må ta innover oss at den som støtter sionistene, også støtter deres terror og drapslyst. Det de holder på med har i virkeligheten et moralsk lavmål som savner sidestykke, å ligne med å myrde en ung høygravid kvinne i en bakgate en mørk kveld, for siden å stikke av med alle hennes gullpenger, gni seg i hendene og føle seg rik. Kjensgjerning er: Blir disse folkene gjennomskuet av mange, mister de mye av sin kraft. Frykt er det de har å fare med, deres hovedverktøy, frykt som lever av å være i det ubevisste. Den mulighet fordufter hvis folk vet hvem de er.

Den ensomme ulv

Ble terrorhandlingen med den ensomme ulv Espen Andersen Bråten iverksatt og gjennomført i 2021 fordi man 10 år setter skulle vekke til live igjen de traumatiske bilder fra utøyatragedien? Westdeutsche Allgemeine Zeitung melder (her): “Med denne handlingen har drapsmannen vekket oppsikt, ikke på grunn av antall ofre, slik tilfellet var med Anders Behring Breivik i 2011, men på grunn av drapsvåpenet. Norge blir minnet om et traume det gjerne vil glemme” (Utøyatragedien).


Det var religøse ekstremister, det var høyreradikale

Gary Holland skriver videre: “La oss nå se nærmere på det nye Gladio 2.0: Fra 2001 og fremover hadde Homeland Security gjennom NORTHCOM implementert og regissert Gladio 2.0 som brukte CIA og Mossad til iscenesettelse av konstant uro, stress og nervøsitet hos det sivile publikum.

De brukte agenter og hjernevaskede patsys for å utføre massedrap gjennom falsk flagg-hendelser som aviser og fjernsyn skrev om til sine lesere og seere. Legg merke til hvordan de etter hvert angrep forsøkte å legge skylden på konservative og høyreorienterte grupper, med andre ord hvite, men også våpeneiere.

Disse falsk flagg-operasjonene var designet for å skremme nasjonen til å vedta en sionistisk, totalitær politikk. Disse retningslinjene innebar slutten på ytringsfrihet og tankefrihet, slutten på alle former for våpeneierskap og slutten på alle rettigheter gitt til oss i henhold til 4., 5. og 6. endring av den amerikanske grunnlov. Denne planen er godt i gang, og denne artikkelen er et forsøk å vekke opp de som ennå ikke vet, mens det fortsatt er tid igjen. Se deg rundt, de umiskjennelige tegnene på absolutt kontroll er nå overalt ” (utdrag fra originalartikkel fra 2010, her).

Gary Holland beskriver amerikanske forhold. Men vi vet hvor nært myndighetene i Norge står USA, alt det som skjer der, kommer også hit til lands etter en viss tid. Og spørsmålet er om den type samfunnstyring disse miljøene representerer, også har funnet veien inn i de norske samfunn?

Skjedde Strategy of Tension-terror også i Norge?

McVeights gjødselbombe, akkurat som ABBs bombe i regjeringskvartalet i 2011, pussig, ikke sant? Et inferno av blod og død i Oklahoma city i 1995: Et foto av terrorens hjerteskjærende virkelighet, her omkom barn og tanter fra en barnehage, kontorfolk og funksjonærer, 168 mennesker omkom, 759 ble skadet og lemlestet, mange for livet, utsnitt fra skjermdump FBI, her.

Vi har hatt mange terrorhandlinger i Norge. Utøya-hendelsen i 2011 sitter hos meg dypest i erindringen. Etter min mening var alle terrorhandlinger angrep på den norske sivilbefolkning, utfra ønsket om å bevege flertallet av befolkningen i en viss retning ved hjelp av frykt.

En av Breiviks oppgaver var å få stemplet folk i Norge med selvstendige meninger om stat og samfunn som høyreekstreme, å få dem svertet som like avskyelige som morderen selv, hans Manifest på 1500 sider skulle gjøre jobben.

Av disse sidene hadde han selv forfattet noen få. Resten var kopiert og ikke engang oversatt fra amerikanske terroristers manifest, som Unabomberen Ted Kaczynski (1942-1923) som sendte brev til utvalgte mottagere med eksplosivt pulver og Timothy James McVeighs, som tok ansvaret for bombesprengningen av Alfred P. Murrah-bygningen i Oklahoma city.

At BBC ennå har en detaljert tekst om Breiviks manifest tilgjengelig, bekrefter at målsettingen ennå er gyldig, se BBC, her, at hans manifest ennå kan lastes ned 13 år etter tragedien, bekrefter at de bakenforliggende motivene fortsatt er aktuelle, nedlastning, her. Derfor er det naturlig å formulere spørsmålene om drapene på Kongsberg den 13. oktober 2021 (her), men også drapene i Skogbygda på Nes, Romeriket, den 23. januar 2024 (her), var strategy-of-tension-terror-drap?

Fra Skogbygda på Nes januar 2024, hva kunne ligge bak, hadde han vekket et hatsk raseri?

De gode skussmål: Utsnitt skjermdump Glomdalen avis, den 25. januar 2024.
Hadde Korslund drept sine egne barn, sitt barnebarn og en hund? Utsnitt skjermdump VG, her.

Det var et trippeldrap, til og med hunden fikk et nådeskudd. De sa det var Korslund selv som hadde gjort det. Men Steinar Korslund får de beste skussmål fra bygdas ordfører, arbeidskollega og nabo, og kort tid etter drapene gikk allerede ryktene om hvem som var gjerningsmann med en gang i bygda; var de satt ut med hensikt? Var uhildede og uavhengige vitner til stede rett drapene som kunne bekrefte politiets antagelser? Fikk naboer og venner komme for å se likene? Avisrapportene bekrefter at ingen uavhengige har bevitnet politiets oppfatning av hendelsen.

Et vitnemål fra naboen. Teller ikke det like mye som en offisiell uttalelse fra en politimann? For tenk om han har rett? Er det ikke sannheten som gjelder? Tenk om det ikke var sant det politiet påsto? For hva vet vi egentlig om myndighetene?

For hendelsen i Skogbygda, en liten, oversiktelig jordbruksbygd i Nes kommune, er underlig. Når en lokalavis skriver dette: “Venner beskriver at han var svært glad i familien sin, og siktelsen framstår for dem som uforståelig ” (Raumnes avis, her), skal følgende ha skjedd: “En bestefar på 65 år skal ifølge politiet ha skutt sine to døtre på 24 og 30 år, sitt barnebarn på 10 måneder og en hund tilhørende den yngste datteren. Etterpå ringte han politiet og fortalte om drapene og at han hadde tent på huset og kom til å skyte seg selv ” (Nettavisen, her).

Hvis vi tar uttalelsen fra et livserfarent menneske alvorlig, naboen Roy Aasvangen, over 80 år gammel, taler hans utsagn imot de offisielle forsøk på en fornuftig forklaring: “De var supre naboer. Det var aldri noe trøbbel eller bråk med dem. Alle sammen var eksemplariske mennesker” (fra nrk, her). Dette bekreftes av en kollega på jobben som forteller (fra VG): “Han elsket døtrene sine og barnebarnet sitt. Han var stolt av dem. Han var en veldig respektert kar, av den eldre garde på jobb. Han var bestemt og sa hva han mente. Han var en av veteranene. Hvis han sa noe, så hørte man på, sier han” (her).

Politiets forklaring var rar og ufullstendig, alikevel har det blitt den som sto igjen, merkelig og ulogisk med litt for lange krumspring, og tar vi ordførers, naboer og kollegas utsagn alvorlig, passer politiets forklaringer ikke engang inn. Men det noen ser annerledes på det: Her antydes raseri, hat og sjalusi på grunn av et avsluttet samboerforhold. Var det et forsøk på å avlede oss fra det som egentlig skjedde?? For det gjør det: Se blogg, her.

Pelsdyrnæringen hadde mektige fiender

De kriminelle på toppen: “He is a criminal (Mike Pompeo), as far as I am concerned”, Tucker Carlson til Joe Rogan (Fra skjermdump Twitter, 2:19, 22. april 2024, her).
17. mai 2004 brant viktige deler av Steinar Korslunds minkfarm ned, hvor han mistet nesten 10% av sine mink og kanskje de viktigste av dem, de som skulle valpe (Utsnitt skjermdump Romerike blad, her, 18/5-2004 og Raumnes avis, 22/5-2004, her).

Tidligere hadde Korslund drevet minkfarm. Hadde hans pelsdyrdrift forstyrret noen mektige? Hadde han som minkfarmer tråkket noen på tærne? At det til og med på 17. mai 2004 brant ned viktige deler av hans minkfarm, han mistet nesten 10% av sine mink og kanskje de viktigste av dem, de som skulle valpe, kunne tyde på at noen ville skade ham. Var ikke dette noe som burde sees nærmere på? (her). Han selv ville ikke det. Kanskje visste han mere enn han ville si? Vi vet fra tidligere hendelser at det brenner mye i Norge, langt mere enn normalt og tilsynelatende helt tilfeldig, nettopp på fri- og helligdager, vi vet at våre egne stortingspolitikerne av ikke-uttalte grunner torpederte landets pelsdyrnæring. Spørsmålet er hvem som var mektige nok til å skyve våre stortingspolitikere frem mot en slik beslutning?

Aina Hynnes, 75, ingen forstår hvorfor hun ble drept. Utsnitt skjermdump artikkel NRK, 27. januar 2024, her.

Aina Hynnes, 75, fra Grue, ble drept den 26. januar 2024. Hennes drapsmann har alle kjennetegn på at han kan ha vært en “patsy”, en lite intelligent, men (mis)brukt gjerningsmann som ble manipulert.

At han ble erklært strafferettslig utilregnelig, her, forsterker mistanken, vi kjenner det fra før: Også tidligere riksadvokat Tor-Aksel Busch og psykiater Torgeir Husby prøvde å få Anders Behring Breivik erklært strafferettslig utilregnelig. Var de virkelig syke eller var begrepet utilregnelighet lagd for at noen lysskye skulle ha en fluktmulighet for sine medhjelpere? Det finnes mange slags drapsmetoder. Det tok mange år før folk oppdaget at det på utstrakt vis ble selvmyrdet over hele Europa. I Norge ble politiker Tore Tønnes død i 2002 kjent som selvmord, de som fant ham så straks at det kunne ikke stemme.

Pelsdyrbransjens endelikt

FRPs Rolf Stenersen vil ikke oppholde seg lenger i det kriminelt belastede miljø på Stortinget, fra skjermdump Morgenbladet 17/4-2024 (bak betalingsmur, her).

Hvem hadde makt nok til å viske rikspolitikerne i øret at en hel bransje skulle legges ned, en bransje som sørget for mat på bordet til et par-tre tusen mennesker? Den som skraper i overflaten her, ser straks at her beveger det seg store penger, i 2018 var det 250 pelsdyrfarmer i Norge, en bransje som omsatte for flere hundrede millioner, skrev Milan Aran i Aftenposten i 2018. Kanskje kom motstanden mot pelsdyrnæringen fra det samme statlig-politiske miljø som i årevis lette etter påskudd for å få lagt ned gårdsbruk i Norge, mens den uutalte hensikt var i å få slutt på husdyrdrift og å kvele all matproduksjon. Fra pelsdyrnæringens historie, her.

Kriminelle blir frikjent? Nei, det er makta som rår: Domfellelsen av Harvey Weinstein for voldtekt opphevet…fra video 1:13:04, Jeff Berwick, her og rapport om saken, ABC News, her.

Så var det kanskje på mange måter brennbart å drive med mink i Norge. Det har brent minkfarmer før i Norge, har jeg latt meg fortelle. Gjerne under høytider og merkedager hvor det var fri fra jobb. Hadde mektige folk trukket i trådene? Noen som ville ha alle markedsandelene? For vi vet at vi har mange korrupte i styre og stell. Noen kaller dem sogar for kriminelle. Men det er meget vanskelig å svelge for mange, særlig for de som tror at Norge er verdens beste og rikeste land.

Maktmennesker i overdådig luksus

Brann som virkemiddel mot gjenstridige bønder, , politiet vet ikke hva som startet brannen, fra skjermdump NRK om brannen, her. Brann som et kriminelt verktøy i hendene på mektige, fra kirkebrann Våler i Solør, 2017, her, fra Kanada, 26. april 2024, se Facebook, her.

Drapshendelsen i Skogbygda er tragisk. Meget tragisk. For Korslund elsket sine døtre. Han hadde ingen motiv for slikt. Men de som utførte dette, hadde det.

Drapsmotivene kan passe inn i Strategy of Tension, hvor allmenn uro og nervøsitet i samfunnene blir stampet opp av bakken, men også andre motiver kan ha fulgt med på lasset. Drapene i Skogbygda og drapene på Kongsberg er et faktum. Gjerningsmennene var tilstede før politiet kom. Drapene ble utført av noen.

Vi har i det nye fylket Innlandet en meget spesiell situasjon. Allerede fra januar 2024 har overfall og drap funnet sted i et unormalt høyt antall. Det er ikke lett å bli klok på hvorfor så mange ble drept i Innlandet de første månedene av 2024. Noen drap forble uoppklarte, mens i etterkant av andre ble uskyldige arrestert.

Men maktapparatet har vært de som stokket kortene. Nå vet vi at vi blir servert offisielle forklaringer først, mens de egentlige forklaringer blir liggende lenger bak, også i tid. For politiet rykker ut med antydninger, men ville ikke gjøre dem fullstendige. Forklaringene hang i luften.

Er det kanskje noen i de høyere stillinger som avgjør at folk flest skal sitte igjen med lite og ingenting, som mener at det våkne publikum skal måtte ta det for god fisk? Kanskje helt oppe i det høye Politidirektorat? For de som har iakttatt vet at det er makt som rår, overfall kan bli arrangert. I tillegg er makten også hevngjerrig, så hevngjerrig at de går til ytterligheter.

Fra skjermdump Glåmdalen avis, 12. mars 2024, her, se også Telemark avis, 30. september 2021, her og fra 2017, 40, buss-skur, her.
7200 kalkunkyllinger brant inne på Helgøya i Ringsaker, den som følger med hva som brenner i USA og Europa siden covidpandemiens begynnelse, skjønner at også dette er en påsatt brann, fra nrk.no, storbrannen på Helgøya i Ringsaker, utsnitt fra skjermdump NRK, 11. mai 2023, her.

En ny form for terror som skal treffe alle i underbevisstheten? De små skarpe stikk? Det er så særegent at man må lete etter motivet. 30 buss-skur skutt i filler i Innlandet og Østlandet på en natt. De må ha hatt skytevåpen med lyddemper og vært villige til å investere en del kroner i ammunisjon. Det samme har skjedd flere ganger i Grenlandsområdet i Telemark. Var det ikke systematisk utført?

Noen maktpersoner har stor motstand mot å ville tilgi noen som har klart å tilføye dem et hugg i selvbevisstheten. Om alle andre hadde glemt det forlengst, kan disse fornærmede plutselig hevne seg blodig mange år senere. Det er et faktum. Og kanskje er akkurat det en del av en større virkelighet? At vi har mange hevnere i toppen av stat og politikk, hevnere som står over loven? Det er en virkelighet at folk her til lands blir terrorisert, men det tildekkes med bortforklaringer og løgnaktigheter. Vi oppdaget ikke at det er med hensikt.

Det har vært mye som kan kategoriseres som terror de siste årene i Norge. F.eks. har vi hatt en rekke branner som plutselig oppstår og som eierne ikke begriper. Særlige bondegårder med husdyrdrift har vært utsatt, men også andre slags matprodusenter. For Strategy of Tension er virkelighet. Sivile mennesker drepes, helt ut av det blå. På småsteder dukker plutselig labile sjeler med kniv opp og stikker til. Kanskje hadde de allerede tidlig sett seg ut offer. Men tro bare ikke at det er tilfeldig, det er finansiert, planlagt og villet fra høyt hold, se overfall på elev i Moss, NRK, her, se dobbeltdrap på Otta, her, begge hendelser hvis kjennetegn helt klart tilsier at dette var planlagt. Det er dessverre enkelt å gjøre listen på lignende hendelser i Norge lang.

Men urostifterne er avhengige av at folk ikke bryr seg. For hvis folk bestemmer seg for å bry seg, vil det bli meget vanskeligere å stifte ugagn, fordervelse og død som skader samfunnenes liv og levnad.


Etterretningsvesenet er barn av maktapparatets angst. Det snikes, det lures, det bedraes bare for at de som urettmessig har infiltrert seg til maktposisjoner skal bli advart i tide. Hele etterretningsvesenet er til stor skade for våre samfunn, ganske enkelt fordi de bygger på løgn. Fremtidsrettet blir det først når vi lærer våre barn og unge om enkeltmenneskenes store potensiale; evne til sann, gjennomskuende tenkning, kraft til å stå i sine egne følelser, utvikle en vilje som ikke lar seg bøye av ytre omstendigheter.


Hør Eva Vlaardingerbroeks tale i Ungarn, 27. april 2024, på Twitter, her

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar