Internasjonal arrestordre på Netanyahu, Gallant og Hamas’ ledere

Internasjonal arrestordre på Netanyahu, Gallant og Hamas’ ledere

Nyhetsspeilet
Internasjonal arrestordre på Netanyahu, Gallant og Hamas’ ledere

Nyhetsspeilet.no:

Shahid Bolson dukket opp på den internasjonale politiske scene for kanskje et 3/4 år siden, opprinnelig amerikaner, nå bosatt i Kairo og konvertert muslim. Hans selvstendige politiske betraktninger har alltid fasinert meg, han stoler på sine egne iakttagelser og trekker slutningene uten å ta hensyn til irrelevante faktorer. Hans ledestjerne er å være sannferdig. Han mener de etterlyste forbrytere må melde seg, eller leveres inn til ICCs domstoler i Den Haag.


Hovedanklageren for verdens øverste krigsforbrytelsesdomstol bekjentgjorde mandag arrestordre på ledere av Israel og Hamas, inkludert Israels statsminister Benjamin Netanyahu, for handlinger som ble utført under deres syv måneder lange krig. Rettens aktor (ICC), Karim Khan, anklaget Netanyahu, Gallant og tre Hamas-ledere – Yehya Sinwar, Mohammed Deif og Ismail Haniyeh – for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten på Gazastripen og i Israel (fra APNews, her).

Er motgangen virkelig eller er en del av en større plan? Er det derfor Netanyahu bare gråter på det ene øyet? Foto fra video, her.

Utdrag fra video, 3:05, oversatt: “Så da er det et spørsmål om hva det betyr at Netanyahu til og med fortsetter å forbli statsminister når han er under en arrestordre. Det beviser at Amerika er medskyldig, at USA er medskyldig, og at de hele denne tiden har de lagt ned veto mot våpenhviler og igjen sørget for dekning for Israel i FN, de har gitt dekning for krigsforbrytelser, forbrytelser mot menneskeheten som tvungen sult, bevisst henretting av sivile, sivil infrastruktur som gjør det umulig for mennesker å leve i Gaza. Det er ikke engang åpent for å stille spørsmål ved det. At de har gjort det de sier, de har gjort det og de må arresteres for det, det er veldig annerledes enn når ICJ sier la oss snakke om dette og se om de begår folkemord eller ikke.

Om BRICS og leiesoldatene med Hamas’ symboler, hør Shahid Bolson på Instagram, her.

At ICC sier at de har gjort dette og at de trenger å bli arrestert, i løpet av en relativt kort tid, vil inshallah Netanyahu stå overfor arrestasjon hvis han forlater Israel, hvis han drar nesten hvor som helst han ønsker å dra. Hvis han går til noen av deres sponsorer, noen av Israels sponsorland, vil han bli arrestert, han arresteres med mindre disse landene er villige til å bryte sin forpliktelse ovenfor Roma-vedtektene. Du kan bare komme unna hvis du kan kreve oppløsning av Den internasjonale straffedomstolen.”

Spørsmål: “Kan han ikke bare pakke kofferten og stikke av til Florida, i stedet?”

“Jeg mener det er for sent nå, som jeg sa, at han vil prøve å få immunitet, det er for sent nå, ICC har allerede gjort det. Han hadde en sjanse. Det er dette folk må forstå og politikere må forstå. Amerika hadde en sjanse, og jeg har snakket om dette i en av mine nylige videoer: De hadde et begrenset mulighet innen et begrenset tidsvindu til å nekte Israel, til å ta avstand fra Israel. Nå er det for sent. De gjorde det ikke, og nå kommer konsekvensene til å komme tredd ned over hodet ditt, både som land og som regjering.

Biden-administrasjonen kommer til å banke på alles dører, men også hos alle de politikerne, alle disse politikerne som nå; hva kan du si; fyren du har støttet, som du sto skulder ved skulder med og som du sier at de alle skal like, selv med Biden som sa at han kom til å ta en pause å sende Israel våpen, men så ville republikanerne tiltale ham for å ha nektet å sende flere våpen til en krigsforbryter, til noen som nå står overfor arrestasjon som krigsforbryter.”


Interview fra 10/5-24 av Jon Elmer fra Electronic Intifada, om folkemordet eller gazakrigen, se nedskytning av US en premie-drone over Gaza, klikk på fotoet eller her.

Dette vakte oppsikt. Hvordan var egentlig maktkonstellasjonen i Midtøsten? Hadde Netanyahu mistet støtte? Samtidig da dette ble gjort kjent, florerte videosnutter fra kamper i Gaza, videosnutter hvor sivilkledte unge menn med Hamas symboler målsikkert og våpensterkt drap IDF-soldater som ingenting visste om at de var målskiver. Dette var nytt. Var det godt utstyrte og våpenføre leiesoldater med nye våpen som, mens de drap IDF-soldater, ble filmet i propagandaøyemed? Hamas- look-alike? Hvem hadde solgt dem nye våpen? Se videoberetning fra journalist Richard Medhurst, her.

Disse videosnutter forekom meg underlig. Med tanke på hvordan vi under pandemien ble ført bak lyset av de mange kinesiske videosnutter, hvor folk falt om på gatene under det de kalte virusangrepet i kinesiske byer, noe som viste seg å være vidoeosnutter fra den kinesiske statmakt. Det var ren løgn, det var propaganda som skulle føre oss alle inn til WHOs vaksineinjeksjoner.

Selv ble jeg dengang tatt på sengen og trodde i flere dager på videoenes sjokkerende budskap, for jeg visste ikke klart nok at det ikke var logisk at influensa skulle kunne drepe folk på åpen gate. Var myndigheter på nytt ute med propaganda?

Men den amerikanske muslim Shahid Bolson gav en pekepinn på hva dette kunne være. Han forteller at han tror Hamas angrepet den 7. oktober 2023 ikke ble utført av Hamas, men av leiesoldater utkledd som Hamas. For mektige politiske aktører vil ha Hamas vekk fra scenen og installere en helt ny palenstinsk politisk ledelse. Og de mektige, forteller Bolson, er ikke USA, men en del av BRICS – samarbeidet, nemlig Saudi Arabia og United Arab Emirates, hvor Hamas har oppholdt seg. Og kanskje er den del av leiesoldatene, dvs ISIS, inne i Gaza ennå?

Kan Netanyahu har godkjent dette, styrer hans eget propagandaministerium spredningen av videosnuttene, kanskje var arrestordren av ham selv også forhåndsgodkjent av ham? Mon tro om han har både bukten og begge endene?


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar