Avdekt.no

Erna Solberg og Jonas Gahr Støre jobber knallhardt for å sluse mest mulig av ressursene våre ut av landet og inn i det de kaller det Europeiske felleskapet.

Norske velgere har sagt nei til EU to ganger.  Første gang i 1972, andre gang i 1994.  Likevel smuglet Gro Harlem Brundtland oss inn via EØS-avtalen.  Men det var ikke nok; Erna og Jonas har også koblet oss til det europeiske strømnettet, og elektrifisert alt som tidligere klarte seg godt uten strøm.

Så hvorfor stemmer vi dem ikke bare ut?  Fordi Ap og Høyre fører nøyaktig samme politikk, og resultatet er bare en skiftordning hvor Arbeiderpartiet og Høyre regjerer annenhver gang.  Akkurat nå ser det ut til å være Erna sin tur til å ta over, men det vil ikke endre noe som helst.

Så hvorfor klarer ikke norske velgere å samle seg om et parti som vil noe annet?

Die Energiewende

Erna og Jonas vil av en eller annen grunn at Norge skal bli best i verden til å kutte utslipp av CO2.  Dette kaller de det grønne skiftet, som er en blåkopi av det tyskerne kaller die Energiewende.

Problemet er bare at Angela Merkels Energiewende ble en katastrofe for Tyskland, med en mangedobling av energikostnadene og en påfølgende industridød med høy arbeidsledighet.

Med nøyaktig den samme omstillingen som tok knekken på Tyskland, er Norge nå klare til å vise verden at vi kan gjøre det enda grundigere enn Tyskland, ved å kutte utslippene med hele 55 %!

Høyre og Arbeiderpartiets plan for å redde verden er som følger: BRICS-landene med Kina og Russland i spissen, som nå bare øker CO2-utslippene sine, skal oppleve en åpenbaring når de ser hvor flinke Norge er, slik at de også kan vende om, gjøre bot og utpeke Norge som sin nye leder.

Dersom du ikke stoler på denne geniale planen, er du en «klimafornekter». Intet mindre.  Men de har ingen måleverdier som støtter antakelsen om at det er CO2 som styrer klimaet vårt, bare modeller.  Tvert om peker indisiene i motsatt retning.

Stabilt maktapparat

Men pressestøttemediene har holdt norske velgere i frykt så lenge, at de fleste tror at politikere kan styre temperaturen på jorden ved å regulere CO2-konsentrasjonen i atmosfæren, hvilket uansett er umulig.  Men Arbeiderpartiet har lovet å fortsette å piske oss med sin destruktive klimapolitikk, og velgerne svarer som vanlig med å løpe over til Høyre, som lover dem nøyaktig det samme. 

Så hva feiler det norske velgere, har de blitt masochister eller er de bare så intellektuelt late at de rett og slett ikke får med seg hva som skjer?  Derfor har både Arbeiderpartiet og Høyre all grunn til å tro at de bare kan fortsette som før.

Men fra utsiden ser dette unektelig ut som en form for selvplaging.


Kommenter gjerne på Facebooksiden


avdekt.no har ikke reklameinntekter. Det er derfor til stor hjelp om du har kan Vippse noen kroner til 915 81 146
Vipps en slant til avdekt.no

Les også: Ble Fredrik Solvang for flink?

Les artikkelen direkte på https://avdekt.no

Legg igjen en kommentar