10 år gamle Nicky – ble sprengt i filler av NATO bomber. Zelensky: BRA

Fred Johs Blogspot
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Fred-Johs blogspot:

«Endelig får vi resultater fra våpen levert fra Europa (NATO) Det var godt å høre resultatene» – Vladimir Zelensky.

Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 09.07.2022 Kl. 19.15

Noen folk i blant annet Norge ble kjent med denne hendelsen først via min venn Alyona Alyona som la ut 2 videoer fra hendelsen samme dag. Disse ble også publisert på min FB side. Her er en av dem: Advarsel: Sterke scener

Mens jeg satt trygt og feiret min bursdag, ble 10 år gamle Nicky sprengt i filler (05.07.2022). Ifølge Readovka-soldaten Yevhen Linin slo det ukrainske militæret til med europeiske våpen, nå identifisert som det franske CÆSAR selvdrevne missilsystemet – fragmentene er også tydelig synlige i nedslagshullet i bakken. Dette er 155mm – altså ikke gamle Sovjetiske våpensystem som benyttet 152mm og som Ukraina har mengder av. Hver dag i Donetsk lider og dør barn av NATO-granater og missiler – velsignet av vesten.

Video nedenfor: ADVARSEL – Noen Sterke scener

Video fra Roman Popov

Den samme 10 år gamle jenta (Nicky) som døde den 5. juli i utkanten av Donetsk som følge av missilangrepet på sivile boligområder, har hatt et tøft liv og har kjempet hardt for sitt unge og korte liv.

For et år siden overvant hun en alvorlig sykdom – blodanemi. I flere år kjempet hun for livet og vant, takket være Dr. Lisa Foundation.

10 år gamle NickyI flere år kjempet hun for livet og vant

Nicky fikk bare bli 10 år, og knapt et år sykdomsfri. Hun var en livlig glad og positiv jente som strevde hardt for å bli den beste gymnasten og ballettdanseren i Donetsk.

Det er mange barn – svært mange barn i hele Donbass som ikke fikk oppleve hele sin barndom. Noen ble bare 6-7 år, andre 3-4 år, og noen fikk bare så vidt kjenne gresset under føttene sin for første gang i en halvtimes tid knapt et år gammelt – før livet brått ble revet i bort fra dem. Det er også barn eller «babyer» som aldri fikk muligheten til å se dagens lys utenfor morens mage… Mammaen og faren ble hengt levende fordi dem hadde et russisk telefonnummer i telefonlisten sin på mobilen – sikkert en slektning – som mer enn 90% av alle ukrainere har fra Russland. At mammaen var dagsventende og at babyen var ventet når som helst, betydde ingenting for disse nazistene.. Det er spesielt Azov Regiment og Prava Sector som står for de grusomme og barbariske handlingene – og som setter sine våpen i nakken på ordinære utkommanderte soldater for å få dem til å lystre ordrer. Har opplevd og sett litt for mange slike tragedier i Donbass siden 2014. Og det pågår fremdeles hver eneste dag i og rundt Donetsk.

06.07.22 Under et missilangrep mot et boligområde i Makiivka, drepte Ukrainas væpnede nazistyrker tre barn. Det stopper ikke å komme blomster og lys som blir båret til det spontane minnesmerket til minne om de døde.

lille Mashenka

En beboer i Makiivka, Alexander Nikitenko, sa at en av de døde guttene var barnebarnet til klassekameraten hans.

» Jeg kom hjem, jeg var alltid glad for at det er slike barn: rolige, og balanserte. Merkelig nok forlater alltid de gode oss først » – lokale Alexander Nikitenko delte sine følelser.

En annen beboer:

» Jeg tok en titt og det var en jente som løp utenfor vinduet. Mashenka. Hun løp i en slik rar stilling- folk løper ikke slik. Hun ble båret som en herre i luften, hun fløy. Men hun hadde ikke tiden på sin side. Hun løp til terskelen, og her var hun allerede død, «minnes en lokal beboer.

Når folk står ved minnesmerket, kan folk knapt holde tårene tilbake.

Mens den profesjonelle løgneren Vladimir Zelensky hardnakket hevder at dem bare skyter mot militære mål og ikke sivile og ber Europa og NATO om mer våpen og penger, er dette sannheten:

Dem skyter utelukkende kun på sivile og sivile boligområder og bruker dem som levende skjold for å beskytte seg selv. Slik har det vært siden statskuppet i 2014 og med den påfølgende bombingen av Donetsk Oblast (nå egen Republikk DPR) og samtlige byer og landsbyer rundt. Det samme med Luhansk Oblast (også nå egen Republikk LPR) og områdene rundt. Altså det vi omtaler som Donbass

Har selv sett hvordan disse nazistene operer. Dem velger ut en boligblokk og sikter seg inn på i første omgang trappehuset. Når trappehuset /trappehusene er sprengt i filler, er det ingen i blokken som kan rømme eller forsøke å redde seg selv og sine kjære. Deretter skyter dem granater eller missiler inn i en og en leilighet inntil boligblokken raser sammen.

Har selv vært med å grave frem mennesker fra ruinene fra mange bygninger. Noen ganger var vi heldige og fant overlevende, andre ganger bare kroppsdeler. Det som har vært sterkest, har vært når det stikker opp en barnehånd fra ruinene og jeg løper til i det håp om å finne et barn i live. Det er bare hånden…. kroppen mangler.

Når Vladimir Zelensky forsøker å overbevise vesten om at dem bare skyter mot militære mål, er dette ren løgn. Det franske CÆSAR selvdrevne missilsystemet følger koordinatene 100% og er så nøyaktig, at om det sender en granat som lager hull i en vegg… kan de sende en til som entrer hullet og sprenger bygningen fra innsiden. Om en plasserer en melkekartong på veien og dronen oppgir posisjonen, så er ikke nedslaget 1 meter foran, bak eller på siden. Nedslaget er midt i melkekartongen. Med andre ord; Det er en veldig bevisst handling dette nazifiserte regimet driver med. Det finnes ikke muligheter for bortforklaringer.

Det Ukraina driver med og har drevet med i nå over 8 år, er etnisk rensing av russisk talende ukrainere i øst. Dem driver rent folkemord og har gjort det i over 8 år med vestens glorifisering og velsignelse – hvor nazikreftene er godt hjulpet frem i dagen av USA og har infisert hele Ukraina. Dem våger ikke å møte hverken styrker fra DPR eller de russiske styrkene ansikt til ansikt. Dem vet så inderlig vell, at det koster dem minst 25 ukrainske nazisoldater pr DPR /russisk soldat. Så til det, er dem så altfor for feige – kujoner.

Men vestlige myndigheter og ikke minst media, hyller disse kujonene av noen «helter» som utelukkende går etter sivile mål, gjemmer seg bak skjørtekanten på kvinnene og som setter barna foran seg som levende skjold. Alt er bra så lenge det kan skade Russland – koste hva det vil. – Og det koster – også for Norge sin del, som alltid skal være flinkest i klassen til å vise hvor mye dem slikker USA opp etter «the asshole»… ryggen. Så vår egen marionettfigur som kaller seg for statsminister – Støre – har lovet bort nye astronomiske summer av folkets skattepenger i militær støtte til stakkarslige Ukraina som bare sikter og dreper sivile… Kan ikke si at jeg er stolt av å være norsk.

Så kan fortsatt de norske FB medlemmer som jeg ser hver dag pryder sitt profilbilde med det ukrainske flagget – være stolt av seg selv som støtter dette naziregimet – mest sannsynlig for at dem ikke aner hva som faktisk skjer, men forholder seg til og sluker mot hårs alt eventyret som masse mediene forteller dem.

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar