KJEMP FOR VÅR FRIHET – DET ER NÅ – ELLER ALDRI

Fred Johs Blogspot
Hele familien på 5 begår selvmord i Tyskland på grunn av kvaksine tyranni

Publisert den 17.12.2021 kl.— 07.01.2022 Kl. 15:00

Av Fred Johs.

Vil først starte med enda en tragedie som også denne gangen skjedde i Tyskland… I tillegg til tusener flere i både Østerrike, Italia, Spania, Danmark, Sverige – og også i «vårt trygge» Norge… Artikkelen var først tenkt publisert i desember (17.) men tenkte at vi er så nær opp til vår juletradisjon, at denne vil bare legge en kraftig demper på det som er igjen av vår tradisjonsrike julefeiring, og den del som våre «styremakter» ennå ikke har klart å ødelegge.

Et grusomt selvmord som involverer en familie på 5 i Senzig nær Berlin, Tyskland – ser ut til å ha blitt utløst av vaksine tyranniet vi alle nå befinner oss i.

De første undersøkelsene har avdekket at faren, Devid R. drepte sin kone Linda først og deretter hans tre unge døtre Leni (10), Janni (8) og Rubi (4) før de begikk selvmord.

Statsadvokat Gernot Bantleon sa til BILD at ifølge et selvmordsbrev funnet i familiens hjem etter tragedien, hadde Devid fått et forfalsket vaksinasjonsattest for sin kone. Imidlertid hadde arbeidsgiveren hans funnet ut om forfalskningen og sa at de ville gå til politiet, slik at paret var redd for at de ville bli fengslet og få barna sine fjernet.

På spørsmål sa Bantleon:

– Vi vet ikke om arbeidsgiveren ønsket å gå til politiet eller bare truet med å ta grep.

Selvmordsbrevet, som ble sagt å være flere sider langt, ble håndskrevet og avslørte det sjokkerende motivet for hans drastiske handlinger.

CdNlSRB

En nabo hadde varslet politiet lørdag fordi familien ikke hadde blitt sett på en stund. Da politibetjentene gikk inn i hjemmet, fant de de livløse likene. Bare barnas lille hund overlevde og ble ført til et ly.

Dette er resultatet av demokratiet, og de pleier å si at mannen med bart (Adolf Hitler) på 30-tallet var dårlig …

Denne mannen har null feil, det er det tyske demokratiet som drepte denne familien. De ønsket ikke å ta denne fordømte vaksinen, de var redd for det da mange mennesker døde av det mens andre lider av livstidskrøpling som lammelse, kramper, etc. og dette er bare de umiddelbare effektene. Langsiktig? Ingen vet ennå, vi får se.

Uansett, så denne familien ønsket ikke å ta den såkalte «vaksinen», men takket være demokratiet hadde de ikke noe valg. Valg er ikke lenger et alternativ i demokratiet. Enten giftskuddet eller ingen jobb. Ingen jobb, ingen penger til å legge brød på bordet.

Under enormt press så mannen ingen vei ut, bortsett fra gjennom døden. Kanskje kona hans var enig i selvmordet, kanskje ikke, vi vet ikke, og det spiller ingen rolle.

Det som betyr noe, er hvem har skylden her – om ikke myndighetene for å legge slike onde byrder på sine borgere?

Måtte de hvile i fred og Gud tilgi dem!

Kilde: The European Union Times

———————–

Du kan nå også følge Fred Johs på Telegram: https://t.me/fredjohs

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

Les artikkelen direkte fra kilden