WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland

WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland

Nyhetsspeilet
WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland

Nyhetsspeilet.no:

Norge og alle medlemsland i Verdens Helseorganisasjon vil gi WHO autoritet til å bestemme retningslinjene for fremtidige pandemier. Det er ment å skje om få dager som betyr at sjefen for WHO, en tidligere kriminell uten medisinsk utdannelse som uten stemmer ble innsatt i stillingen, skal diktere hva vi alle må gjøre om en ny, falsk pandemi annonseres.

Tedros “The Terrorist” Adhanom Ghebreyesus, direktør for WHO, var ikke overraskende med på siste Davos-møte i Sveits. Dermed vet vi med høye odds at en ny pandemi er planlagt å komme.

Etter møtet Intergovernmental Negotiating Body den 27. februar 2023 hvor Norge og alle andre medlemsland deltar så vil våre politikere gi fra seg makten til WHO.

Er det ikke betryggende at våre politikere lar WHO bli øverste sjef så de kan bestemme alt om vår helse, om vi må vaksineres og om vi skal få lov å gå ute blant folk? Foto: WHO

Som om de ikke allerede har gjort det for lenge siden. Nå blir det derimot offisielt. Biden-administrasjonen er forventet å signere samme avtale. Det gjelder alle 194 medlemslandene i WHO.

Pandemiavtalen gir WHO ubestridt makt til å erklære og håndtere globale pandemiske kriser. Dette ville bety at de vil kunne pålegge lockdowns, vaksinemandater, vaksineforsyninger og distribusjon og overvåking av befolkningen i alle medlemslandene.

Det er ytterst betryggende å bli tatt så godt vare på av øverste autoritet i verden. Dette kan jo ikke gå galt på noe som helst vis.

Her ser du fra den våkne Redacted-nyhetsredaksjonen at WHO allerede har planer om å ta riktig så godt vare på oss og hele menneskeheten:

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet