Vil det ukrainske raseriet komme til Norge også snart?

nononsensenews.org

Av Are.

Dareet er stadig flere som fortløpende oppdager at vi, befolkningen, har blir ført bak lyset med hensyn smitteverntilktak. Eller skal vi si, det ledende politikere og såkalte myndigheter presenterer som smitteverntiltak. Nå er det noe på gang her, endelig, og det viser seg bl.a. i form av betydelig større oppslutning rundt demonstrasjoner mot korona-tyranniet. Også her i Norge. De industri- og globalistkontrollerte media forsøker marginalisere det som nå skjer, men det kan ikke gå stort lengre med forsøket på å holde sannheten unna folket. 

Koronakrisen er en GEDIGEN psykologisk operasjon uten rot i virkeligheten. Nå viser det seg at den nye omicron-varianten av viruset forårsaker hjertesykdom. Eller, rettere sagt, dette er hva vi blir fortalt. Hmmmm, så pussig, for vi vet nå positivt at vaksinen forårsaker akkurat det samme. Hvis vi nå opplever en egen «pandemi» av hjertesykdom, hva vil få skylda da? Vaksinen eller «omicron»? Vil de i så fall undersøke hvor vidt det er de vaksinerte eller uvaksinerte som er rammet? Jeg tror vi alle vet svaret på det….

Det hevdes at dersom man ikke greier lure en nordmann, greier man ikke lure noen. Hvor vidt dette er tilfelle skal jeg ikke uttale meg om her, men i Ukraina har befolkningen kommet enda lengre i oppvåkningsprosessen. På videoen under kan vi se hva som skjer med politi som forsøker beskytte gobalist-lakeiene blant ledende politikere. Det kan synes brutalt, og det vitner DEFINITIVT om mye sinne i befolkningen. Personlig tror at denne folkelige aggresjonen er sunn, og den er såvisst fullt ut berettiget!

Ref. videoen under: Er det dette som nå venter Støre, Nakstad, Guldvog og resten av politiker-pakket, pluss de politiansatte som forsøker beskytte de og kriminaliteten de stiller seg bak? Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta før forløsningen endelig skjer, men det kan synes som om vi nå står midt i knekken på en hockeykølle-graf hvor oppvåkningen skyter fart som aldri før. Når vaksineskandalen blir allment kjent, vil det komme en oppvask av dimensjoner vi aldri tidligere har vært vitne til. Det vil også være fødselen til den nye, menneskevennlige æraen.

Til da, gled dere og stå sammen mot maktpakket!

Ukrainere har fått nok av globalist-lakeier blant ledende politikere, og her får politiet gjennomgå for å forsøke beskytte disse overløperne… Se i full størrelse her.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?