USAs general overrasket: 200 000 ukrainske soldater forsvunnet, Hunter Biden del to

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:5 Minute, 33 Second

Han sto i spissen for Irak-krigen og regnes som en topp militærekspert i USA: Nå skal eks-general Stephen Twitty (58) ha uttrykt sin overraskelse over den dårlige tilstanden til den ukrainske hæren – 200 000 soldater av hæren på 260 000 mann er «forsvunnet».

Den kjente amerikanske generalen har så langt blitt sitert i medier med sine uttalelser: Stephen Twitty skal ha sagt klart at krigen ikke kan vinnes av Ukraina. Sitat: «Jeg tror at krigen i Donbass vil snu til fordel for russerne. De bringer ikke hele massen av kampkraft dit med sitt infanteri og sine stridsvogner. Imidlertid har de nå samlet artilleriet sitt, og slik lykkes de. Russland har mye kampkraft, mye mer enn ukrainerne. Og ikke i noe tilfelle vil ukrainerne noen gang ødelegge eller beseire russerne. Og jeg sier gjerne enda mer: ukrainerne vil aldri ha nok kampkraft til å drive russerne ut av Ukraina.»

Og den tidligere amerikanske generalen er irritert over at den ukrainske hæren ikke er i stand til å sette i gang noen større motoffensiver – med en påstått styrke på 260 000 soldater. Ifølge ham forsvant 200 000 soldater på mystisk vis fra de væpnede styrkene i Ukraina: «Hvem vet hvor de er i dag?» spør generalen.

Dette enorme antallet soldater er rett og slett ikke lenger i synsfeltet til de amerikanske militærrådgiverne som tilsynelatende jobber i Ukraina. Enten var det allerede desinformasjon om omfanget av mobiliseringen. Eller mye verre – disse troppene har allerede blitt beseiret, har falt ut skadet eller desertert og flyktet til Vesten. Mens informasjon mangler her, ville de amerikanske rådgiverne fra «Ze Team» alltid høre mye om «russiske tap».

Merkelig nok er det ingen som lengre snakker om denne massive ukrainske hæren som media skrøt av så mangt den første tiden, de som følger med aktivt i krigen ser bare små battaljoner og regiment som stort sett må trekke seg tilbake. Hvor er de ukrainske styrkene?

Den amerikanske generalen Stephen Twitty (58) ser en «mystisk forsvinning» i den ukrainske hæren.

Eks-general Stephen Twitty var en mangeårig sjef for kampstyrken. Fra juni 2001 til juni 2003 kommanderte han 3. bataljon, 15. infanteriregiment under Operasjon Iraqi Freedom. Hans Task Force 3-15 ble tildelt President’s Unit Citation.

Men på grunn av hans uttalelser i amerikanske medier, som inneholder langt mindre positive evalueringer av den ukrainske hæren enn mainstream-mediene ønsker så blir Twitty selvføgelig ærekrenket som en “Putin-fan”. Uansett vil de neste ukene med kamper i Øst-Ukraina vise hvor rett – eller galt – den amerikanske generalen hadde med sin analyse. Det er ihvertfall lite som tyder på at de mere Zelenskyj vennlige journalistene har hatt rett i noe som helst.

Innført i “Hall of Fame”: USAs general Steven Twitty (til høyre).

Biden-bomben: Nå også nakenbilder av Hunter med et ulovlig våpen

Avsløringene om Joe Bidens sønn blir mer og mer pinlige – og politisk eksplosive. Mens faren krever strengere våpenlover, viser en video en naken Hunter Biden (53) med et ulovlig anskaffet våpen og en prostituert.

På en video som nå har dukket opp, vifter den nakne presidentsønnen tilfeldig rundt med en revolver av kaliber 38 og viser den til og med for kameraet.

Det amerikanske magasinet Radar Online rapporterer om dette, og siterer lekket materiale fra Hunter Bidens iPhone. Nettmediet sjekket funnene for autentisitet.

I opptakene boltrer Joe Bidens andre sønn seg naken med en prostituert i et snuskete motellrom, mens han utfører den seksuelle handlingen svinger han med den ulovlige pistolen. Fingeren hans er på avtrekkeren til pistolen som kan tydelig sees i to stillbilder på videoen. Også utstilt er kokain- og narkotikautstyr, inkludert en skje som antas å ha blitt brukt til å røyke crack.

Hunter Biden, hvis avhengighetsproblemer førte til hans skilsmisse fra Kathleen Buhle i 2017 og hans utskrivning fra US Navy Reserve tre år tidligere, kjøpte ulovlig revolveren bare fem dager tidligere i en våpenbutikk i den lille byen Wilmington, Delaware. Der kom han med falske utsagn i «Firearms Transaction Record», ATF-skjema 4473, kort: Dette er et skjema på seks sider. Det må fylles ut i USA når du kjøper et skytevåpen fra en våpenforhandler.

Hunter Biden svarte “nei” på følgende spørsmål: “Er du en ulovlig bruker av, eller avhengig av, marihuana eller andre beroligende midler, sentralstimulerende midler, narkotika eller andre kontrollerte stoffer?”

For det siste spørsmålet på første side av skjemaet krysset Hunter Biden av for “Nei” – mot bedre vitende.
Det er mye mer å se på Hunter Biden-filmen enn på den kjedelige Ibiza-videoen.

Den føderale domstolen i Wilmington etterforsker for tiden Hunter Biden for påstått skattesvindel, hvitvasking av penger og brudd på lover om lobbyvirksomhet. iPhone-lekkasjen har politisk eksplosiv kraft. Den inneholder totalt mer enn 30 gigabyte med bilder, videoer og nyheter fra oktober 2018 til februar 2019. «Hunter er i en kompromitterende posisjon som vil ryste Washington», sa en kilde nær saken til Radar Online.

Joe Bidens sønn gikk på en 12-dagers smell med narkotika, alkohol, prostituerte og trusler om vold mot en ekskjæreste i oktober 2018. Hun mistenkte ham for å ha ligget med Hallie Biden, hans avdøde brors enke, som Hunter hadde en het affære med på den tiden. To dager før han møtte sexarbeideren la den fortvilte faren igjen en hjerteskjærende beskjed to dager før han møtte sexarbeideren: «Jeg ringte for å fortelle deg at jeg elsker deg», den senere amerikanske presidenten. «Jeg skal få hjelp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.” Med en sprukken stemme og undertrykte tårer avsluttes den 21 sekunder lange meldingen med «Jeg elsker deg».

Kritikere anklager den amerikanske presidenten for dobbeltmoral

Talemeldingen fra 15. oktober, som er blitt kjent, vekker oppsikt. Mange lurer på: Hva visste presidenten om sønnens narkotika- og prostitusjonsavhengighet, og spesielt om det ulovlig ervervede skytevåpenet?

Noen medier ser på avsløringene som bevis på presidentens dobbeltmoral. “Joe Bidens argumenter for våpenkontroll er i strid med standarden som brukes av Bidens familie,” forklarte Breitbart. “Hvis Joe Biden brydde seg om våpenlover, ville Hunter Biden allerede sittet i fengsel,” la The Federalist til.

Opptakene av Hunter Biden som retter pistolen mot kameraet kommer på et tidspunkt da en bølge av masseskyting fant sted over hele USA – og nå har den nylige bølgen av masseskyting fått president Biden til å intensivere en oppfordring om våpenkontroll, inkludert et forbud på automatgevær.

Påfallende: De nye bildene, videoene og talemeldingene dukket opp relativt kort tid etter at USAs president Joe Biden lovet å støtte Ukraina med en hjelpepakke på 38 milliarder euro og toppmoderne våpen.

Ulovlig våpeneierskap? Et annet problem for Hunter Biden (53).
Godkjente nylig en bistandspakke på 38 milliarder euro til Ukraina: Joe Biden.

Les artikkelen direkte på Politikeren