Verden i endring. Emiratene skal kjøpe kampfly fra Kina.

Derimot.no

Vi må konstatere at styrkeforholdene i verden er i rask endring til Russlands og Kinas fordel. Om det er en fordel for verdens befolkning gjenstår å se. Vi kan bare konstatere at det er det som skjer i raskt tempo akkurat nå.

Årsaken til dette er mange og komplekse, men utviklingens retning er ganske åpenbar og utvetydig for de som tør åpne øynene å se på det som faktisk foregår.

Det er en rekke små tegn som peker i den samme retningen og et av disse fremkommer i artikkelen under. Emiratene kjøper kinesiske fly, ikke fly fra USA. 

Vi tror at dette faktisk er et tegn i tiden og peker mot det som er emning: Et stort geopolitisk jordskjelv. Den norske politikken er på kraftig etterskudd, vi har satset på den tapende hesten og vil måte betale for det i tiden som kommer.

Redaksjonen

Emiratene skal kjøpe 48 kampfly fra Kina.

Fra Voltaire Network.

De Forente Arabiske Emiratene ser etter en vei ut av deres militære engasjement i forholdet til USA og Frankrike.

Det kinesiske Chengdu J-20. Vi vet ikke om det er dette flyet Emiratene skal kjøpe.

For noen få uker siden fulgte De Forente Stater og Frankrike i tolv timer, og på skjermer, hvordan Houti-droner fra Jemen kom over Emiratene. Der slo de ned. 

Men de skremte ikke  ikke Emiratenes  allierte.

Så USA antydet at de var villige til sikre Emiratenes beskyttelse mot slike trusler, på den betingelsen at de ikke overga Aden til Houti-opprørerne.

Så Emiratene er fortsatt i Jemen, til tross for at de ønsket å trekke seg tilbake. Det har ført til stor harme i ettertid.

Abu Dhabi (hovedstad i De Forente Arabiske Emiratene, red.) og Dubai (storby i Emiratene, red.) ser på de russiske angrepene på Ukraina som et sikkert tegn på Vestens forfall.

For å unngå å legge seg ut med USA ved plutselig å vende seg mot Russland har de bestilt kampfly fra Kina.

Dersom denne transaksjonen blir noe av vil det bli mye vanskeligere for USA og Frankrike å selge våpen til andre stater i Gulfen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Markus Spiske

https://www.voltairenet.org/article215844.html

10 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 10 ganger.

Post Views: 73

Les artikkelen direkte på derimot.no