Vaksinert anmeldt for drapstrusler skrevet i Tv2 sitt kommentarfelt på Facebook

Politikeren.com

Read Time:1 Minute, 57 Second

Flere personer de siste månedene har kommet med svært grove trusler på sosiale medier mot personer som er uvaksinert i samfunnet vi alle deler sammen og har likestilt rettigheter til å leve i.

Det er ikke bare trusler men store mengder med umenneskelig hat og diskriminering som media og politikere har lagt opp til. helsemyndighetene i norge og enkelte i helsesektoren har til og med oppfordret til å være svært grov i retorikken mot de som har tatt sitt valg om å ikke la seg vaksinere til tross for at dette er et fritt valg.

Hais Jordhøy kom med en type kommentar som vi egentlig tenker er mere dagligdags den er nok kanskje ikke ulovlig men voksne mennesker skal ikke oppføre seg på den måten. Det slike som Hais ofte glemmer er at alle som jobber de gjør det for felleskapet og ikke bare for seg selv. Hva gjør du for eksempel om det ikke er nok helsepersonell eller politi når du trenger dem for det at du har bidratt til å få de fjernet. Du kan ikke komme senere å klage på behandling eller at politiet ikke dukket opp når du trengte de på grunn av mangel på arbeidskraft. Det er altså lov å tenke litt lengre frem I tid enn til neste vaksinedose.

Men kommentaren til Finn Holsestuen som man heldigvis ser litt mindre av er langt over streken og bør bli anmeldt, og det ble han.

Personer som denne Finn eksisterer i alle sosiale medier og de er heldigvis ikke så mange men de gjør veldig mye ut av seg og det er nok også forklaringen på hvorfor folk frykter at vi skal gjenoppleve historien. At det faktisk går personer i gatene som ønsker å drepe uvsksinerte er ganske alvorlig sak og når verken politiet eller media er sitt ansvar bevisst så er dette farlig venstreekstremisme som får gro seg fast i samfunnet vårt.

Jeg håper virkelig at politiet tar fatt i denne saken og setter et eksempel som forteller resten av befolkningen at slik oppførsel er langt ifra greit men jeg tror desverre saken blir henlagt på bevisets stilling innen to uker. Men for all del ikke kall for kakerlakk, da havner du i fengsel..

Hvis noen vet om flere slike kommentarer eller meldinger så send dem gjerne til oss på Facebook siden Politikeren..

Happy

Happy

2 100 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren