1000prosent-bddcd250

Vaksineringen av barn og unge

Blog
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
1000prosent-bddcd250

Dette må være en bitter pille å svelge for alle som frivillig involverte seg i vaksineringen av barn og unge siden de ikke en gang gadd å sjekke tilgjengelig statistikk og uttalelser fra FHI som viste at de ikke trengte den eksperimentelle nød-mRNA-genterapi-«vaksinen».

Vi visste at de ikke hadde behov for den. FHI sa de kunne få et tilbud for å redusere «tiltaksbyrden», men at de ikke trengte den for «sykdomsbyrden».

Barna våre skulle medisineres mot myndighetenes «tiltak». De skulle medisineres mot Bent Høie, Ingvild Kjerkol, og Steinar Madsen. Eller nærmere bestemt for deres karrierer. Det er karrierefremmende å lokke barn til å ta farlig medisin de ikke har behov for. Mange som advarte har mistet karrieren.

Vi visste at de ikke trengte noen medisin. Det var kjent kunnskap da det ble gjort. Det er IKKE etterpåklokskap.

Vi visste også hele tiden at den ikke hadde effekt mot smittespreding. Så de barna som ble fortalt at de gjorde det for bestemor og bestefar. De ble løyet til. Voksne folk løy til dem. Ingen forskning viste at den hadde effekt mot smittespredning.

Da må det være ekstra flaut å ha vært med på mobbekampanjene mot fagfolkene som forsøkte å advare mot dette patenterte, ekstremt profitabable svineriet. Dette var organiserte svertekampanjer i mediene og fra lokalpolitikere.

Det viktigste nå er at dere sier unnskyld til alle barna dere kvestet med det utidige presset dere utsatte dem for.

Dere kan sende blomster til dem. Det finnes noen i hvert eneste lille tettsted i dette landet. Det er bare noen få av dem som rekker ut i mediene. Og mange av dem vil ikke bli trodd.

Ved mange skoler måtte man rekke opp hånden i klasserommet og vise for alle om man var et godt og solidarisk menneske, eller om man var en “usolidarisk unnansyltrende parasitt” som ikke ville ta den, og dermed egentlig fortjente gruppepress-voldtekten og dens giftige ejakulat. 
Hele klassen skulle være med å presse de få, ledet av lærere og rektorer.

Nå kan dere være med i protest heller, og jobbe for at alle med hjertefeil, blødninger, ekstra menstruasjonssmerter, nyopståtte eller forverrede autoimmune sykdommer, nevrologiske problemer, fatigue, mage og tarmproblemer, kreft, udefinerbare betennelser, nyoppståtte forverrede blodsukkerproblemer eller infertilitet, får full erstatning uten å måtte kjempe for dette i mange år slik som etter Pandemrix-skandalen i 2009.

Offisielle norske tall viste allerede for mer enn et år siden at denne katastrofen var mange ganger verre enn ved svineinfluensa-bedraget.

FHI hadde ryggen fri. De sa bare at det var et tilbud. De overlot pressingen til lokale ordførere, rektorer og helsesykepleiere.

Lenken til artikkelen på bildet(1)
Se også artikkelen om de amerikanske forsikringselskapene som har gått på en vaksinesmell da det viser seg at folk i arbeidsfør alder dør.(3)
 
Fotnoter:
1. https://www.document.no/2022/06/22/danmark-opptil-1000-prosents-okning-i-hjertesykdom-blant-gutter-11-15-ar/
 
2. https://www.document.no/2022/06/21/usa-arbeidsfore-folk-dor-forsikringsbransjen-pa-vaksine-smell/
 
3. https://crossroadsreport.substack.com/p/breaking-fifth-largest-life-insurance

Kjetil Tveit
Author: Kjetil Tveit

Legg igjen en kommentar