Vaksinepass er fella – ikke gå i den

Nyhetsspeilet

Tusen takk for ny flott artikkel Sven-Inge 🙂

Det såkalte vaksine passet har så klart ingenting med kåråna å gjøre, har de først innført det så er det bare et lite øyeblikk så er det utvidet til å gjelde alt annet.
Bare den minste ting NWO misliker så går passet i rødt, det vil bli koblet opp til smartmeter og annet .. Koker du kaffe for sent eller for mye så går det i rødt, står du opp senere enn de liker så går det i rødt, bruker du 4 tørk bak istedenfor 3 som makthaverne har bestemt så går det i rødt.
For de som lurer på hva det handler om så se til Kina. Gjør du ikke nøyaktig slik herskerne befaler så får du ikke reise med fly, buss, du kommer sist i køen på sykehus, alle rettigheter du trodde du hadde blir frafalt.

Dette er et slave pass. Et NAZI pass, segregering og Apartheid pass. De som ikke adlyder får ikke delta i samfunnet.

Hva skjedde med ALDRI Mer ?

En ny meningsmåling viser følgende holdninger fra folk i USA.

29 % ønsker at foreldre som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid skal midlertidig miste omsorgsretten til egne barn
45 % ønsker at folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid midlertidig skal interneres i designerte fasiliteter
48 % ønsker at staten burde kunne straffe folk med fengsel eller bøter hvis de uttrykker skepsis mot vaksinenes effektivitet i offentlige medier
59 % mener at folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid skal innestenges i sine egne hjem, kun med unntak for nødsituasjoner
58 % mener at staten burde bøtelegge folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid

Dette er nå, vent til butikkene er tomme og energi ikke er mulig å få tak så ville alle punkter øke til over 90% hos de injiserte. Så stikker de hull i den globale gjelds boblen og penger mister all verdi og de vil skylde på oss, allerede nå mener nok mange at det er de u-injiserte som er skylden i vulkanutbruddet på Tonga.

I dag kom meldingen om at de hadde brukt frekvenser våpen mot Charter Svein også, dessverre for rottene så overlevde han. Alle som står i front mot psykopatene blir tatt ut en etter en av de hemmelige tjenestene.
Trøsten er at svært mange nå også ser at det er mer enn ugler i mosen med denne såkalte pandemien som de kaller kuppet for.

Hans Gaarder var ekspert i hvordan og hvem våpen de bruker for å ta ut folk, måten de tok han på var en av metodene han selv avslørte på foredragene sine.

Prøvde akkurat å poste denne kommentaren hos eks CIA agent Lurås sin Resett og den ble politisk sensurert tvert, i kontrollert opposisjon så blir fakta alltid fjernet.

CDC i USA har for lengst bekreftet at RT-PCR testen ikke kan skille mellom influensa og kåråna så hvordan vet han da at han har kåråna ? USA Sluttet å bruke PCR testen 1 jan.

Symptomene Charter Svein ramser opp er helt klassiske influensa symptomer.

Jeg advarte han på veggen hans i des at nå må du passe deg i krigen din mot tiltakene og vaksinen at du ikke ender opp som Hans Gaarder på Gran som de påsto døde av kåråna, Norges snilleste og friskeste mann som de hengte ut med navn og bilde til spott og spe i alle de 172 regime kontrollerte blekkene i Norge, oppkonstruerte drittpakker.

Siste han sa før han døde var at han fryktet for sitt liv der han hadde hørt folk luske rundt huset hans på nattestid i dagene før han døde.

IS og AL Qaeda terrorister, drapsmenn og pedofile kan ikke nevnes med navn og bilde pga personvern hensyn. Men en som aldri hadde gjort noe galt i sitt liv var det ikke noe problem å henge ut.

Det går en råd tråd over hele verden der folk som Hans Gaarder og Svein dør for så å bli hengt ut med ferdig konstruerte drittpakker.

Det var etter at Hans døde at jeg virkelig fikk opp øyene for hva som foregår .. en lang rekke statsledere, leger, mikrobiologer, virologer mm som har blåst plandemien har dødd kort tid etter og blitt hengt ut.

I Hviterussland fikk Aleksandr Lukasjenko tilbud om milliarder av dollar fra IMF om han stengte ned landet og innførte alle tiltak som resten av verden, han nektet å la seg kjøpe, kort tid etterpå så avslørte FSB et attentat der han og familien han skule myrdes av CIA under en parade, Aleksandr Lukasjenko klarte seg, verre med presidentene i Tanzania og Burundi.

Men nå etter 2 år så begynner milliarder av mennesker å skjønne at tiltakene overhodet ikke har noe med kåråna å gjøre. Global takeover heter det.

Dødsfallet til Hans Gaarder fikk tusener av Nordmenn til å åpne opp øyene sine og om de hadde tenkt å ta vaksinen så ville de etterpå ikke tatt den om de fikk en million engang.

RIP verden beste venn og mentor og takk for masse flotte foredrag.

Her er Hans Gaarder på Cuba og rir på delfiner … Nå er han sammen med dem for alltid.
Du vil alltid vær i våre hjerter og vi vil kjempe for at de som tok deg skal få sin straff.

https://resett.no/2022/01/21/charter-svein-fikk-korona-og-ble-svaert-syk-men-han-star-ved-sin-skepsis-til-vaksinene/

Mike Adams fra Natural News har satt opp 6 punkter vi kan velge mellom og jeg er 100% enig med han.

When the Vax squads begin their lethal work, there are but a few choices left for the anti-vax purebloods:

1) Submit to the vax, and hope they leave you alone after that.

2) Submit to the COVID/FEMA camp and hope that you get rated Elite or Class A.

3) Hide. This will require either a large hidden supply of food and shelter, or help from vaxed family or friends.

4) Fight back alone. This is most likely to end in your immediate death as the force against you is multiplied. It also offers the highest ration of self-satisfaction. There is nothing like “taking a few with me”.

5) Fight back in a group. This is also likely to end in your death, but will be more costly to the government. Guerrilla tactics would be most effective. Sniper skills in high demand.

6) Leave the country. Well…. where you gonna go? How are you gonna get there? The airlines require masks now, and soon will require vax passports as well.

Mike Adams sier at de NWO rottene vil starte krig i Ukraina mot Russland så de kan innføre krigs lover og unntakstilstand, fra da så er veien kort til dødsleirene. Man kan heller ikke utelukke at de vil ta i bruk fake Aliens for å få det som de vil.
Han sier at Sverige er det tryggeste landet å rømme til, her er link til resten av artikkel for de som vil ha mer info.

https://www.naturalnews.com/2022-01-20-the-vaccine-holocaust-is-americas-chernobyl.html

Fra nå av vil alt eskalere fort så være forberedt. Jeg har skrevet en lang artikkel som fjerner enhver tvil om at injeksjonen er det som bibel omtaler som Dyrets merke, tar du det så er det ingen vil tilbake og du havner i helvete der du blir torturert om og om igjen av Satans demon hær. Om de truer med å drepe deg om du ikke tar den så ikke tenke tanken engang på å å ta den.

David Crowley prøvde å advare oss alle for flere år siden med å produsere en film, det endte med at han, samboeren og deres 5 år gammel datter ble funnet myrdet, ingen turte å fullføre filmen hans, men traileren til filmen fikk han fullført og den kan en se her.

Se nøye på Breivik forkle til han som som er overdynket i blod som kutter hoder til de som ikke vil ta dyrets merke i giljotinen her på slutten.

De siste ordene hans til pressen var: Filmen er en advarsel til verden om hva vi har i vente om ikke folk våkner umiddelbart.

Gray State – Official Concept Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Gy7FVXERKFE&ab_channel=TheGrayState

Gi meg noen dager eller en uke så er artikkel på plass. Om de velger å ta meg ut som kåråna offer før den tid så er det mange flinke her som kan fullføre den for meg med korrektur og bilder.. 🙂

https://steigan.no/2021/10/nettverkene-som-skapte-pandemien/

https://steigan.no/2021/12/eu-planla-i-2018-at-vaksinepasset-skulle-innfores-i-2022/

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet