Vaksinen. Hva betyr den for deg?

Redde-verden.com

Jeg ble vaksinert mot Coronaen. Det ga ingen merkbare reaksjoner. Jeg regner med at immuniteten har begynt å stige. Om 5 uker, når jeg har tatt den andre sprøyta og latt den også virke et par uker, tror jeg at immuniteten er på topp. Kanskje vil den da etter hvert dale ned igjen, eller kanskje ikke? Den som lever får se!

I alle fall føler jeg meg ganske eplekjekk, og tror jeg kan være fri fra alle forsiktighetsregler.  Men kan jeg det? Sannsynligheten taler dessverre for, som også WHO antyder, at selv om jeg ikke får symptomer, at jeg, uten å vite det, kan bli bærer av viruset og spre det rundt til Gud og hvermann!

I noen land tror de så sterkt på friskheten at de nå til og med begynner å utstede friskhets-sertifikater når du er vaksinert, og folk tror da at de kan gjøre snøtt som de vil!

Resultatet av denne frihetsfølelsen kan da med noe sannsynlighet bli,  både at myndighetene letter på restriksjonene og at den enkelte av oss sprer mer smitte enn vi ellers ville ha gjort! Dermed kan resultatet av vaksineringen bli, at langt flere av de som ikke er vaksinert, blir smittet, og vi må gjøre i stand flere gravplasser!

Vi må derfor være oppmerksom på at vaksineringen kan føre til økt risiko for de som ikke er vaksinert. De kan i i økende grad blir syke!

Moralen bør derfor være:
1:  Behold alle forsiktighetsregler selv om du er vaksinert og føler deg immun!
2: Vaksinering av alle blir viktigere enn om ingen var vaksinert!
Kos deg med fremtidsutsiktene!
Bjørn

 

Les artikkelen direkte fra kilden