Vaksinedataene som kommer inn nå forteller en ting: Vaksinene er hverken trygge eller effektive.

Derimot.no

Covid-19 vaksinen: Hvordan kan de forklare noen av disse dataene?

Her er det første eksemplet akkurat nå. Jeg vil legge til flere eksempler etterhvert.

Av Steve Kirsch

Jeg har over 50 data som det rett og slett er umulig å forklare hvis vaksinene er trygge og effektive. Jeg kommer til å legge dem til denne artikkelen over tid, så gå tilbake og sjekk det seneste. Jeg vil legge ut de nyeste tilleggene øverst for å gjøre det enkelt.

Jeg starter bare med en sak nå, som er det eneste du trenger å vite for å stoppe vaksinepåbudene. Det er så viktig, jeg ville få det ut nå.

Hvorfor leger ikke sier noe

Fordi legenemder truer med å ta fra dem lisensen hvis de sier noe offentlig eller privat mot vaksinen.

I Kalifornia brukte leger å skrive erklæringer om fritak for vaksinering og maskebæring. De medisinske styrene fikk en liste over disse legene og kontaktet dem. Etter det ble det ikke skrevet ut flere erklæringer om fritak.

For å teste dette var det noen som ringte opp hundrevis av leger og sa at barnet deres hadde fått alvorlig anafylaktisk reaksjon (livstruende allergisk reaksjon) etter første dose og nesten døde, og de ønsket å se om legen ville skrive en erklæring om fritak for deres barn. Alle sa nei.

Data fra britiske myndigheter viser at vaksinen gjør ting verre. Vi ble villedet.

Dette er data fra en upåklagelig kilde: den britiske regjeringens rapport fra ukene 32-35 i 2021. Se på forekomsten av Covid-tilfeller pr. 100 000 for dobbeltvaksinerte sammenlignet med uvaksinerte i aldersgruppene 40-80 år. Ja, det er større sannsynlighet for at man blir smittet hvis man er vaksinert i hver undergruppe mellom 40 og 80 år. Så det er ingen alders-sammenblanding  i disse dataene. Det er simpelthen ikke mulig å forklare. Dette viser hvorfor vaksinepåbud gjør folk  mellom 40 og 80 år mer mottagelig for infeksjon, ikke mindre.

Vis denne tabellen til de av dine venner som avviser sannheten og klamrer seg til en behagelig usannhet, og be dem forklare hvorfor vaksinen bør være påbudt. Her er hva en leser skrev:

   Jeg viste faktisk en lignende rapport til hjertespesialisten min igår. Da han bare så på meg uten å si noe, sa jeg: ” Vel, NHS (National Health Service) i Storbritannia er i det minste ærlige om vaksinene.” Folk vil gjøre det de kommer til å gjøre, jeg bare ber at de fleste må våkne opp!

Her er de nyeste dataene(17. mars 2022 fra side 45) og de er mye verre:

(Tabell 13)

Det finnes helt enkelt ingen måte å forklare disse dataene på hvis vaksinen virker slik den påstås å gjøre. I fotnoten brukes et argument som er spekulasjon basert på null data for å avfeie dette. For eksempel sier de at det kan være flere tilfeller blant vaksinerte fordi de tester seg oftere (virkelig?), men hva med data for å understøtte dette?)

De kan avfeie så mye de vil, og det forandrer ikke faktaene.

For eksempel , i Santa Clara County søkte de om frigivning av informasjon, og fant at vaksinerte og uvaksinerte førstehjelpere faktisk hadde samme infekjonsrate (like hyppig forekomst av infeksjon). Med andre ord, vaksinen beskyttet ikke folk der jeg bor heller.

Det som forteller mest er de enorme befolkningsstudiene, for eksempel, som viser nesten uten unntak  i 145 land, at jo mer man vaksinerer, jo høyere antall (Covid)tilfeller og dødsfall. Morsomt, den britiske regjeringen siterer aldri studier i det hele tatt som utfordrer det som fortelles. Det finnes mange, og over et dusin er listet opp i “Incriminating Evidence”.

Vi har alle blitt ofre for en massiv svindel.

Men hele poenget med (vaksine)påbud var at det skulle beskytte folk mot å bli syke slik at de ikke skulle smitte andre. Helt klart øker påbudene  sannsynligheten for at folk blir syke. Det er det de motsatte av hva vi ble fortalt. Alle burde bli rasende for dette.

Den samme britiske rapporten hevder at det finns gunstig effekt når det gjelder dødsfall, men det er bare hvis man ser bort fra dødsfall forårsaket av vaksinen. Hvis man inkluderer dem, er dødsfallseffekten også negativ.

I Sør-Korea er antall Covid- tilfeller skyhøyt, men nesten alle er vaksinerte.

Her  er et sitat fra Alex Berensons artikkel:

På torsdag rapporterte Sør-Korea 600 000 nye Covid-infeksjons-tilfeller – noe som ville tilsvare mer enn 4 millioner i U.S.A. På en eneste dag.

Siden alle er vaksinerte, hvordan er det mulig?

mRNA-vaksinene har negativ effekt mot Omikron innen noen måneder – noe som betyr at vaksinerte folk mer sannsynlig blir smittet. Data fra  Kanada, Storbritannia, Skotland og U.S.A. og andre land stemmer alle overens på dette punktet. Jeg er ikke sikker på om noen seriøs person engang argumenter mot  dette mer.

I New Zealand for eksempel har uvaksinerte nå lavere infeksjonsrater( forekomst av infeksjon) enn de som har fått boostere.

Hvorfor bedraget?

En leser spurte” hvorfor skulle våre myndigheter ville villede oss?” Svaret er enkelt:  alle trodde på Toni Fauci da han valgte å fokusere på vaksinene og fullstendig nedvurdere tidlig behandling. På dette tidspunktet var det for stort til å mislykkes, siden alle verdensledere støttet vaksinen. Da dataene viste at vaksinen var utrygg og ineffektiv (dataene viste at den drepte 100 000 amerikanere), måtte de dekke over sitt mistak ellers ville ingen noensinne stole på dem igjen. Det medisinske miljøet sier ikke fra fordi de ville fått lisensene sine inndratt. Pressen vil ikke si noe fordi Amerika aldri ville stole på dem igjen. Det samme gjelder Kongressen, NIH(National Institutes of Health) og FDA(Food and Drug Administration).

FDA og CDC (Centers for Disease Control and Prevention) så bort fra varsellampene når det gjaldt trygghet fordi vaksinen var for stor til å mislykkes: den MÅTTE virke for å få slutt på pandemien.

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Georges de la Tour

https://www.globalresearch.ca/how-can-they-explain-any-this-data/5774688

38 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 38 ganger.

Post Views: 87

Les artikkelen direkte på derimot.no