Uten Filter

Uten Filter

Demokratene.no
Uten Filter

Demokratene.org:

Norgesdemokratene

Uten Filter

Pressemelding

Ny konservativ mediekanal lanseres 8. mai!

Den norske mediefloraen har lenge vært politisk svært ensidig. Undersøkelser viser at de aller fleste norske medier og snittet av norske journalister og redaktører lener kraftig mot venstre.

Det er åpenbart uskrevne lover om hvem som skal få taletid, og hva man skal si og mene i aktuelle spørsmål. Media er skremmende samstemt «politisk korrekte», og enkelte temaer, meninger og stemmer utelukkes så å si totalt fra offentligheten av de etablerte mediene.

Den norske befolkningen blir med andre ord konsekvent feilaktig eller utilstrekkelig informert, hvilket må sies å være et stort demokratisk problem.

Norgesdemokratene og andre konservative aktører har lenge sett behovet for et mer differensiert medietilbud i Norge, og nå gjør vi noe med det!

  • Den 8. mai lanseres «Uten Filter» i demokratiets navn, der alle samfunnsspørsmål, inkludert «politisk ukorrekte» temaer, fakta og meninger skal belyses. Konservative stemmer skal få slippe til, og intet skal sensureres av politiske årsaker!

«Uten Filter» vil være tilgjengelig på nåtidens viktigste tekniske medieplattformer: Tradisjonell nettavis, nett-TV og radio.

Vi har så langt fått innholdskonsesjon for DAB-radio – Riksblokk II Østlandet, Rogaland med Sunnhordland. Lokalblokk for Nordhordaland, Hardanger og Sogn.

Vi kommer til å invitere flere konservativt anlagte sponsorer og investorer med på eiersiden.

Spørsmål om lanseringen kan rettes til post@utenfilter.no

Geir Ugland Jacobsen, Prosjekteleder for Uten Filter

Øyvind Eikrem, Konstituert redaktør

Twitter: @utenfilter_no

Artikkelen Uten Filter ble først skrevet på Norgesdemokratene og er skrevet av Redaksjonen

Les artikkelen direkte på Demokratene.org

Legg igjen en kommentar