USAs FDA ville skjule de kliniske data fra Pfizer i 75 år. Nå er de frigitt og det er ikke hyggelig lesning.

Derimot.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Pfizer-vaksinen har bare 1291 bivirkninger!

Av Emerald Robinson

En dommer tvang FDA ( Food and Drug Administration, U.S.A) til å frigi Pfizers kliniske data, og det er verre enn du kan forestille deg

I januar ble FDA  tvunget av en dommer til å frigi  kliniske data om Covid-vaksinene, og følgelig ble 55 000 sider med dokumenter nettopp frigitt.

FDA ønsket opprinnelig å skjule dataene i 75 år og frigi dem i 2096  fordi FDA ,selvfølgelig , i utgangspunktet er engasjert i en kriminell konspirasjon.

Covid-vaksinene burde aldri blitt godkjent. Dette var åpenbart helt fra begynnelsen da dyreforsøk ble hoppet over i Trump-administrasjonens skjebnesvangre “Operation Warp Speed”. Og nå er det unektelig sant. Vi har de kliniske dataene, og det er forferdelig.

De kliniske dataene for Pfizer-vaksinene skjuler seg i et vedlegg – som lister opp 1291 bivirkninger i alfabetisk rekkefølge. La oss bare gi deg å nyte de dårlige tingene som begynner med bokstaen “a”, som kan skje med folk som har tatt  Pfizervaksinen:

(Diagnoselisten for alle diagnosene som begynner på A kan leses på norsk ved å klikke på denne lenken. Den er for lang til denne artikkelen (1291 bivrikninger. red.. )

Du har nok fått en ide om dette. Det er 9 sider med bivirkninger med liten skrift.

Du vet allerede at barn, spesielt unge gutter, kan få myokarditt (hjertemuskelbetennelse) av vaksinene, men til denne listen bør du tilføye den alvorlige muligheten for at de kan få hjernestamme-emboli (blodpropp), akutt nyreskade, hjertesvikt, frontallapps-epilepsi, Hashimotos encefalopati (hjernesykdom), herpes, interstitiell lungesykdom eller diabetes mellitus type 1 (sukkersyke) –  bare for å velge noen få svært alvorlige bivirkninge fra en svært nøktern liste.

Og fortell meg ikke at  dine sjanser for å bli skadet er små. Den amerikanske regjeringens egen database  VAERS( Vaksinebivirknings-rapporterings-system) har over en million rapporter om “uønskede hendelser ” med de nye vaksinene –  med 24 000  hendelser  listet som “død”. Pfizer var klar over mer enn 158 000  “uønskede hendelser” da  de  spurte  om FDA-godkjenning. Folk hadde alvorlige problemer etter å ha tatt Pfizer-vaksinen, og Pfizer visste det før de søkte om godkjenning av sin vaksine. Se på dette diagrammet satt sammen av Pfizer selv.

Hvorfor skulle FDA ville godkjenne en ny vaksine når 15 000 personer hadde fått alvorlige forstyrresler i nervesystemet etter å ha tatt den?

Det finnes rett og slett ikke noen god grunn.

Fortell vennene dine og fortell familien din: Vaksinasjonen av barn må stoppe umiddelbart. Den amerikanske regjeringen har kjøpt 50 millioner doser av denne giften for barn under 5 år i påvente av FDA-godkjenning, og det må aldri bli tillatt å bruke dem.

Tillat ikke at noen sprøyter dette stoffet inn i barn.

Oversatt og noe forkortet av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Tadeusz Lakota

84 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 84 ganger.

Post Views: 148

Les artikkelen direkte på derimot.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar