USA spesial 30.04.2022 Obama står frem som storinkvisitor

DocTV

Barack Obama og hans nettverk mistenkes for å være den/de som trekker i trådene og er ansvarlig for Biden-regimets ekstreme politikk.

Obama bestyrte Russia collusion-konspirasjonen, som spesialetterforsker Bob Mueller ikke fant spor av. Likevel snakker Obama som om konspirasjonen ikke fant sted. Han vet at hvis han innrømmer at den var falsk, vil det rive med seg ikke bare ham selv, men også Hillary. Alt renkespillet henger sammen.

Nå er det en ny spesialetterforsker som gransker Russiagate: John Durham. De første rettssakene begynner 18. mai mot advokat Michael Sussmann som løy til FBI.

Hillary ligger tynt an, men det gjør også Obama når det kommer til stykket.

Det legges derfor merke til at Obama i en tale på Stanford University snakket om konspirasjoner og desinformasjon utelukkende som et problem på høyresiden.

Han hadde en løsning: Steng det ned. Obama var klar på at moderering ikke var tilstrekkelig. Da finner de mørke kreftene smutthull. Nei, en total nedstengning er det eneste som hjelper.

For å redde demokratiet. Dette er det edle motiv som kjøres frem som forsvar for sensur.

Bare to uker etter Obamas tale forteller leder av Department for Homeland Security at det er opprettet et nytt kontor under DHS som skal bekjempe desinformasjon. Det lyder som et svar på Obamas anbefaling.

Tucker Carlson bemerker at det er viktig at det er lagt inn under DHS som har politimyndighet. Nå opprettes det et Sannhetsministerium i USA helt etter «1984».

Fienden kommer innenfra og det er ikke vanlige borgere, men den føderale regjering.

Vi tar for oss Obamas tale og kommenterer måten han selger sensur på for å «redde demokratiet».