USA: Helsemyndigheter gir instrukser om å blåse opp antallet Korona-døde.

Derimot.no

Jeg legger ut denne artikkelen for å minne om at koronatallene for døde i USA er oppblåste av politiske grunner. Stenger en av samfunn må en ha gode grunner for det. Med korona er det antallet døde som er begrunnelsen.

Artikkelen under ble offentliggjort for et år siden, men dessverre er den fortsatt høyaktuell til tross for at sykdommen nå er utbrent. I dag skremmer en med smittete som ikke er syke, dvs. friske mennesker. Det er ganske utrolig, men dessverre sant.

Parallellt nedtones antallet vaksineskadde- og døde av presis de samme grunnene. Alt gjøres for at befolkningen skal følge de foreslåtte tiltakene og la seg vaksinere med en vaksine vi nå vet ikke virker som lovet.

Vi minner også om at bivirkningskadene fra alle legemidler (ikke minst for Covid-vaksiner) er skyhøye og bidrar til presset i helsevesenet – og til profitten til legemiddelprodusentene.

Knut Lindtner
Redaktør

Dette ble skrevt i april 2021:

Jeg har lenge mistenkt at dette er en del av det som skjer (oppblåsing av antallet korona-døde). Når myndighetene setter i verk så dramatiske tiltak som vi nå ser, da må de begrunnes for befolkningen. En kan ikke ødelegge økonomien i et land uten at dette rettferdiggjøres på en eller annen måte.

For 11 år siden hadde vi svineinfluensa-saken som ble blåst ut av av alle proporsjoner. Helseministeren antydet opp til 13000 døde. Det ble 32.

Det som skjer nå er 100 ganger verre (målt i utgifter) og krever en begrunnelse – gjennom høye dødstall. Får en ikke nok Korona-døde er det en skandale uten sidestykke. I USA gies det nå retningslinjer for å blåse opp Korona-dødstallene. Jeg tror ikke dette skjer i Norge.

Knut Lindtner

Minnesota: Leger mottar instrukser om «å rapportere covid 19 som dødsårsak selv om pasientene ikke er testet».

Dr. Scott Jensen rapporterer om latterlige instrukser for Covid 19.
Oversatt fra engelsk-Scott M. Jensen er lege, amerikansk politiker og medlem av Senatet i Minnesota. Han er medlem av det republikanske partiet Minnesota, og representerer distrikt 47 i det vestlige Twin Cities storbyområde. Wikipedia 

Minnesota-senator Scott Jensen stod frem på den lokale nyhets-sendingen for å fortelle at at legene mottok instruksjoner fra Minnesotas helsemyndigheter om å rapportere Korona (Covid19) som dødsårsak selv om pasienten aldri hadde vært testet.

Senator Jensen som selv praktiserer som lege sa at han aldri før i sin 35-årige karriere hadde mottatt spesifiserte instrukser om hvordan han skulle fylle ut en dødsattest.

Det er tydelig at Minnesotas politikk er å rapportere alle lungebetennelser eller influensalignende  tilfeller, selv om de ikke er testet, som korona-tilfeller, og at dette er en del av USAs nasjonale helsepolitiske retningslinjer fra CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

Dette er egentlig ikke noe nytt og vi har tidligere rapportert om dette her.

I virkeligheten gjør regjeringene i italia, Tyskland, Storbritannia og Østerrike det samme.

Så selv om dr. Jensens avsløringer ikke er så sjokkerende som de ville vært for 10 dager siden så viser de i det minste at innen den medisinske verden er ikke disse retningslinjene normale. I et eget intervju med med LauranIngraham beskriver Jensen denne veiledningen som latterlig.

Ifølge Jensen, her siterer han en kollega, er det ikke vanlig praksis i det hele tatt å bruke «antagelser eller muligheter» på en dødsattest, men å forholde seg til fakta.

Spørsmålet som henger i lufta: Hvorfor går nasjonale og lokale helsemyndigheter ut på denne måten for å blåse opp korona-statistikken?

Dr. Jensen har sine egne tanker om dette: «Frykten er en fin måte å kontrollere folk på og det bekymrer meg. Jeg ser at en enkelte ganger blåses fryktfaktoren opp… du skjønner, noen ganger blir folks evne til å tenke selv paralysert hvis de er tilstrekkelig oppskremt.»

Noe å tenke på.

 Oversatt av Knut Lindtner

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde v/Dmitry Dreyer

https://www.globalresearch.ca/minnesota-doctors-receiving-instructions-to-report-covid19-as-a-cause-of-death-even-if-patient-was-never-tested/5709269

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 988 ganger.

Post Views: 4 914

Les artikkelen direkte på derimot.no