Derimot: Tucker Carlson i intervju med Donald Trump Jr.:Ukraina som stat vil forsvinne. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Det er ikke godt å si hvordan fremtiden blir, særlig i en slik ekstremt unaturlig situasjon som Ukraina i dag befinner seg i. Staten er på en måte kunstig, Den var opprettet under Lenins Sovjetstyre som et forvaltningsoråde (delstat) av det store Sovjetunionen og landets areal ble justert ikke minst etter 2. verdenskrig. I 1953 fikk de overført Krim-halvøyen som et administrativt tiltak internt i Sovjetunionen til tross for at det store flertallet der var russere. Men Ukraina har alltid vært regnet som en del av den russiske kultursfæren.

Å fremstille Ukraina som en sammensveiset stat med felles tradisjoner og historiske erfaringer er helt feil. Staten er på mange måter kunstig og henger lite sammen politisk kulturelt og språklig. En trenger ikke være spåkone for å se at slik situasjonen i dag er vil staten bli demontert.

At Blackrock gjør avtaler med myndigheter under en krig for rettigheter etter krigen er mer enn tvilsomt. For når krigen er over vil slike avtaler være lite verdt hvis de er gjort med taperen. Det som blir igjen av landet får en helt annen ledelse som ikke vil føle seg forpliktet til alle krigslånene Zelensky har gjort med USA eller landbruksrettighettighetene til Bill Gates eller BlackRock.

Realiteten er at ingen i dag vet noe sikkert om hva som vil skje på dette enormt rike jordbruksområdet etter krigen for ingen vet nøyaktig hvordan den ender. Og hva skjer med millionene som har flyktet fra krigen. Men vi vet allerede nå at Ukraina i sin opprinnelige form ikke vil eksistere i det hele tatt.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukraina vil ikke eksistere om femti år – mener Tucker Carlson.

Landet vil bli solgt til utenlandske investorer, og befolkningen vil bli erstattet gjennom immigrasjon.

Dette påstår den tidligere Fox News-verten.

USA har «forrådt» Ukraina, og vil ødelegge landet når de selger unna landet deres og lar immigranter fra den tredje verden «flomme» inn i landet. Dette spår den amerikanske journalisten Tucker Carlson i et intervju med sønnen  til tidligere president Donald Trump, Donald junior.

I et videointervju som ble publisert på fredag var både Carlson og Trump junior er enige om at USAs president Joe Biden har brakt verden til randen av en tredje verdenskrig, og at USA i bunn og grunn er «i krig med Russland».

«Det er ingen som kan si hvordan en seier i Ukraina vil bli», sier Trump junior. «Jeg vet ikke hva det betyr. Det virker som de utallige dødsfallene til ukrainere og russere vil fortsette til de alle er utslettet. Og så kommer Blackrock inn der og overtar alt jordbruksland? Det er slik det ser ut for meg».

Blackrock er verdens største investeringsselskap, og de kontrollerer eiendommer for omtrent 10 billioner dollar. Firmaet er et av Ukrainas største utenlandske aksjeselskaper, og i 2022 undertegnet de et memorandum med Kiev som sier at de skal stå for gjenoppbygging av Ukraina etter krigen. Les så mer om «paranoide» Zelensky som langer ut mot USA – og om flere Blackrock-folk som arbeider i Bidens administrasjon, inkludert Brian Deese, sjef for National Economic Council.

Etter at Ukrainas leder Volodymyr Zelensky undertegnet en avtale kontroversiell land-reform-pakke og gjorde det til lov i 2020, har utenlandske investeringsfirmaer som NHC Capital,  BNP og Vanguard-gruppen nå kontroll over rundt 28 % av Ukrainas dyrkbare jord. Dette ifølge Oakland Institute, en amerikansk tenketank.

Zelenskys reform er støttet av International Monetary Fund og USAs Agency for International Development. 

«De har allerede solgt ukrainsk land til utenlandske investorer. Og de vil oversvømme Ukraina med immigranter fra den tredje verden. Ukraina vil ikke eksistere om femti år», slår Carlson fast. «Det vil ikke være noen ukrainsk nasjon. Vi har forrådt den mer enn noe annet land».

Tidligere president Donald Trump har gjentatte ganger lovet at han vil få slutt på Ukraina-konflikten «på 24 timer» dersom han blir gjenvalgt i november. Ved en konferanse i Libertarian Party sist weekend sa han at han «vil få slutt på å bruke hundrevis av milliarder med dollar på å kjempe andre folks kriger». 

Trump har aldri helt utdypet hvordan han vil gjøre dette, bortsett fra at han vil tvinge Zelensky til å forhandle med den russiske presidenten Vladimir Putin. Nylige rapporter i Bloomberg og Washington Post antyder at han vil utnytte USAs massive militære assistanse til Kiev til å presse Zelensky til å akseptere tapet av noen av konfliktområdene i Ukraina. 

Men Trumps retorikk overfor Russland har blitt tøffere de siste månedene. Han har sagt til sine donorer at han «ville ha bombet Moskva» da Russlands militære operasjon begynte i 2022. Trump har ikke brukt sin lobby i kongressen til å blokkere hjelpepakken på 61 milliarder dollar til Kiev i april.

Han sa da at han ville støtte lån, ikke gaver, til Zelensky, i framtiden.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/598633-tucker-trump-ukraine-betrayed

Forsidebilde: Johannes Plenio

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar