Ukrainakrigen sett fra øst.Opprørerne i øst sin versjon av krigen

Derimot.no

Vi offentliggjør dette meget personlig dokumentet fra en som har bodd i Ukraina og har mange venner der, både russere og ukrainere. Jeg kan ikke gå god for alt han skriver, til det mangler jeg naturligvis kunnskaper og erfaringer, men jeg synes virkelig det fortjener å bli sett som en del av det som presenteres fra konflikten i Ukraina.

Nå som Asov-bataljonens brohode, Mariupol, er falt militært vil krigen naturligvis gå inn i en ny fase med hovedvakten å nedkjeme de store ukrainske styrkene som nå er omringet helt øst i landt. Angvielig skulle dette reie seg om rundt 60 000 soldater – trent og utstyrt av USA.

Men her er Fred Josh artikkel. I stedet for å følge den her på derimot.no er det like greit å følge den direkte på den originale artikkelen hvor også videoene kan sees direkte i tilknytning til teksten.

Knut Lindtner
Redaktør.

Fred -Johs.blogspot

Oleh Tyahnybok – Dagens Leder av Svoboda – som har direkte røtter til ww2 hvor dem samarbeidet med Nazi Tyskland. Den politiske fløyen ble etablert i 1991 hvor dem forsøker å være «stuerene» politikere… Den militante delen av nazi organisasjonen, vil dem helst ikke snakke om.

Jeg er etter vert blitt informert om at selv relativt opplyste mennesker i Norge, faktisk ikke har kjent til at det har vært en krig i Ukraina siden 2014. At folket i øst – Donbass – har lidd store tap og at mange barn i Donbass faktisk ikke har opplevd annet hjem enn et bomberom i kjelleren, er totalt fremmed for de aller fleste.

Fred Johs

Publisert den 25.03.2022 kl: 22:50

Oppdatering: 26.03.2022 Kl: 01:53 nederst i artikkelen.

Av Fred Johs

Dette er en oppdatering om noe av det som har skjedd i Ukraina denne uken. En stor takk til mine mange venner som bringer informasjon om hva som faktisk skjer nå.

To US offiserer til venstre i bildet – og dem til høyre er noen av lederne i Azov Batalion

Det er mange nazi organisasjoner i Ukraina og noen av dem er mer brutale enn andre. Dem som stikker seg mest frem og som jeg har nevnt tidligere også, er Prava Sector og Azov Batalion. Disse går igjen i de fleste kjente brutale overgrep mot både sivilbefolkning, så vel som fangede soldater. Bildet til venstre viser Azov Batalion’s ledere i et «drilling» møte med amerikanske offiserer tilbake i 2015 i Kyiv, hvor dem blir «briefed» i hvordan dem skal gå frem i sin terror mot sivilbefolkningen i Donbass. – Jeg har bilder fra hele møtet den gang.

For å forstå hva som skjer og noe av bakgrunnen, vil denne artikkelen kunne bidra til litt mer kunnskap: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

Naziorganisasjonen Azov Batalion er svært godt kjent i landet for å ta gisler og bruke dem som levende skjold – helt det samme som vi ser med ISIS i Syria – som for øvrig også er godt representert i Ukraina. Vi har sett dette i flere tilfeller også under fremrykkingen av de russiske styrkene, hvor i en av episodene for noen dager siden i byen Mariupol – ble unge mennesker dradd ut fra universiteter, skoler og barnehager, og plassert oppå miner – ja du leste riktig. De russiske styrkene hadde naturlig nok ikke annet valg enn å unngå konfrontasjoner med Azov sine styrker, for å berge sivile liv. Det er nå kommet flere episoder frem i dagen, som viser deres fremferd – helt i tråd med deres forbilde Stepan Bandera

Azov Commander Sergei Driga – omsider tatt i Kherson

Kan legge til at Azov-kommandanten Sergei Driga er funnet og nå arrestert i Kherson – for noen timer siden – Russell Bentley

Azov Comandør Sergei Driga, er den største arkitekten bak massakrene og folkemordene i Donbass gjennom nå 8 år, og har sørget for de verst tenkelige torturmetoder hentet rett fra boken til Stepan Bandera.

Mariupol

Mariupol har vært et sterkt forankret sted siden 2014 /15 for disse ekstreme nazikreftene som kontrollerer landet. Azov har hatt mange leire og sentre i byen og omheng hvor dem har terrorisert folket nå i flere år.

Her (videoen nedenfor) holder Azov Batalion unge gisler i en leilighet i Mariupol like utenfor av by-kjernen for noen dager siden – Navnet Azov Batalion som dem het, er ikke riktig benevnelse lengre da dem er godt over 6.000 mann. Dem er blitt et Regiment – 6.000 rendyrkede nazister uten skrupler eller hemninger. (For å se videoen må dere gå inn på denne lenken. som fører til Fred Johs blogg)

Til videoen: En velkjent torturmetode hentet fra Stepan Bandera (deres forbilde) sin «bok» om torturmetoder. Denne metoden ble også adoptert inn til de tyske SS under ww2. Her benyttes pianoet til å knuse all mental tankekraft og motstand fra gislene. Dem er beordret til å ligge på gulvet med ansiktet ned – og lytte til denne korte strofen av et kjent musikkstykke – og meldingen er følgende til gislene – de dødsdømte: «Dere får leve inntil jeg har kontroll over det musikalske av disse tangentene…Dere vil dø når jeg treffer alle tonene riktig i dette musikkstykket… «

Som vi allerede er godt kjent med, slipper ikke disse naziorganisasjonene fri sivile mennesker. Dem vil bruke dem som skjold. Noen hundrede har allikevel klart å rømme unna, og har funnet frem til sentre som er frigjort og fått den hjelpen dem trenger for å komme videre.

Her er siste melding fra Mariupol fra i går – levert av RT i Donetsk Folke Republikk (Se Fred Josh Blogg)

Kyiv:

From Julia Mendel – Ukrainian firefighters

Talskvinnen for «president» Zelensky– Julia Mendel – beklager seg over russernes fryktelige herjinger i landet, og hyller innsatsen til redningsmannskap og brannfolk som har klart å få flammehavet under kontroll. For å understreke alvoret i sine offisielle meldinger gitt til pressen, legger hun ut et bilde som viser ganske så utslitte brannmenn som endelig for litt hvile…..

Fra tidligere er vi blitt godt kjent med «røverhistorier» fra regimet i Kyiv og hva dem klarer å levere av historier som vestlig presse svelger hel- mot-hårs uten engang å reflektere over fakta.

Bildet var altså fra Australia

Kyiv har store problemer med å kunne dokumentere noe som helst av sine påstander om disse «barbariske» russernes fremrykking, og stenger ned det ene overvåkingskamera etter det andre, etter vert som dem blir tatt med buksen nede.

Her er enda et eksempel på fake story fra øverste myndighet i Kyiv, og som vestlige medier inkludert norske gladelig publiserer for å vise hvor grusomme russerne er.

Bildet dem prøver å få til å handle om brannmenn i Kyiv, ble tatt februar 2019 i forbindelse med skogbrannene i Australia, og har ingenting med Ukraina å gjøre…

Som nevnt, har Kyiv-regimet store problemer med å dokumentere sine påstander som vestlige medier svelger og publiserer uten å blunke. Tillater meg å legge ved her deler av en kommentar fra en tidligere artikkel fra en nær venn (Har ikke spurt om tillatelse, derfor er navnet utelatt).:

Du er en gravende og god journalist som alltid søker å finne sannheten og denne artikkelen er knakende god. Du tør der andre tier.

Jeg har bodd i Kiev i veldig mange år og kjenner byen ut og inn. Mens vestlige media fortalte om forferdelige ødeleggelser på sivile bosteder og sivile mennesker var jeg i forbindelse med familie og venner, både i Kiev Kommune og i Kiev Oblast og andre steder Øst og Sør i Ukraina, pluss at jeg hadde tilgang til web-cameraer i og rundt hele Kiev by, web-cameraer som både panorerer og zoomer. Det var ikke ett eneste ødelagt hus å se og ingen av de jeg kjenner rapporterte om ødeleggelser av bolighus eller angrep på sivile.

ODESSA

Maxim Marchenko

«Maxim Marchenko, utnevnt til Zelenskiy-guvernør i Odessa, beordret å utstyre skytestillinger på skoler og sykehus. Det innebærer alt fra tanks til kanonstillinger – utskytnings materiell for missiler osv…

Han forbød å slippe innbyggerne ut av byen gjennom humanitære korridorer.

by Zelensky governor of Odessa, ordered to equip firing positions in schools and hospitals – transl to eng by yandex
The original dokument

Hvem sin krig er dette egentlig? Om du ikke er klar over det, så er dette vel organisert fra USA helt fra starten av – faktisk tilbake til før 2014, hvor jeg selv møtte amerikanske soldater i Donetsk (2014) før helvete brøt ut der. Her ser du noen av dem som operer i dag – (videoen nedenfor) (Åpnes i Fred Josh blogg)

Som vi hører: amerikanske stemmer i Donbass. og dem har vært der hele tiden. Amerikanske leiesoldater, amerikanske våpen, amerikansk tale Hva mer bevis trengs?

Når vi vet hvem som forsyner disse nazistene med hva dem trenger for å terrorisere befolkningen. Bilder fra Donetsk 24.03.2022 – hentet fra min venn; Russell Bentley

Sergey roper her (videoen nedenfor) på sine brødre som er skutt i sine biler sammen med andre ofre for nazi organisasjonen Azov Batalion. Hans kone eller reisepartner ber dem komme seg bort straks (kjøre der i fra) – det er ingenting dem kan gjøre, samtidig som Sergey forsøker å få åpnet førstehjelpsbaggen for å hjelpe ofrene. Da blir de beskutt. Har ennå ikke fått verifisert hvor dette skjedde, – det er snø i området, så jeg antar at dette må være i Luhansk eller Kharkov Oblast

Advarer mot sterke bilder i denne videoen

Fanget i Donetsk:

Mannen i den røde og svarte drakten er fra nazi organisasjonen Prava Sektor, den store fyren til høyre har innrømmet at kommer fra nazi organisasjonen AZOV-. De vil aldri gjøre noe mer nazidritt igjen. NOENSINNE.

Bilde hentet fra min venn Russell Bentley

Oppdatering: 26.03.2022 Kl: 01:53

DETTE ER DET VI KJEMPER MOT. DET ER DERFOR VI KJEMPER. LES OG GRÅT.

I kveld blir foreldreløse barn ført ut av byen Pokrov (Ordzhonikidze), Dnepropetrovsk-regionen, til Dnepro (Dnepropetrovsk) med minibuss til jernbanestasjonen for å bli sendt med tog til Lvov. Det verste er at barna ble testet for biologisk materiale: nyrer, lever og andre organer. Barn blir ført til Tyrkia for salg for organer, som rapportert av en av legene der alle foreldreløse ble undersøkt. Legen ba om hjelp til å redde de foreldreløse barna, fordi det var umulig for ham alene å motstå SBU og nazistene. Hjelp snarest å spre ordet, barn har ingen annen beskyttelse enn Gud og folket. – Russell Bentley

37 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 37 ganger.

Post Views: 119

Les artikkelen direkte på derimot.no