Ukraina: Flere puslebrikker tegner nå et tydeligere bilde av krigen og dens reelle årsaker

nononsensenews.org

Av Are.

Jareeg skriver denne artikkelen nå på fredagsmorran, vel vitende om at det er umulig for meg og andre «vanlige» å oppnå den hele og fulle sannheten bak krigen i Ukraina. Eller burde jeg si den påståtte krigen i Ukraina? Atter en gang: Ikke misforstå, jeg er på det rene med at mennesker blir drept der nede i skrivende stund, men i hvilket omfang? Hvem står bak og hvilke motiver har de?

Spørsmålene er mange: Er Putin bare en maktsyk galning som nå ønsker herredømme over Ukraina? Hva med Biden og resten av den vestlige krigsmaskinen — hvilken rolle spiller den midt oppi all denne viraken? Jeg er henvist til å søke på nettet etter svar, og jeg velger da kilder ala privatpersoner som tydelig har undersøkt temaet nøye, etterforskere ala Kerry Cassidy, som har tilgang på varslere med topp-hemmelig klarering. Mine andre kilder er søkende venner og bekjente, som jeg kan idé-myldre med. Poenget er at man må søke bredt og fordomsfritt, og forsøke sammenholde informasjon. Hvis to puslebiter passer sammen, er sjansen tilstede for at man er på sporet av ett eller annet. Og hvis én puslebit passer inn i et åpent hull, mellom mange andre puslebiter, så er saken enda sikrere.

Hvis det er noe jeg tør fastslå med 100 prosent sikkerhet, så er det at denne problematikken definitivt ikke kan kokes ned til å gi Putin all skylda! Og det sier jeg rett ut, selv om 95 prosent av den norske befolkningen later til å tro nettopp det. Det er rett og slett imbesilt å etterplapre de krigsforherligende vestlige media på denne måten. Har vi virkelig ikke lært noe som helst av erfaringen, med alle løgner som har blitt servert oss gjennom pressen? Hallo, tør jeg nevne Libyakrigen? Eller Syriakrigen? Finnes det fortsatt noen som tror at disse krigene dreide seg om vestlig frigjøring? Ta også «sirkus Korona»: Er det fortsatt noen som tror dette dreide seg om helsevern? (Vent, folk går jo fortsatt og vaksinerer seg… sukk! Og, ja, regjeringen forsøker i skrivende stund fortsatt å koke suppe på korona-spikeren: vaksinesertifikat skal tydeligvis bankes gjennom, selv om det ikke finnes rasjonelle grunner for det!)

Hvis man går rundt og oppriktig tror at Vesten og dens krigsmaskin har grodd englevinger over natten, og ikke har noen interesse av å befeste makt i Ukraina, da kan man fint lite om historikken. Det foreligger solid evidens for f.eks. å kunne hevde at vestlige etterretningskrefter har herjet i Ukraina, blant annet ved å manipulere parlamentariske valg til sin fordel. Ukrainsk politisk styre og stell har lenge vært infiltrert og styrt av politiker-nikkedukker som igjen har vært styrt av USA og dets allierte. Trolig er også Ukrainas nåværende president, komikeren og skuespilleren Volodymyr Zelenskyj, bare enda en kriminell nikkedukke. Akkurat som forgjengeren.

Det folk flest trolig ikke vet, er at det finnes en rekke biologiske våpenlaboratorier på ukrainsk jord. Dette er noe USAs ambassadør og assisterende statssekretær for politiske anliggender, Victoria Nuland, har innrømmet. Selv om Nuland drar ut ordene og kaller dette for «biologiske forsknings-fasiliteter», må man skjønne å lese mellom linjene. Hun hinter til laboratorier for biologiske våpen, underlagt vestlig kontroll:

Under en høring måtte Nuland innrømme eksistensen av biologiske forskningsfasiliteter i Ukraina

Den samme Nuland har tidligere avslørt sin totale ignorans ovenfor både nasjonale- og EUs interesser i forbindelse med konfliktene i Ukraina. Dette framkom tydelig for noen år tilbake i en lekket telefonsamtale med USAs daværende Ukraina-ambassadør, Geoffrey Pyatt. Slik forløp samtalen mellom Pyatt og Nuland, hvor sistnevnte ga tydelig uttrykk for det viktige: å styrke amerikansk kontroll i Ukraina:

Ved cirka 3 minutter gir Nuland tydelig uttrykk for at hun gir blanke i EU!

Jeg skal ikke tvære denne artikkelen ut, men derimot henvise til en oppsummerende og tankevekkende video jeg akkurat snublet over — se videoen helt til slutt. Denne videoen drøfter nemlig ting som nå har steget mer og mer til overflaten vedrørende de indre anliggender i Ukraina. Vi snakke rom et land som synes å ha blitt overtatt og forvandlet til et arnested for barnehandel og organisert pedofili, samt produksjon av biologiske våpen. Er det virkelig dette Putin nå søker å rydde opp i, på vegne av et folk med felles kultur og røtter?

Ukraina: Et klarere bilde av krigens reelle aktører og motiver trer nå fram…

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.
Se også min forrige artikkel om Ukraina-krigen her.

Vi trenger støtte fra dere lesere!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews