Ufattelig og trist

Ufattelig og trist

Nyhetsspeilet
Ufattelig og trist

Nyhetsspeilet.no:

Vi opplever av og til hysteriske rop på oppmerksomhet, særlig fra MDG og andre venstre-ekstremister. De opptrer med en herlig forakt for fakta, er langt borte fra virkeligheten og så gjennomgående hjernevasket at de tillater seg hva-som-helst når-som-helst. En brevskriver gjorde meg oppmerksom på dette.

Fra en brevskriver

Ufattelig og trist

Her er det til og med et sitat, at noen har sagt: «Ufattelig og trist». Ufattelig at en sykepleier uten den fjerneste peiling på CO2 og klima lar seg bruke til noe så idiotisk som dette. Rentene hun plages med når hun ikke får ekstra klima-aktivist-idiot-betalt er jo det meste klimaødeleggende tiltaket sammen med vindmøller, hyttebygging og NATO-krigshissing! Kortsiktig klimakrise er det bare NATO og FiveEyes i hele verden som er i stand til å skape.

Utenom vulkanutbrudd er det bare krig med atombomber som kan endre klimaet på kort sikt. Trist at noen despoter klarer å gjøre livets gass CO2 til et kortsiktig klimaproblem, mens drapsorgiene i Øst-Ukraina som Kievs og Kremls instruerte London-lakeier går sammen om IKKE er noe man gidder å klimaprotestere mot.

Deltids-sykepleier Frida Steinbakk, raskere enn Haaland, foto, her.

Og NATOs krigshissing midt blant oss, uten andre globale fiender enn FiveEyes – NATOs egen over-kikador, får passere som klima-irrelevant. Hun er enda raskere enn Haaland i å trikse seg inn på banen, hun er så kjemperask i sin klima-kontring der hun bykser inn på banen og nesten klarer å skaffe seg en klima-corner.

Og vi ser at Norges fotballstjerne må finne seg i å spille annenfiolin mot sykepleierens mediestunt. Hun ligger ned-taklet for å pleie klimaet for alle fotball-øyne, de ser at sykepleieren uten peiling driver klimapleie som alle kan og bør se er den største hastesaken av alle. Er dette emosjonelt kvinnelig klimafotball foran et utsolgt stadion som aldri er mer enn kvartfullt dersom kvinnekamper spilles der, ennå har de ikke hatt kvinnelandskamper, heller ikke klimakamper før denne her.

Heldigvis innrømmer hun at hun er steinrik – Steinbakk på halvtid, fett betalt fra bankster-finansierte «Stopp oljeletinga».

Ikke oppdaget krigen

Men hun har altså ikke oppdaget krigføringens enorme miljø-ødeleggelser, og står dogmatisk fast i sin overbetalte CO2-frykt. Hvorfor sier hun ikke «stopp gassletingen»? Norge leter IKKE etter gass, for det har vi aldri fått lov til. Når vi svært ofte finner gass likevel – av vanvare – så skjer en av to ting:

1) Gassfeltet utvikles av utenlandske krefter med utenlandsk finansiering, dersom det er stort nok til å være interessant.

2) Gassfeltet blir stående urørt rett utenfor norskekysten, selv om det kunne ha drevet hele Norge effektivt et par tiår og gjort det umulig å plage oss med høy strømpris og nettleie.

– Vi var tre stykker fra «Stopp oljeletinga», forteller Steinbakk, som jobber som sykepleier på deltid. – Vi forsøker å fremme alvoret rundt klimakrisa vi står i og den farlige politikken til regjeringen. Tanken er å bruke idrettsarenaen og fremme dette budskapet. Vi ønsker å sette søkelyset på hvor sinnssyk alvorlig situasjonen er. Det er ufattelig stille i møtet med den største krisa vi står overfor, hevder hun.


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet