Tysk koronaekspert i innenriksdepartementet fikk betalt av det Kinesiske kommunistpartiet

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 42 Second

Det høres ut som bekreftelsen på de villeste konspirasjonsteoriene. En ekspert fra det tyske innenriksdepartementet, som gjentatte ganger har tatt til orde for rigide koronatiltak, ble betalt fra Kina. Og mannen opprettet en studie kalt “Lære fra Wuhan.” Den tyske innenriksministeren Nancy Fäser (SPD) visste ingenting om det sier hun.

Videoer av skrikende mennesker eller barn som ble tvunget til å skilles fra foreldrene sine i Shanghai som følge av den strenge lockdown-politikken har sjokkert mange østerrikere de siste ukene. Kommunistpartiets menneskeforakt virker grenseløs bare for å nå målet om å utrydde koronaviruset fullstendig eller bare et middel i å undetrykke befolkningen.

Men ikke alle ser ut til å ha problemer med disse tiltakene. Otto Kölbl, for eksempel – en ekspert i det tyske innenriksdepartementet har tilsynelatendeikke problemer med det, Språkforskeren er seniormedlem i departementets Corona Council. Ifølge «Welt» er Kölbl stor fan av den kinesiske diktatoren Mao.

Kölbl sies å være forfatteren av “panikkrapporten” under minister Horst Seehofer (CSU) i begynnelsen av pandemien, som sier: “Barn vil lett bli smittet … Hvis de deretter smitter foreldrene og en av dem dør hjemme i smerte vil de få følelsen av å ha skylden fordi de glemte å vaske hendene etter å ha lekt, for eksempel og det er det mest skremmende et barn noen gang kan oppleve.»

Kölbl jobbet i en ekspertgruppe i innenriksdepartementet. Nå viser det seg at den kinesiske regjeringen flere ganger har betalt ham for utgivelsene hans. Han berømmer fortsatt “Zero Covid” den dag i dag.

I 2020 opprettet innenriksminister Horst Seehofer et såkalt «ekspertråd». Denne der utviklet de et strategidokument kalt “Hvordan få Covid-19 under kontroll”. I den hadde de en samling av de verste restriksjonene som kunne ramme grunnleggende rettigheter, fra dommedagsscenarier ment å skremme befolkningen, til karanteneleirer for infiserte mennesker, til “null Covid”-krav som ble stilt av den tyske erstatteren Greta Reemtsma og Greens-medlemmet Luisa Neubauer.

Nå kommer det ut: Kölbl mottok penger fra Beijing. Den 53 år gamle kommunistfanen forklarte til Die Welt : “Jeg har alltid akseptert mindre oppdrag der poenget var å forklare den kinesiske regjeringens synspunkt for et vestlig publikum”. Kölbl er også medforfatter  av en fersk studie om opprinnelsen til viruset, publisert i British Medical Journal.  Studien antyder at Covid ikke kom fra Kina i det hele tatt, men hadde sirkulert i Europa og USA mye tidligere. Reinspikka kinesisk propeganda altså, dette styrker bare mistanken om at covid-19 kommer fra et laboratorium i wuhan.

Kölbl er imidlertid ikke den eneste som fikk spre «kinesisk syn» og skrive det i BMI-papirer. Maximilian Mayer, den andre forfatteren av artikkelen “Learning from Wuhan”. Mayer kontaktet Drosten på Twitter og skrev: “Ville du være villig til å ha en offentlig samtale med prof. Zhong Nanshan om hvordan Kina klarte å stoppe Covid-19 og diskutere hva Tyskland og Europa kunne lære av Asia?” Kort tid etter denne tweeten brakte BMI Mayer til ekspertrådet – og han hadde Mao-fanen Kölbl på slep. Ansvarlig for dette var daværende statssekretær Markus Kerber, som satte sammen «ekspert»-gruppen og berømmet Kölbl for «å kunne gi enormt viktig drivkraft». (SB)

https://journalistenwatch.com/2022/05/09/sieh-ein-covid/

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus226761145/Corona-Expertenrat-Das-Innenministerium-und-der-Germanist.html

Les artikkelen direkte på Politikeren