Twitter ekskluderte de med uønskete meninger, bl.a. USAs folkevalgte president. Nå risikerer Twitter å bli kjøpt av Elon Musk. Vi det komme avsløringer i etterkant av et slikt oppkjøp?

Derimot.no

Vi velger å offentliggjøre dette innlegget ikke nødvendigvis fordi vi er enig i alt han skriver, men fordi disse meningene også må kunne presenteres. Hvis vi ikke kan slippe til folk med uønskete meninger, særlig folk med kritiske stemmer, skader vi oss sjøl ved at vi ikke kan møte alternative stemmer og kritiske tanker i debatt – fordi vi ikke har hørt dem.

Forøvrig er jeg enig i at valget i USA sannsynligvis var rigget til fordel for Joe Biden. Vi har offentliggjort flere artikler om saken her på derimot.no i etterkant av USA-valget. Når jeg fremfører slike tanker til folk tror det det betyr at vi støtter Donald Trump. De misforstår fullstendig. Vi støtter at USAs befolkning skal få den presidenten de har valgt. Og vi tror at Trump vant valget i 2020. Det betyr ikke at vi liker han, men at vi respekterer USAs befolkning sitt valg.

Knut Lindtner
Redaktør

Q fortalte oss allerede for 2 år siden hva som kom til å skje med DEEP STATE! TWITTER eies av DEEP STATE, og kan bare avsløres ved at en ny eier tar over. ELON MUSK er i ferd med å kjøpe hele Twitter. 

Av Tor Bugge

Vi forestiller oss vanligvis at det er STYRET som styrer en virksomhet, men på samme måte som en sykkel så er det den personen som sitter på sykkelen som styrer styret. Slik er det også i TWITTER. DEEP STATE «sitter på sykkelen og styrer» TWITTER. Alle hemmelighetene som TWITTER har skjult for CONGRESSEN i USA, vil nå komme frem, og alle som har løyet under ed i Kongressen skal i fengsel. 

Når TWITTER har ekskludert de som har kommentert presidentvalg jukset i 2020 inkludert president Trump selv, og kun tillatt de som har støttet juksemakeren Joe Biden og samtidig har visst hele tiden om valgjukset, blir det antakelig å regne som FORRÆDERI. Dette kalles et STATSKUPP! I USA straffes forræderi med DØDEN. 

Statskanalen NRK som eies av hele Norges befolkning, har støttet statskuppet i USA, med daglige sendinger i NRK Dagsrevyen og URIX. NRK journalistene Tove Bjørgaas, Gro Holm og Jentoft har stått for manipulasjonen av Norges befolkning. Selveste Hans Olav Lahlum har latt seg lure til å tro at Joe Biden vant presidentvalget i 2020 på TV2.

Hvordan har DEEP STATE fått slik makt i Norge? Jo, de er kjøpt og betalt eller truet. Ta eksemplet med Camilla Stoltenberg i FHI, som før pandemien hadde 1,5 millioner i lønn, men etter pandemien startet fikk 3,5 millioner i lønn. Hvordan klarer DEEP STATE å betale sine lakeier for hjelpen? I USA og Norge bruker DEEP STATE «Bokavtaler», der «forfatteren» får en formue for å «skrive» en bok, som ikke nødvendigvis selger mange eksemplarene.

Ingen regjeringsmedlemmer får statsrådsposter uten at DEEP STATE har noe på dem, slik vi så med forsvarsministeren. Slik kan DEEP STATE til enhver tid bestemme HVEM som skal sitte i regjeringen, og om regjeringen skal ha tillit eller miste tillit i befolkningen.

Slik defineres QAnon på Wikipedia: Tilhengerne hevder særlig at det i flere tiår har eksistert en «dyp stat», et hemmelig nettverk av mektige personer i det amerikanske statsapparatet og samfunnet ellers som styrer landet og verden. (utdrag av definisjonen)

Snart blir det lovlig å beskrive presidentvalg jukset i 2020; vaksine bløffen; bivirkningene av vaksinene; Hunter Bidens (sønnen til Joe Biden) laptop med dokumentasjon på pedofili, korrupsjon, hvitvasking av statlige midler, menneskesmugling, organ smugling, baby-handel, osv; Russia Gate med Hillary Clinton; biovåpen laboratorier i Ukraina (KRIGSFORBRYTELSER); den virkelige grunnen til at SV valgte å støtte globalistene når de aksepterte bombing av Libya; osv.

President Trump og Q har valgt å vise verden hva DEEP STATE står for. Det ville vært umulig å bare fortelle sannheten. Ingen ville ha trodd det. Nå får verden kjenne på kroppen HVA DEEP STATE STÅR FOR! Da og bare da, kan SANNHETEN komme frem!

Forsidebilde av den belgiske maleren: Egide Charles Gustave (1803-1874). Portrait of Luís de Camões and His Leader (1855)

13 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 13 ganger.

Post Views: 18

Les artikkelen direkte på derimot.no