TV-kanal i USA ville ha historier om Covid-19 døde. Ble oversvømmet av meldinger om vaksineskadde og døde.

Derimot.no

Lokal TV-stasjon ber om historier om uvaksinerte som dør av COVID – får i stedet over 180 000 svar om vaksinerelaterte skader og dødsfall.

«Etter at vaksinene ble tilgjengelige for alle, har en uvaksinert person som stod deg nær, dødd av COVID-19? Hvis du er villig til å dele din families historie, kan du sende en direktemelding til oss med din kontaktinformasjon. Vi vil da kunne komme til å ta kontakt med deg i forbindelse med en sak som vi jobber med.»

Av Brian Shilhavy

De kommersielle medienes narrativ om at sykehusene fylles opp av uvaksinerte pasienter som dør av COVID, faller raskt fra hverandre, kanskje til og med raskere enn de regnet med.

WXYZ TV Channel 7 i Detroit oppfordret sine seere på sin Facebook-side fredag 10.september til å sende dem en direktemelding hvis noen i deres familie hadde dødd av COVID-19 etter å ha nektet å la seg vaksinere mot denne sykdommen.

Dette er et klart tegn på at de leter desperat etter slike historier og at de har problemer med å finne dem.

Jeg vet ikke om de mottok noen slike historier gjennom direktemeldinger, men Facebook-posten deres har nå fått over 182 000 kommentarer, og kommentarene ser alle ut til å være fra mennesker som har mistet noen som stod dem nær etter en COVID-vaksinasjon og kommentarer med spørsmål om hvorfor de ikke dekker den historien.

Jeg bladde gjennom dusinvis av kommentarer og fant ikke en eneste én som nevnte at noen som hadde nektet å la seg vaksinere mot COVID, hadde dødd av denne sykdommen.

I stedet benyttet folk som hadde blitt sensurert på Facebook og andre internettplattformer som kontrolleres av teknologigigantene seg av muligheten til å dele sine historier. Det er overraskende at Facebook lar disse kommentarene bli stående, men dette ville sannsynligvis ha blitt en enda større sak om de hadde tatt ned denne Facebook-posten med kommentarer etter at så mange hadde kommentert.

Jeg lurer på hva WXYZ vil gjøre nå? Vil de gjøre det som de fleste kommersielle medieselskaper gjør? Vil de, da de har tilgang til nesten ubegrensede ressurser fra sine milliardæreiere på Wall Street, som nesten alle har en nær tilknytning til den farmasøytiske industrien, leie inn skuespillere og finne på historier?

Her er noen få skjermbilder som er representative for hva folk poster, i tilfelle kommentarene blir tatt ned.

Da en TV-kanal i USA ville ha tragiske historien om mennesker som var døde av Covid-19 fikk de det motsatte: Vaksine-døde og -skadde.

Oversettelse av noen kommentarer:

Adam L.M :» Jeg kjenner folk som led en smertefull død som følge av vaksinen. Vil dere ha de historiene?» (18000 (18K) liker/andre reaksjoner)

Spike C.: «Dette var nok ikke den responsen dere regnet med.» (48K)

Carmen M.: «Nei, vi er alle ok, men jeg holdt nesten på å miste et av mine vaksinerte familiemedlemmer!» (19K)

Kirsten W.: «Jeg kjenner noen som var FULLVAKSINERT og alltid brukte munnbind. Vedkommende var nylig på intensivavdelingen og døde.» (7,3K)

Katie J. : «En venn av en av mine foreldre fikk hjertestans nesten umiddelbart etter å ha fått andre dose. De klarte ikke å gjenopplive henne. Jeg vet også om noen som mistet en kroppsdel som følge av et blodpropp-/sirkulasjonsproblem etter å ha blitt fullvaksinert. Hm. Etter det jeg kan se fra kommentarene, kan det kanskje være en idé for dere å forandre emne for saken deres?» (15K)

Justin B.: «Det er alltid tøft å miste noen. Jeg har absolutt medfølelse med alle disse menneskene. Men jeg bare lurer – når kommer historien om dem som mistet noen fullvaksinerte som stod dem nær?» (5,1K)]

Oversatt av Rune G

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Michal Matlon

https://healthimpactnews.com/2021/local-detroit-tv-asks-for-stories-of-unvaxxed-dying-from-covid-gets-over-180k-responses-of-vaccine-injured-and-dead-instead/

230 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 347 ganger.

Post Views: 1 557

Les artikkelen direkte på derimot.no