To tyske eksperter: Infeksjon og sykdom er ikke det samme.

Derimot.no

Prof. Reiss og Prof. Bhakdi: Korona-panikken er basert på løgn

Prof. Bhakdi: Korona-vaksineringen er det største medisinske eksperimentet i historien

 

I et foredrag avdekker biokjemikeren Prof. Dr. rer. nat. Karina Reiss og legen Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi korona-politikken til Merkel-regjeringen. 

Karina Reiss snakker om en «laboratorieskapt pandemi». Med dette mener hun følgende:

Mikroorganismer (sopp, bakterier og virus) trenger inn i den menneskelige organismen hele tiden for å bosette og formere seg der. Menneskets immunforsvar konfronteres uopphørlig med dette og trenes på den måten. Men en «infeksjon» er langt ifra å være det samme som sykdom.

Verken en RT-PCR-test eller en hurtigtest kan påvise en infeksjon. Tallene som vises i statistikken, er derfor falske eller i hvert fall upålitelige. Enda mindre pålitelige er de såkalte insidensverdiene. Dette betyr at det aldri har eksistert solide tall rundt smittesituasjonen i Tyskland.

Sammenligningen av dødstall for å kartlegge overdødeligheten viser heller ingen store endringer for 2020 i forhold til de fire årene før. Et unntak er imidlertid slutten av året 2020, der tallene kan sammenlignes med influensaåret 2018. I tillegg, sier Karina Reiss, har det aldri vært unntakstilstand/nødtilstand i sykehusene.

Når det gjelder hvor virksomme korona-tiltakene er, henviser Reiss til de ulike resultatene i de enkle delstatene i USA. I Texas og Florida var det kun minimale forholdsregler. Allikevel kom disse statene seg gjennom pandemien på samme måten som de delstatene som hadde iverksatt maksimale tiltak med nedstenging og portforbud.

Covid-19 vs influensa | Vaksinebloggen
Influensavirus tar også livet av gamle, syke og skrøpelige. I 2017 døde det tre ganger flere av Influensa i Norge enn av covid-19 i 2020

Sjansen for å overleve en koronainfeksjon, eller sykdommen Covid-19, ligger i de fleste aldersgruppene på over 99 prosent. Kun eldre med massive underliggende sykdommer har en litt større risiko for å dø. Men disse menneskene kunne også dødd av et influensavirus.

På spørsmålet om det gir mening å vaksinere barn med en genbasert koronavaksine svarer hun med et klart nei. Sannsynligheten for barn å dø av SARS-CoV2/Covid-19 ligger på 0,0002 prosent. For barn er dette en mild sykdom.

Karina Weiss er også kritisk til hele vaksinasjonen. Vaksinerte har en minst like høyt virusmengde som ikke vaksinerte. Og de kan være like smittsomme. Tall fra Israel dokumenterer at det er en høy andel vaksinerte blant de syke og blant pasientene som er innlagt på sykehus. Attpåtil har det i mellomtiden blitt oppdaget massevis av bivirkninger. Hun henviser til en statistikk som viser at allerede 130000 mennesker har dødd som følge av vaksinen.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi forklarer så under det samme foredraget problematikken rundt korona-vaksinene og gjør rede for hvorfor de ikke fungerer. Her retter han kritikken mot mRNA-vaksinen.

Disse genbaserte vaksinene har bare en nødgodkjenning. Om langtidsvirkningene vet man for lite. Farmakonsernene kunne ikke garantere den prognostiserte virkningen og er heller ikke ansvarlige for mulige bivirkninger.

Communicating With People Who Blame Others | Next Element
Legemiddelselskapene fraskriver seg alt ansvar for negative virkninger, f.eks. dødsfall og alvorlige bivirkninger

For tiden planlegger internasjonale myndigheter den offisielle godkjenningen av korona-vaksinene, selv om det fortsatt mangler pålitelige data om langtidsvirkningene. Grunnen: For tiden er listen med offisielt anerkjente alvorlige bivirkninger, slik som sinusvenetrombose, fremdeles kort. Jo lengre man venter, jo lengre kommer denne listen til å bli. Dette vil Farmaindustrien forhindre for ikke å måtte stå ansvarlige for vidtrekkende skader etter vaksinen.

Nødgodkjenningen av korona-vaksinene er uansett ikke legitim, forklarer Prof. Bhakdi. En slik godkjenning er kun legitim når det dreier seg om en mye farligere og dødeligere sykdom. I tillegg burde det ikke vært lov med en slik godkjenning, når det finnes behandlingsmetoder. Og disse finnes nå.

I tillegg har de fleste menneskene allerede et immunforsvar som kan takle korona, fordi mange allerede har kommet i kontakt med mange andre koronavirus før SARS-CoV-2. Immunforsvarets langtidshukommelse sørger for en gradvis dannelse av antistoffer. 

Oversatt av Maria Neumann

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Chokniti Khongchu

https://www.freiewelt.net/nachricht/prof-bhakdi-corona-impfungen-sind-groesstes-medizinisches-experiment-der-geschichte-10086069/

27 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 923 ganger.

Post Views: 3 915

Les artikkelen direkte på derimot.no