Tidligere Pfizer-sjef Mike Yeadon: Vaksinene er ikke identiske og representerer derfor ulik grad av risiko.

Derimot.no

Mike Yeadon kan bevise at partier av COVID-vaksiner er forskjellige og utgjør unike risikoer.

I 10. januar- episoden av “The Ben Armstrong Show” snakket Ben Armstrong med den tidligere vitenskapsmannen i Pfizer, Mike Yeadon, om fremstilling av vaksiner. De diskuterte hvordan 90% av de rapporterte uønskede virkningene  av Wuhan -coronavirus-vaksinene(Covid-19) har kommet fra mindre enn 10% av de utgitte vaksinepartiene.

Dr. Mike Yeadon sier at 90 % av vaksinebivirkninger kom fra mindre enn 10% av partiene!

Mike

Som Armstrong uttrykte det, for å ha en så massiv variasjon i virkninger av vaksinene, kan ikke partiene være like. ” Husk, dette er en en eksperimentell vaksine”, påminte Armstrong sine seere om.

Armstrong  bemerket at farmasøytiske selskaper kan ha brukt placeboer(medikamenter uten virksomt stoff, overs.) og andre ting, og gitt forskjellig porsjoner eller sammensetninger til sin vaksinedistribusjon fordi Israel, Storbritannia og U.S.A  alle har verre bivirkninger sammenlignet med andre land som også bruker vaksinene.

“Det er som om de har forskjellige nivåer av vaksinen som de gir og noe vi ikke engang vet. Vi vet ikke hva de gjør for å variere den, for å være ærlig med dere. Men dette synes å være tydelig bevis, bevis for at partiene ikke er like. Og det er forresten ulovlig. De har ikke tilllatelse til å gjøre det” bemerket Armstrong.

_______________________________________________________________
Mike Yeadon: “Det er noe galt med vaksinene, ikke bare gjennom sterk toxisitet (giftighet), men fordi de er så variable.
_______________________________________________________________

I forbindelse med dette sa Yeadon at han hadde kommet over individer som hadde gjort sin egen analyse av VAERS databasen( vaksinebirknings-rapporteringssystem i U.S.A). Han sa at disse folkene ” hadde trukket vaksinepartier(batch) eller partinummer(lot) og sammenlignet profilen av uønskede  hendelser ved å sammenligne et partinummer med et annet fra samme fabrikant.

Michael Yeadon/Hele intervjuet/Planet Lockdown Videos intervju med Michael Yeadon, tidligere visepresident og vitenskapssjef hos Pfizer hvor han arbeidet i 16 år.

https://odysee.com/$/embed/myfullinterviewplanetlockdownrehost/7b949e7b34ea5920d5d081bcfd2e251fddc8e8f7?r=549P3i3Jme4Zq97Gkn7Zxu8nLH7yXqtp

Han delte at analytikere forventet at det ville være en spredning av uønskede hendelser utover alle stater og alle partinumre, men så er ikke tilfelle.

3 clear glass bottles on table
Har disse ulikt innhold, feks. ulik styrkegrad?

En person fant at rundt 90 % av  bivirkninger var knyttet til mindre enn 10% av partinumrene.

Yedon har tidligere bemerket at flere mennesker har dødd etter å ha fått Covid-19 vaksiner enn det antallet som har dødd etter å ha fått alle andre vaksinetyper tilsammen i løpet av de siste 30 årene. Videre har en stor andel av mennesker som har blitt vaksinert hittil opplevd alvorlige bivirkninger.

Fabrikasjonsproblemer

Selv om Yeadon innrømmet at han ikke på noe vis er produksjonsekspert, arbeidet han sammen med dem og visste at det finns en nødvendig standard for å kunne møte “reguleringer mot forfalskninger”, noe som krever reproduserbare produkter fra partinumre ganske ofte.

Legemiddel-produksjon utføres med eksakte standarder for kontroll, og det virksomme stoffet lages i partier. Hvert parti av det som kalles legemiddelstoff brukes så til å formulere, fylle, pakke og merke partinumrene av de ferdige legemiddelproduktene.

Testmetoder er utviklet for alle produksjonstrinn med standarder for resultat som kan anses som akseptable.

Fremstillingen er veldig streng, men når man ser dataene, finns det ingen mulighet for at vaksinene har blitt distribuert slik som de var. Armstrong påpekte “de er ikke engang vaksiner, geneterapi. Dere får ikke like doser.

I utgangspunktet, i følge analytikerne, er de ikke den samme tingen, partiene er ulovlig forskjellige. Hvis dette er sant, og hvis noen i det hele tatt trekker et tilfeldig partinummer fra VAERS-systemet for å undersøke utfallet og hvordan det opptrer, som handler om  det antallet mennesker  som har rapportert bivirkninger, burde det være ganske likt  fra parti til parti. Hvis det er veldig forskjellig, det er  ikke mulig å gå fra to eller tre rapporterte bivirkninger fra et parti, mens andre har rundt 5000 bivirkninger.

Hvis produsenter varierer produktet bare littegrann, kunne man unnskylde det siden de fremstilte det så fort som de kunne. Men det burde bare være en liten forskjell i hvordan det opptrer.

person holding yellow and white pen
Når de påvirker grupper så ulikt som det rapporteres om må det bety at de inneholder ulike stoffer

Hvis man går fra så og si ingenting til det verste utfallet noensinne som er rapportert til VAERS, sa Yeadon, ” er jeg forberedt på å fastslå og å bevise at det betyr at det ikke er det samme materialet i partinumrene som forårsaket dårlige  bivirkninger.

Mange  kanskje ikke erkjenner betydningen av dataene, men det har stor innvirkning. Armstrong bemerket at det kunne forklare hvorfor noen mennesker har det helt fint mens andre ikke har det. Yeadon sa at han gjorde show hvor han snakket med nyhetsprogrammer, hvor han viste dem hvordan de skulle få tak i “vaksiner” som faktisk var placebo, og at de ble gitt til folket.

Mens noen få doser kunne være uhell, er det ikke tilfelle hvis han har gått igjennom stat etter stat og funnet ut at produsentene bare ga en hel rekke mennesker stort sett sukkervann.

“De innrømmer at det er en eksperimentell vaksine. De elsker å lage placeboer (juksemedisiner, red.). De elsker å holde styr på dette , så det ville gi mening, selv om det er ulovlig”, sa han.

Da han så på sine data, bemerket Yeadon at det er noe galt med vaksinene, ikke bare gjennom deres ekstreme toksisitet, men gjennom deres variasjon.

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Spencer Davis

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

10 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 10 ganger.

Post Views: 76

Les artikkelen direkte på derimot.no