The Plan:Bill Gates og Klaus Schwabs nye verdsordning.

Derimot.no

derimot.no:

Veldig så fort ting skjer, no for tida.

Det som før vart avfeia med det litt hoverande ‘konspirasjonsteoriar’, kjem no i fullt dagsljos, og konspiratørane skjemmest ikkje for å basunere planane sine ut ope og bramfritt, så sjølvsikre er dei.

Folk har mulla om New World Order på tiårsvis, at ein hemmeleg rikmannsklubb førebur eit verdsstyre. Og no står dei sanneleg fram, med namn og andlete, og proklamerer skamlaust ei ny verdsordning styrt av plutokratar (milliardærar). Fremst i media står Klaus Schwab, leiaren for World Economic Forum, og Bill Gates, som no finansierer WHO, Verdas Helseorganisasjon. Dette kan dei gjera fordi rikmannsklubben no kontrollerer alle dei største media, som taktfullt og kritikklaust bringar planane vidare til publikum.

Den vedlagte videoen frå Global Research hevdar at pandemien er eit planlagt og medvite forsøk på å fremja plutokratiet sin kontroll over verda. Men filmen gir også håp, i alle dei medvitne helsearbeidarane verda over som organiserer seg og gjer opprør. Filmen ligg her:

https://www.globalresearch.ca/video-the-plan-who-plans-to-have-10-years-of-pandemics-2020-2030-proof-that-the-pandemic-was-planned-with-a-purpose/5782105

2 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 ganger.

Post Views: 24

Les artikkelen direkte på derimot.no