Testbonanza på gang?

Blog

Dagbladet melder at Helsedirektoratet har sendt ut brev til landets kommuner som i realiteten betyr at de skal gjøre seg beredt til langt mer testing enn nå (1) (2).
Brevet ble sendt ut i dag den 17 januar, og beordrer kommunene til å øke lagerkapasitet, sikre lagerfasiliteter, og å sikre god logistikk for store mengder hurtigtester. Dette skal i følge direktoratet være klart innen den 26 januar.
Endringer i TISK – som vil medføre langt mer testing – vil tre i kraft om ca 14 dager. Altså 1 februar.
Min kommentar:
Vi vet fra før at myndighetene hele høsten 2020 krisemaksimerte pandemi ved å justere opp og ned «smittetall» med svært upålitelige PCR-tester, som også ga mange falske positive prøvesvar.
Vi kunne se at i perioder hvor de testet mye, hadde vi krise, og omvendt. Når vi senere så på antall positive/100 000 testede, korrelerte dette langt bedre med antall innleggelser i sykehus (som uansett var lavt), og dødsfall (som også var lavt).
Det har også blitt avslørt siste tiden at myndighetene har hauset opp pandemien ved å ikke adskille antall innleggelser som skyldes Covid-19, og de som hadde covid-19 parallelt med at de var innlagte, uten at c-19 var årsaken.
Også den sveitsiske presidenten innrømte nylig på fjernsyn at de hadde gjort som de fikk beskjed om fra (det private foretaket) WHO, da de registrerte antall dødsfall i landet (3). Og at dette medførte flere covid-19-dødsfall enn det som var reelt.
Da er det vel ikke så rart at vi lurer på hva som er planen med å øke testingen til nye nivåer i februar.
Hvis vi får en testindusert «viruskrise» i februar, er det nærliggende å tenke at våre – fra før kriminelle, og løgnaktige – myndigheter vil bruke denne situasjonen til å innføre det forferdelige tvangspasset.
Februar er også måneden da Østerrike har sagt at de skal innføre tvangs-vaksinering av sine egne.
Og hva med alle de som blir skadelidende av å leve i et regime hvor alt spinner rundt et virusnarrativ, og med myndigheter som samtidig har blitt patologiske løgnere omkring det samme viruset.
Kan jeg få be den enkelte kommune om å kaste skriveriet dere fikk fra Helsedirektoratet i dag…i søppelbøtten.
Det er bare til å gjøre det. De må gi seg når vi sier stopp.
Og det samme til alle innbyggere i kommunene. Ikke vær med på opptrappingen av testregimet i februar.
Ikke gå med på en ny og enda større testbonanza.
Fotnoter:
(1)https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=83007
(2)Selvtester og logistikk.pdf (helsedirektoratet.no)
(3)Presidenten i Sveits: – WHO har gitt oss beskjed om å telle alle som dør med covid som koronadødsfall | steigan.no