Svittevernsjefen i USA, Anthony Fauci: Nedstengningenes hensikt: Å få folk til å ta vaksinene.

Derimot.no

Vi legger ut denne snutten fra Global Research for å vise de egentlige motivene bak nedstengningspolitikken: Å få vaksinert så mange som mulig. Dette er en «ikke-sak» i våre medier fordi tiltakene er opphevet for denne gang, men vi i derimot.no regner med at de vil komme igjen seinere. Og da har en et lovverk som er innført i all stillhet som gjør gjennomføringen av dem mye lettere.

«Vaksinesjefen» i USA gir oss her sannheten i klar tekst. Nedstengningene ble gjennomført for å få vaksinert så mange som mulig. Det betyr at det var vaksineringen som var viktigst, ikke folkehelsen.

Ar Kina har rotet seg inn i et uløselig dilemma er en helt annen sak: «Lar vi sykdommen gå uten tiltak innrømmer vi at tidligere tiltak var grundig feil. Stenger vi ned i f.eks. Shanghai kan vi ødelegge Kinas økonomiske vekst.»

Knut Lindtner
Redaktør

Anthony Fauci dukket opp på MSNBC onsdag og lot sannheten om lockdowns slippe … at de er skreddersydd for å skremme folk til å vaksinere seg.

På spørsmål fra verten Andrea Mitchell om det utfoldende helvetesbildet i Kina , berømmet Fauci faktisk den kommunistiske regjeringens handlinger.

Fauci uttalte

«Kina har en rekke problemer, hvorav to er at den fullstendige lockdownen, som var deres tilnærming, en så streng nedstengning som du aldri ville kunne gjennomføre i USA. Selv om det forhindrer spredning av infeksjon, husker jeg tidlig at de sa ganske presis at de gjorde det bedre enn noen andre.»

Men så kom «godbiten» da Fauci erklærte

«Du bruker nedstengninger for å få folk vaksinert, slik at når det åpnes opp, vil du ikke få en bølge av infeksjoner.»

Ved å ignorere konseptet naturlig immunitet, la Fauci til «Fordi du har å gjøre med en immunologisk naiv populasjon fordi de ikke har blitt utsatt for viruset på grunn av nedstengningen.»

Han fortsatte med å slå fast at Kinas vaksiner ikke er gode nok.

«Problemet er at vaksinene de har brukt ikke er på langt nær like effektive som vaksinene som brukes i USA, Storbritannia, EU og andre steder. Så de har ikke den grad av beskyttelse som er optimal», hevdet Fauci.

Han fortsatte,

«De har også langt flere eldre i sin befolkning, som er de mest sårbare blant oss, dermed blir det dobbelt negativt. For det første har de ikke folk som er beskyttet, og for det andre, de som trenger det mest, får ikke vaksinen. Det er kilden til problemet i Kina.»

Se:

Er ikke den mer umiddelbare «kilden til problemet» i Kina at folk blir låst inne i boksene sine og sultet i hjel i en manisk søken etter «null COVID»?

https://www.globalresearch.ca/video-fauci-declares-you-use-lockdowns-to-get-people-vaccinated/5777629

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 1

Les artikkelen direkte på derimot.no