Studie fra Brasil viser god effekt. Medisin mot Covid 19 fungerer godt.

Derimot.no

COVID-19IVERMECTINMEDISIN

Den brasilianske endokrinologen Dr. Flavio Cadegiani og åtte andre medforfattere har publisert en fagfellevurdert vitenskapelig studie om effekten av tidlig behandling med ivermectin mot covid-19, som involverer mer enn 200 000 mennesker.

________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
________________________________________________________________________________

«Før studien ble publisert, var jeg veldig forsiktig med effekten av ivermectin som en del av behandlingen mot covid-19,» innrømmer Dr. Cadegiani overfor FranceSoir i begynnelsen.

Dr. Flavio Cadegiani

Han hevder imidlertid at han foreskrevet stoffet for å forhindre sykdommen fordi «det ikke er noen risiko ved å ta det.» Etter hans mening kan risiko-nytte-balansen bare være positiv siden risikoen er null.

I den empiriske studien utført i hjertet av havnebyen Itajai i Sør-Brasil ble mer enn 200 000 mennesker observert, og resultatene er klare. Risikoen for infeksjon, alvorlige tilfeller eller dødelighet er lavere:

44 % reduksjon i risiko for infeksjon.
56 % reduksjon i risiko for. sykehusinnleggelse (dette kan sammenlignes med den alvorlige formen av sykdommen)
68 % reduksjon i risiko for død.

Dr. Cadegiani opplyser at dette er den første publikasjonen og at fire til vil følge med data fra andre land. Han understreker også at han ikke har noen tilknytning til farmasøytiske laboratorier og sier til og med at han bidro med 100.000 euro av lommen til disse ulike studiene for å gjennomføre dem.

Han brukte også svært konservative statistiske modeller for å gi mest mulig strenge bevis.

Selv om det er mye brukt i India, Japan og mange andre land, anbefales ikke ivermectin av Verdens helseorganisasjon (WHO) som en del av behandlingen for covid-19.

68 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 68 ganger.

Post Views: 140

Les artikkelen direkte på derimot.no