Regissert misbruk av militære underdogs

Lykten.no

Lykten.no:

I en moderne dataspill-verden er slike opplagte konsekvenser ikke like selvsagte. Derfor ser det ikke ut som om mindre nasjoner og folk alltid skjønner dette. Som f.eks. Ukraina som for bare få år siden kjørte full pupp med bomber og granater mot de russisk bebodde ukrainske enklavene Donetsk og Donbass. Med det resultat at 14400 russere ble lemlestet og drept.

Måtte reagere

Det russiske establishment forlangte at Putin MÅTTE reagere for ikke å bli vippet av pinnen på hjemmebane. Og skulle Zelensky hatt nubbesjans mot verdens mektigste makt hva ABC-våpen angår, snakker vi vel kun 3. verdenskrig. Eller har den lille skuespilleren glemt både hvordan det gikk for Napoleon og Adolf? Russland er jo ikke bare et land, men snarere en verdensdel.

Da våkner selv ihuga antinasjonale sosialister og ser at deres politiske religion bare er misbrukt av mektigere krefter i Davos og Washington. – Vox, samfunnsdebattant

Rundjuling

Samme galskapen ser vi utspinne seg i Midt-Østen. Knøttlille Gaza’s arabiske befolkning gyver løs på det militært sett gigasterke Israel. En behøver ikke engang sette seg inn i konflikten for å erkjenne at Gazabeboerne er i ferd med å få rundjuling. Folk og nasjoner som ligger nærmere de grunnleggende overlevelsesbehovene bare rister på hodet av det de nå er vitner til i sanntid. Særlig når vi vet at de gigastore gass-forekomstene rett utenfor Gaza fortsatt er ubenyttet.

Bøllenes rette far

Bare i vestlige samfunn preget av livsfjerne drømmeideologier finner vi mennesker som ikke tror på Darwins survival of the fittest. Som norske statskontrollerte medier, som kaller et russisk etterretningsskip som følger etter norske fartøy i internasjonalt farvann for BØLLER. At Norge samtidig sender bomber, granater, raketter og snart F16 jagerfly til bruk mot russere i et ikke-NATO-land er derimot ikke bøllete i det hele tatt, i følge de vestlige propagandakanalene. Den som først er bøllene var er bøllenes rette far..

Våkner med et smell

Men i blant dukker også virkeligheten opp som troll av eske. Og da er det fort gjort at selv den mest forblåste drømmer lynkjapt våkner med et smell. Slik stakkarer i både Ukraina, Gaza og trolig snart også Europa står rett overfor når eventyrfortellerne om ikke lenge må åpne nyhetssendingene med: «Snipp, snapp, snute – nå er eventyret ute!» Da våkner selv ihuga antinasjonale sosialister og ser at deres politiske religion bare er misbrukt av mektigere krefter i Davos og Washington.

Globaleliten står bak

Forklaringen på hvordan begge disse krigsutbruddene kan få to underdogs militært sett til å gyve løs på Israel og Russland er nemlig like enkel som den er forsøkt skjult. Bak ligger den vestlige globaleliten som fortsatt har tilbake to store hindre for å kunne ta sete i FN og gjennomføre en ny verdensorden. Nemlig å knekke a) Russland og b) religion.

Regissert religionskrig

Importen av ikke-kompatible religiøse fantaster til vest og en totalødeleggende krig mellom de tre store verdensreligionenes sete i Israel er globalarkitektenes hovedagenda. Og får de Iran til å sende ABC-våpen mot Israel skulle saken være biff hva punkt b) angår. Alle i vesten vil enes om at religion må ødelegges en gang for alle. Og da er bare punkt a) Putin igjen å fjerne. Eller få med på laget. Dette er de godt i gang med.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar