Razzia mot patrioter i Tyskland og Sveits etter fredelig aksjon mot asylmottak

Lykten.no

Lykten.no:

I denne artikkelen avdekker vi det komplekse dramaet som utspilte seg der lokale bekymringer og spenninger mellom migranter og landsbyboere i den sørtyske byen Peutenhausen, kolliderer med politiske agendaer og mediedekning

I de tidlige morgentimene stormet politi- og sikkerhetsstyrker i Tyskland og Sveits hjemmene til minst åtte patriotiske aktivister. Anklagene er så absurde at de knapt kan beskrives – de inkluderer blant annet forsinkelse av en traktor.

Torsdag 31. august 2023. Rundt klokken 06 om morgenen stormet maskerte styrker inn i hjemmene til minst åtte patriotiske aktivister i Tyskland og Sveits. Anklagen: De skal ha deltatt i en fredelig og voldsfri aksjon utenfor det beryktede asylmottaket i Peutenhausen. I flere uker hadde de lokale naboene blitt nærmest terrorisert av asylsøkere som var bosatt av lokale myndigheter der.

Etter at den flerkulturelle myten om «fredelig sameksistens» hadde vist seg å ikke være sann, reagerte en gruppe aksjonister med en fredelig aksjon. De markerte mot asylmottaket, som var knyttet til flere innbrudd og seksuelle overgrep de siste månedene. Men reaksjonene fra migrantene og byadministrasjonen viste seg å være hyklerske og avslørende.

Asylmottaket i Peutenhausen hadde nylig blitt renovert og innredet som et sentralt bygg for asylsøkere. Men hva fikk byen som takk? En serie innbrudd i hus, etterfulgt av seksuell trakassering av to eldre damer under en begravelse ved den lokale kirken. Gjerningsmennene var de samme migrantene som nylig hadde blitt ønsket hjertelig velkommen av politikere og media. Dette førte til en endring i stemningen i landsbyen, etterfulgt av en fredelig aksjon av politiske aktivister og lokale innbyggere. De brukte bannere og røyk for å rette oppmerksomheten mot trusselen og den alvorlige situasjonen for lokalbefolkningen, inkludert kvinner og barn.

(Alle foto: Generasjon Identitet)

Migrantene fremstiller seg som ofre

I stedet for å stenge asylmottaket som respons på problemene, arrangerte byadministrasjonen og migrantene en «dialog» med hverandre. De lokale syrerne og afghanerne hevdet at de følte seg «usikre» i landsbyen og hevdet å være truet av «høyreekstreme». Samtidig ba den ansvarlige distriktsrådmannen om mer penger fra Berlin og München for å utvide asylindustrien lokalt. Ja, du leste riktig.

Forvrengt mediedekning

Journalisten fra BR24 som rapporterte om hendelsen gikk så langt som å hevde at det var den «høyreorienterte aksjonen» som førte til at «integreringsforsøkene» mislyktes. Det virker som om den kvinnelige journalisten uansett ikke bryr seg mye om nøyaktig rapportering, da hun feilaktig tilskrev aksjonen til partiet «Der Dritte Weg» (Den tredje vei) og ukritisk spredte migrantenes skrekkhistorier om at folk med traktorer og Hitler-hilsener patruljerte utenfor huset.

Det som blir glemt i alt dette, er bekymringene og problemene til den berørte befolkningen, som så langt ikke har fått noen beskyttelse. I stedet fremstiller migrantene seg som ofre, med aktiv støtte fra den ansvarlige distriktsrådmannen Peter von der Grün og den etablerte pressen, som gir den nødvendige statlige beskyttelse og journalistisk propaganda.

«Grov ærekrenkelse»: Hatpropaganda

Siden aktivistene ikke ga myndighetene noen grunn for juridiske tiltak med sin voldsfrie aksjon og tilnærming, måtte loven om «grov ærekrenkelse» brukes. Begrunnelsen: Å kalle asylmottaket for en «trussel» skulle være tilstrekkelig for å oppfylle lovens krav. Aktivistene skal ha «truet den offentlige freden» med sin aksjon. Man ignorerte at migrantene på asylmottaket var ansvarlige for en rekke innbrudd og flere tilfeller av seksuell trakassering. To unge afghanere forstyrret også en begravelse i en kirke. Men det ble altså oversett og ikke etterforsket av myndighetene.

Asylsøker skader seg selv med røykbombe

Men det blir verre: På grunn av aksjonen ble en traktor hindret i å kjøre videre i noen minutter, og derfor blir det også etterforsket av det lokale politiet. Der man for klimaaktivistene lar dem sitte langs veien og blokkere blant annet ambulanser og folk på vei til jobb uten konsekvenser. Den mest latterlige anklagen er imidlertid «uaktsom legemsbeskadigelse» da en asylsøker rørte ved en av de brennende røykbombene og brente fingrene sine. Igjen, ja du leste riktig.

Solidaritet er nødvendig!

Men uansett hvor absurde anklagene er, får de alvorlige konsekvenser. Ikke bare ble det i dag beslaglagt flere PC’er og utstyr (kameraer, etc.) under husundersøkelsene – noen av aktivistene er fortsatt i politiets varetekt – men aktivistene står også overfor en langvarig og dyr rettssak. Derfor trenger de nå solidaritet!

Aktivistene viste mot og vilje til å kjempe for byens innbyggere. De har satt seg selv i skuddlinjen med viten om at myndighetene ville slå hardt ned på deres demonstrasjoner. Kan du støtte disse unge mennene og kvinnene i frontlinjen og hjelpe dem med å betale for sine rettskostnader?

Her finner du donasjonskontoen for aktivistene:

Identitäre Bewegung Deutschland e.V.

IBAN: DE98 4765 0130 1110 068317

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar