Pussig sammentreff: Apekopp-pandemi ble øvet på nøyaktig et år før de første meldingene om utbrudd dukket opp.

Derimot.no

derimot.no:

Meldingene om apekopper kommer altså ikke ut av det blå. Tvert imot er det god grunn å mistenke at de er del av en overordnet plan, selv om vi mangel bekreftelse på at det faktiske er slik. Men det er mer enn påfallende at en året før meldinger om apekopper-utbrudd har avholdt øvelser om akkurat denne typen utbrudd.

Men de som vet noe om dette benekter naturligvis at det er noen sammenhenger her. De som tenker i slike baner, slik som oss, er paranoide, altså konspirasjonsteoretikere. Som om konspirasjoner aldri har eksistert, selv om vi vet fra historien at den er stappfull av akkurat det. Noen er blinde selv om bevisene biter dem i nesen.

Knut Lindtner
Redaktør

Allerede i mars 2021 ble det simulert øvelser med apekopper.

Fra Voltaire Network.

En test som simulerte et verdensutbrudd av apekopper ble organisert i mars 2021 av Nuclear Threat Initiative og sikkerhetskonferansen i München.

Siden det årlige møtet i München ikke kunne holdes på grunn av koronavirus-pandemien, så var det i stedet en video-diskusjon i februar.

Apekopper dukket opp i Europa og Nord-Amerika i mai 2022. The Nuclear Threat Initiative hadde organisert sammenlignbare øvelser i 2020 og 2019. De var ko-ordinert med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og Verdensbanken.

Det er ikke kommet ut noen informasjon etter møtet i 2022.

Disse øvelsene er ikke de samme som de som ble organisert av Davos Forum ved Johns Hopkins Center for Health Security og Bill og Melinda Gates Foundation.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde:
Armand Khoury

https://www.voltairenet.org/article217144.html

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 14

Les artikkelen direkte på derimot.no