Propagandaen er en del av den totale krigføringen Komiske Ali juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina

Derimot.no

Av Tor Bugge

MSM (= komiske Ali fra Irak-krigen i 2003) juger daglig i alle kanaler om tilstanden i Ukraina. Verden kan stille ett kritisk spørsmål til MSM og med en gang forstå hvem som er den seirende så langt i krigen i Ukraina.

1. Ethvert land har sitt mer eller mindre profesjonelle forsvar for landet sitt. Soldatene drilles til bruk av våpen og taktiske valg i de tre våpengrenene de fleste land har. Eksempelvis er det stor forskjell på vernepliktige soldater første dag i førstegangstjenesten og siste dag i tjenesten. Det er alltid en glede som befal å ha med å gjøre soldater på rep-øvelse, da alle vet hva som skal gjøres.

2. Hva skjer i Ukraina nå?? Ukraina kaller inn sivile UTEN FØRSTEGANGSTJENESTE, til å dra til fronten med våpen i hånd, uten å ha hatt noen trening med slike situasjoner tidligere.

Det kritiske spørsmålet du og jeg kan stille oss for å avklare om Ukraina vinner slagene i Ukraina nå, slik MSM forteller oss – mot gjennom-drillede soldater fra Russland, er: Hvorfor bruker Ukraina UTRENTE SIVILISTER SOM FRONTSOLDATER dersom Ukraina har GJENNOMTRENTE SOLDATER til dette? Svaret er at de gjennomtrente ukrainske soldatene IKKE FINNES LENGRE, fordi de har mistet livet, eller blitt tatt til fange av Russland! Dette skjer fordi Ukraina har TAPT I KAMPENE mot Russland.

3. Hvorfor er det så viktig for MSM (=komiske Ali) å juge om fremdriften i Ukraina og å påstå at Russland taper på alle fronter? Dette gjøres fordi Vesten planlegger en FALSK FLAGG operasjon, der de tar i bruk enten kjemiske våpen, biologiske våpen eller atomvåpen, mot Ukraina for å skylde på Russland, for så å «gjengjelde» med atomvåpen mot Russland.

4. VESTEN/NATO ER ONDSKAPENS AKSE SOM GJØR ALT FOR Å SKAPE EN VERDENSKRIG MED ATOMVÅPEN! Jens Stoltenberg ønsker å bli den den farligste mannen i verden!

5. Vestlige politikere er kunnskapsløse, og dermed farlige: https://derimot.no/landet-har-en-kunnskapslos-utenriksminister-storbritannia-truer-russland-med-atomvapen/

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 11

Les artikkelen direkte på derimot.no