Pilotforeninger over hele verden fordømmer alvorlige konsekvenser av obligatorisk vaksinasjon for flysikkerheten

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:1 Minute, 15 Second

En koalisjon av pilotforeninger fra hele verden og flere medisinske foreninger utstedte et åpent brev 17. mai hvor de kritiserte de facto Covid-vaksinasjonskravet for piloter, og påpekte de alvorlige konsekvensene.

Piloter som takket nei til vaksinasjon har mistet jobben i mange tilfeller – og mange av de som godtok vaksinasjonen sliter med bivirkninger som akutt truer flysikkerheten.

Oppsigelsen av uvaksinerte ansatte har etterlatt flyselskapene med en massiv bemanningskrise. Samtidig sliter mange vaksinerte piloter nå med vaksineskader – inkludert kardiovaskulære problemer, blodpropp og nevrologiske og auditive lidelser.

(American Airlines-pilot Bob Snow sier at COVID-19-vaksinen førte til hjertestans minutter etter landing av et fly med 200+ passasjerer)

I det åpne brevet heter det at som et resultat av dette har mange piloter allerede mistet helsesertifikatene sine og kanskje ikke får dem tilbake. Andre fortsetter imidlertid å fly – med nevnte lidelser.

De tør ikke melde de inn fordi det ville resultere i lisensene og inntektstapet. Dette utgjør en enestående risiko for passasjerer og alle andre passasjerer.

(Å reise i fly virker mindre og mindre sparsomt – tidligere kommersiell flyselskapspilot sier “Squawk 7700” nødvarsler har steget 12 400 prosent i en alder av COVID vax, 5G-utrulling)

Brevets forfattere – som representerer tusenvis av piloter og medisinsk fagpersonell – oppfordrer til handling for å gjenopprette flysikkerheten. Vaksinasjonskravene må oppheves, og piloter og flyvertinnenes grundige og objektive medisinske undersøkelser må til. Spesiell oppmerksomhet må rettes mot potensielle vaksineskader, heter det i brevet.

Last ned åpent brev her.

Les artikkelen direkte på Politikeren