Personer som ingen vet hvem er fortsetter å boikotte Spotify

Politikeren.com

Read Time:2 Minute, 2 Second

Sangerinnen Joni Mitchell sa fredag ​​at hun trakk musikken sin fra Spotify over «løgner» på strømmetjenesten om Covid-19, bare dager etter at andre musikalske titan Neil Young gjorde det samme.

I et innlegg på nettsiden hennes sa «Big Yellow Taxi»-sangerinnen at hun støttet Young, som kolliderte med Spotify på grunn av den voldsomt populære «Joe Rogan Experience»-podcasten.

«Jeg har bestemt meg for å fjerne all musikken min fra Spotify,» skrev Mitchell .

«Uansvarlige mennesker sprer løgner som koster mennesker livet.»

Jeg står i solidaritet med Neil Young og de globale vitenskapelige og medisinske miljøene i denne saken.»

Mitchells nettsted hadde også en kopi av et åpent brev til Spotify fra medisinere og andre forskere som ba selskapet etablere en feilinformasjonspolicy for å bekjempe Rogans gjentatte usannheter og konspirasjonsteorier rundt koronaviruspandemien .

Det var ingen umiddelbar kommentar fra Spotify.

Young, stemmen bak «Heart of Gold» og «Harvest Moon», fjernet musikken sin fra Spotify denne uken etter å ha fortalt tjenesten at de måtte velge mellom ham og Rogan.

Han anklaget Spotify for å «spredning av falsk informasjon om vaksiner – potensielt forårsake død» ved å legge ut Rogans podcast, som har hundrevis av millioner av lyttinger.

«Spotify har blitt hjemmet til livstruende COVID-feilinformasjon,» skrev han. «Løgn selges for penger.»

«Jeg innså at jeg ikke kunne fortsette å støtte SPOTIFYs livstruende feilinformasjon til det musikkelskende publikum.»

Young hadde over seks millioner månedlige lyttere på den populære strømmeplattformen. Hans medkanadiske Mitchell har for tiden 3,7 millioner.

Rogan har en flerårig eksklusiv avtale med Spotify, angivelig verdt 100 millioner dollar, og en massiv tilhengerskare.

Kritikere sier at podcasten hans er en plattform for konspirasjonsteorier og desinformasjon, spesielt over Covid-19.

Rogan har frarådet vaksinasjon hos unge mennesker og fremmet off-label bruk av det antiparasittiske stoffet ivermectin for å behandle viruset.

en uttalelse denne uken sa Spotify: «Vi vil at all verdens musikk- og lydinnhold skal være tilgjengelig for Spotify-brukere.

«Med det følger et stort ansvar for å balansere både sikkerhet for lyttere og frihet for skapere. Vi har detaljerte innholdspolicyer på plass og vi har fjernet over 20 000 podcastepisoder relatert til Covid siden starten av pandemien.»

«Vi beklager Neils beslutning om å fjerne musikken hans fra Spotify,» sa tjenesten, «men håper å ønske ham velkommen tilbake snart.»

Mange land velger å avstå fra å vaksinere barn og mange land praktiserer bruken av ivermectin. Så påstanden til Young og Mitchell er faktisk feil.

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren