Paul Craig Roberts: Sannheten fordamper rett foran øynene på oss.

Derimot.no

Jeg publiserer denne artikkelen enda en gang fordi det vi nå er vitne til (Russland angivelige invasjon av Ukraina som aldri kommer) er en repetisjon at tidligere løgnhistorier fra de store vestlige mediene, initiert av the “deep state” i USA.

At et flertall velger fortsatt å tro på folk og medier som er avslørt som notoriske løgnere forteller hvor sterk hjenevasken er i vesten.

Redaksjonen

Er det noen som legger merke til det?

17 september postet jeg artikkelen “Bevisføring er ikke lenger en vestlig verdi”. Som eksempel brukte jeg skylden som har blitt lagt på Russland for nedskytingen av det malaysiske flyet. Der finnes intet bevis for anklagene, og svært mye av bevismaterialet som har blitt fremlagt viser at flyet ble skutt ned av nynazister som som tok makten etter at Washington organiserte kuppet i Ukraina.


Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.


Skylden har blitt låst til Russland, ikke som følge av bevis, men som følge av sammenhengende grunnløse anklager som ble fremsatt rett etter at flyet ble skutt ned. Enhver som etterlyste bevis ble behandlet som en «Putin apologet». Dette gjorde bevisføringen overflødig.

Overalt ser vi at grunnløse anklager etableres som absolutte fakta: Saddam Husseins «masseødeleggelsesvåpen», «iranske atombomber», «russisk invasjon i Ukraina», Trump/Putinkonspirasjonen som skal ha kuppet USAs presidentvalg i 2016, syrisk bruk av giftgass. Der finnes ikke et fnugg av bevis for disse anklagene, men anklagene etableres som sannhet i manges bevissthet verden over.

Her sitter USAs utenriksminister i FN og lyger. Løgnen var påskuddet til Irak-krigen. Fortsatt tror vi på løgnene fra USA.

Vitenskapen har gitt oss prinsippet om faktum basert på bevis, hvilket både satte en stopper for heksebrenning og politiske avgjørelser basert på overtro. Sannhet ble en kraft.

Men sannhet kommer i veien for agendaer, og mens elitene har gjenvunnet sin makt etter sosiale, politiske og økonomiske reformer fra en tidligere æra, er sannhet blitt delt opp i kategorier og stykket opp slik at den ikke lenger er å få øye på. For eliten er sannhet identisk med økonomiske interesser, og identitetspolitikk har sørget for å fjerne sannhetens universelle betydning og har redusert sannhet til en selverklæring om rase og kjønn.

Som en følge av dette etableres sannhet idag ikke på grunnlag av bevis, men ved repetisjon av anklager og usannheter.

Dominique Strauss-Kahn arresteres i New York. Uansett om han var skyldig eller ikke var han politisk ødelagt etter en slik historie.

Dette har gjort det enkelt å ødelegge folk og land ene og alene med løgn. Hvem husker Dominique Strauss-Kahn, administrerende direktør for Det internasjonale pengefondet (IMF) og den gang den mest sannsynlige presidentkandidaten for Frankrike? Strauss-Kahn var i utakt med Washington som ønsket sin marionett Sarkozy gjenvalgt. Da Strauss-Kahn kom til New York ble han anklaget for seksuelt overgrep av en stuepike. Han ble arrestert og fengslet. Statsadvokaten i New York og mediahorene erklærte ham skyldig. Som bestilt, fremsatte en fransk kvinne samme anklage. Saken var opp og avgjort. Ingen bevis. Bare påstander. Så kommer det frem at stuepiken nettopp hadde mottatt et større pengebeløp til sin bankkonto, langt over hennes inntektsnivå. Enda jævligere, det ble avslørt at Sarkozy kjente til arrestasjonen av Strauss-Kahn før politiets kunngjøring. Saken falt sammen, og statsadvokaten kom med en offentlig beklagelse. Men Strauss-Kahn ble tvunget til å avgå som administrerende direktør for IMF og var ute av det franske presidentvalget. Washington vant.

Idag er det alminnelig taktisk rutine for begge politiske partier i USA å bruke en kvinne til fremsettelse av anklager om seksuell trakassering, misbruk eller overfall mot enhver heteroseksuell mannlig ansatt eller kandidat som et av partiene måtte anse for å gå utenfor agendaen. Det skjer så jevnlig at at intet tenkende menneske kan tro på kvinnen. Seksuelt overfall har blitt redusert til et skittent politisk triks.

Forut for Natos Libya-bombing kom det en serie falske anklager fra våre store medier om planlagte folkemord i landet .

Falske anklager er alvorlig for et individ, men de kan også ødelegge hele nasjoner. Ta ødeleggelsen av Afghanistan, Irak, Libya og for tiden Jemen i betraktning. Washington har heller ikke gitt opp den samme skjebnen for Syria og Iran. Basert på intet annet enn Washingtons endeløse repetisjon av falske anklager, har millioner av mennesker blitt myrdet, lemlestet, gjort foreldreløse, mistet sine ektefeller, fortrengt og sendt som flyktninger for å oversvømme Europa.

Der finnes ikke et fnugg av bevis noe sted som kan rettferdiggjøre Washingtons enorme forbrytelser mot menneskeheten. I en sannhetsbevisst verden skulle disse forbrytelsene ha resultert i at hele regjeringer i USA burde stå anklaget i Den internasjonale straffedomstolen, Krigsdomstolen, eller i hvilken som helst domstol, og kanskje i dem alle. Men forbrytelsene ignoreres, fordi anklagen mot de ødelagte nasjonene og folkene var tilstrekkelig for å rettferdiggjøre Washingtons krigsforbrytelser mot menneskeheten.

Mordet på president Kennedy. Alle som stilte kritiske spørsmål om hvem som egentlig stod bak fikk etiketten “konspirasjonsteoretiker” klistret på seg.

Hva jeg har beskrevet er en verden uten sannhet. Der finnes ingen plass for sannhet i den verdenen som Vesten har skapt. Den vestlige fiendtligheten mot sannhet er overveldende. Mens jeg skriver, får folk som forteller sannheten forbud hos Facebook, Twitter og PayPal. Google gjør det nesten umulig å finne sidene deres. Over hele den vestlige verden har sannhet blitt omdefinert til «konspirasjonsteori».

Eliter som George Soros og utallige skattefinansierte regjeringsbyråer, som for eksempel Nasjonalt legat for demokrati (National Endowment for Democracy, NED), bruker skattebetalernes penger for å diskreditere dem som som forteller sannheten. Mange innenfor regjeringer ønsker å sperre inne dem som forteller sannheten som fiender av staten, og med det mener de «fiender av de herskende eliters egeninteresse».

Tror du meg ikke. Her er fire bøker skrevet av hederlige personer, omhyggelig dokumentert, fulle av bevis som gjør det klart at USAs eliter ikke har noen respekt for sannhet i det hele tatt. Sannhet er noe som står i veien for dem.

En av bøkene er Charlie Savages «Takeover». Savage viser hvordan Dick Cheney brukte regimet til George W. Bush og 9/11 for å ødelegge maktfordelingsprinsippet og borgerrettigheter i USAs grunnlov. Når du leser boken til Savage, vil du oppdage at det USA som du tror er her, ikke er her. På dets plass er et diktatur tilgjengelig for enhver president som er smart nok til å bruke det. Savages bok er et av de beste stykker gravejournalistikk jeg har lest.

Det romerske regjeringssystemet kom seg aldri etter at Cæsar krysset Rubicon. Jeg tviler på at USAs grunnlov vil komme seg etter Dick Cheney.

To av bøkene er av David Ray Griffin, en av de siste og mest målrettede amerikanske protagonister for sannhet. I hans bok «Bush and Cheney: How they ruined America and the World», skriver Griffin, et tiår etter Savage, den samme kritikken mot Dick Cheney.

Når to selvstendig tenkende forskere kommer til samme konklusjon, kan du regne med at det er på kornet. Hvis verden overlever Washingtons orkestrerte konflikt med Russland, vil Cheney gå inn i historien som den personen som ødela USAs konstitusjonelle regjering.

I den samme boken utforsker Griffin også den offisiselle historien 9/11 og avslører den som total fabrikasjon uten noen sammenheng med virkeligheten overhodet. Han tar opp denne saken i sin nylig utgitte boken med Elizabeth Woodworth «9/11 Unmasked: An International Review Panel Investigation».

Enhver som fortsatt er hjernevasket av den offisielle 9/11-historien, vil øyeblikkelig kunne fri seg fra bedraget ved å lese denne boken. Der finnes ikke lenger tvil om at 9/11 var en hendelse som var orkestrert fra innsiden med den hensikt å slippe løs to årtier, og mer vil det bli, med amerikansk aggresjon i Midtøsten.

Griffin lar ikke en eneste offisiell uttalelse om 9/11 stå urørt – for ikke en eneste offisiell påstand er basert på faktiske bevis.

I sytten år har verden blitt servert en pakke med komplette løgner, ikke basert på noe annet enn anklager. Til tross for de massive bevisene som er produsert, ikke fra saueflokken av en 9/11- kommisjon, men fra tusenvis av eksperter, har de falske anklagene de siste sytten årene likevel seiret over dokumenterte fakta fremlagt av uhildede eksperter ansett som «konspirasjonsteoretikere» av de som har til hensikt å dekke over sine forbrytelser.

Den fjerde boken er Mary Mapes’ «Truth and Duty». Mary Mapes er CBS produsenten hvis team grundig forberedte Dan Rathers «60 Minutes» rapport hvor det kom frem at George W. Bush hadde en tjenesteforsømmelse i Texas Air National Guard. Hennes historie var absolutt korrekt, men hun og Rather ble ødelagt av anklager alene. Republikanerne brakte bloggere på høyresiden i angrepsmodus, og ganske snart deltok de offisielle mediene for å heve sin popularitet på CBS sin bekostning.

Mary Mapes

CBS var sårbar, fordi det ikke lenger var uavhengig, men del av Viacoms imperium. Mapes var allerede i trøbbel fordi hun hadde sluppet tortur-historien fra Abu Ghraib på samme tidspunkt som Bush og Cheney erklærte: «USA driver ikke med tortur». Da Cheney/Bush-regimet la press på Viacom, fortalte en konsernsjef Mapes følgende: «Du har ingen idé om hvor mange millioner dollar Viacom bruker på lobbyvirksomhet i Washington, og ingenting av det du har gjort det siste året har hjulpet».

Slik er det. Viacoms ledere har overhodet ingen interesse av sannheten, kun for hva som kan fremme deres lobbyinteresser i Washington. Mapes, en som forteller sannheten ble bedt om å gå, og hun gjorde det. Det gjorde også Dan Rather.

Ingen aktører innen trykkpressen, tv-media eller National Public Radio (NPR) tør å komme nærmere sannheten enn 15 mil i dagens USA. Dét ville være en sikker slutt på karrieren.

USA har vært i sammenhengende kriger i flere tiår. Sannheten er krigens første offer.

Uten media som er forpliktet av sannhet, finnes der ingen kontroll med regjeringen.

Spør deg selv hvor du kan lese artikler som denne. Om du ikke støtter de gjenværende sannhetsportaler, vil du finne deg selv bundet, som alvekongene, dvergherrene og de dødelige mennesker i J.R.R. Tolkiens Ringenes Herres, «i mørket» av elitenes evne til å kontrollere forklaringene som fremstår som din virkelighet.

Identitetspolitikk har ødelagt selve konseptet om sannhet uavhengig av rase og kjønn. Både vitenskap og sivilisasjonen bringes i vanry:

Aldri før i historien har vi mennesker vært så nære å miste all forståelse av virkelighet som i dagens verden hvor det ikke eksisterer noen respekt for sannhet.

Oversatt av Roger Ekse

Tidligere publisert på derimot.no

Truth Is Evaporating Before Our Eyes

83 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 4 289 ganger.

Post Views: 4 871

Les artikkelen direkte på derimot.no