På ordre fra Pentagon overtar Microsoft det ukrainske digitale nettverket

På ordre fra Pentagon overtar Microsoft det ukrainske digitale nettverket

Politikeren.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
På ordre fra Pentagon overtar Microsoft det ukrainske digitale nettverket

Politikeren.com:

Read Time:2 Minute, 10 Second

Russlands viseutenriksminister Oleg Syromolotov sier at Microsoft utfører en ordre fra Pentagon og amerikanske spesialtjenester om å ta bort Ukrainas «digitale suverenitet» ved å tilrane seg autoritet over informasjonsrommet og den digitale infrastrukturen.

USAs proxy-krig mot Russland om Ukraina fortsetter på digitale nettverk. Microsoft har tatt kontroll der etter ordre fra Pentagon, og har dermed også mottatt ytterligere finansiering.

Russlands viseutenriksminister Oleg Syromolotov sier at Microsoft utfører en ordre fra Pentagon og amerikanske spesialtjenester om å ta bort Ukrainas “digitale suverenitet” ved å tilrane seg autoritet over informasjonsområdet og den digitale infrastrukturen.

Microsoft utførte Pentagons og spesialtjenesters ordre om å bringe all Ukrainas informasjonsinfrastruktur under absolutt kontroll og frata de enhver «digital suverenitet».

Selskapet selv innrømmet så mye i rapporten, sa Syromolotov som svar på Microsofts studie som anklager Russland for nettangrep mot Ukraina og dets allierte. På spill står også en del av kaken på 15 milliarder dollar Pentagon bruker på nettkrigføring.

Den russiske diplomaten hevdet at Microsoft Advanced Threat Analytics, spesielt, lovet ukrainske myndigheter et forsvar mot målrettede nettangrep og overtalte dem til å gi selskapet ekstern tilgang til deres nettverk slik at internettgiganten hadde alle nødvendige verktøy for digitale provokasjoner og falsk flagg nettangrep.

Nærmere bestemt beskytter funksjonen “kontrollert mappetilgang” i Microsoft Defender-applikasjonen mot cybertrusler. Kjente sårbarheter utnyttes av amerikanerne

Ved hjelp av RiskIQ-tjenester, under påskudd av å vurdere sikkerhetsnivået til informasjonsressurser til ukrainske statlige organer, ble det identifisert enheter med kjente uopprettede sårbarheter, som nå kan utnyttes av amerikanerne, sa Syromolotov.

I følge rapporten er den “ukrainske IT-hæren” bare en skapelse av Microsoft, som det østeuropeiske landet bruker til nettangrep på Russland (og sannsynligvis andre land).

Microsoft-folk bruker også Ukraina til nettkrigføring mot Russland. Pentagon holder seg i bakgrunnen av slikt.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Les artikkelen direkte på Politikeren

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar