Nyhetsrunden 5.3.2023 – Nav-kontorer skal barrikaderes, nytt islamsk terrorangrep i Sverige og Trump krever 50 billioner dollar fra Kina

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

VIDEO ØVERST: Den anerkjente og prisbelønte skuespilleren Woody Harrelson gikk til angrep på de store farmasøytiske selskapene for å ha konspirert sammen mot folket. Monologen skapte oppstyr på venstresiden som har krevd at skuespillerens uttalelser må få konsekvenser. 

Norge – Nav med rapport som skal bedre sikkerheten etter innvandrerangrepene

De siste årene har flere ansatte i Nav mistet livet, blitt knivstukket og overfalt av besøkende med innvandrerbakgrunn. Sist i Bergen i 2021, der en kvinnelig nav-ansatt (57) ble stukket i hjel på jobb av den muslimske innvandreren Abdella Haji (40). Hennes kollega ble knivstukket, men overlevde.

Det er nå snakk om å sette inn fysiske barrierer, slik man allerede har i innvandrertette bydeler i Oslo, der møtene foregår i små rom med heldekkende vegg og glass mellom nav-ansatte og brukerne. Brukere som i all hovedsak består av ikke-vestlige mennesker fra Afrika og Midtøsten. Dette har ført til en reduksjon av vold og drapsforsøk på de nav-ansatte i disse bydelene. Men nå som masseinnvandringen foregår i alle fylker og kommuner i Norge, så vil slike tiltak også måtte settes inn i mindre byer og tettsteder for å sikre de ansatte mot de ikke-vestlige innvandrerne.

Rødt-politiker kjempet mot kapitalisme – stjal en million kroner fra felleskassa

Norske kommunister har vist mer enn en gang at det er forskjell på liv og lære. Partiet Rødt og deres velgere har en offentlig plattform der man kjemper mot kapitalismen, banksystemet og millionærer. Men nå har en av deres egne blitt tatt i stjele over en million kroner fra partiets felleskasse.

Partileder for Rødt Vestfold og Telemark er fortvilet og sier man «har mistet en million kroner som skulle blitt brukt på politisk aktivitet». Millioner de har fått fra staten og bruker på å jage etter hardt arbeidende millionærer som skaper arbeidsplasser og betaler skatt.

Vindturbiner kan koste over en kvart milliard skattekroner

(Pixabay)

Sirkuset som utspiller seg på Fosen i Trøndelag med vindturbiner og samenes krav, kan koste norske skattebetalere flere hundre millioner kroner. Det skal i følge beregninger koste opp til 2 millioner kroner å demontere en enkelt vindturbin. De skal måtte fraktes og settes opp på et nytt sted. Som vil koste omtrent det samme beløpet. Med tanke på at det er over 70 vindturbiner det er snakk om, så kan man gange det med fire, forsiktig anslått, og dermed havne på et sted mellom 250-300 millioner kroner.

Norske skattebetalere tar som alltid regningen for miljøtiltaket. Et tilleggsmoment er at man har satt samenes rettigheter og nærmiljø i førersetet foran miljøtiltakene og vindturbinene. Men ikke etniske nordmenns rettigheter i sine nærmiljøer, der de også har fått de samme vindturbinene utenfor sine stuevinduer og nærmiljø.

Er samenes rettigheter  som «urfolk» større enn etniske nordmenn sine rettigheter?

Politiet på Twitter – Det nye Oslo

Sverige – «Hun blør fra magen» – muslimsk mann gikk skrek «Allahu akbar» – knivstakk 10 år gammel jente og hennes bestemor i Gøteborg

En iransk mann, Milad Salari, (36), med et svært langt rulleblad, som inkluderer 52 – femtito – punkter, har fått gå fri på gaten i vårt naboland selv som en farlig seriekriminell. Nå er han siktet for drapsforsøk på en ti år gammel jente og hennes bestemor som var ute og gikk tur i Gøteborg klokken 12.30 på torsdag.

«Barnet blør fra magen», uttalte vitner som brøt ned terroristen på bakken før politiet og ambulansen fikk kommet til plassen. Jenta var i kritisk tilstand da hun ble kjørt til akutten, men skal ha blitt operert og hennes tilstand ble senere på dagen omtalt som «alvorlig men stabil».

(Foto: Samnytt.se).

USA – Trump krever 50 billioner dollar i erstatning fra Kina etter Wuhan-viruset

President Donald Trump krever at Kina betaler erstatning på 50 billioner dollar (femti tusen milliarder kroner), etter nyheten om at viruset kom ut fra et laboratorium i Wuhan, Kina. Trump påstod tidlig i 2020 at det var det kommunistiske diktaturet som sto bak viruset, men dette ble feilaktig og uten grunn avfeid som konspirasjonsteorier av vestlige massemedier og venstreorienterte politikere. Sosiale medier utestengte og sensurerte brukere og bloggere som påstod det samme. Nå har sannheten om virusets opprinnelse kommet ut, men så langt har unnskyldningene fra massemedia og venstresiden uteblitt.

Mørkhudet og lesbisk borgermester i Chicago, Lori Lightfoot, hevder at rasisme og sexisme er årsaken til at hun tapte valget.

(Foto: Chicago.gov).

Den upopulære demokratiske borgermesteren ser bort fra at tusenvis av mennesker har blitt skutt og drept i byen under hennes tid som borgermester. At gatene har blitt utrygge, fulle av gjenger, søppel og hjemløse.

«De liker ikke å se mørkhudede, lesbiske kvinner i lederposisjoner», uttalte Lightfoot etter nederlaget, som kun fikk 16.4 prosent av stemmene. Hun er den eneste borgermesteren som har tapt et gjenvalg på 40 år i Chicago. Lightfoot lovet i 2019 at byen skulle bli «landets tryggeste by». Istedenfor har kriminaliteten, inkludert våpenkriminaliteten, økt dramatisk fra 2019 til 2021. Fra 500 drap i 2019 til 776 og henholdsvis 804, de to neste årene. Skyteepisodene og bilkapringer har også skutt i været, skriver Chicago Tribune. Så og si 100 prosent av alle drapene og bilkapringene begås av mørkhudede mennesker i byen.

Kriminaliteten har økt så mye at byen nå mister tusenvis av innbyggere til utflytting, samt turister som ikke lenger tør å besøke byen.

Lori Lightfoot har også blitt anklaget for å hate hvite mennesker. I fjor uttalte den lesbiske mørkhudede borgermesteren at hun ikke ville la seg intervju av hvite journalister.

VIDEO. Hver fjerde afroamerikaner mener at det ikke er greit å være hvit. Legger man på de som nektet å svare på om det var greit å være hvit, så er tallet nesten 50 prosent. 

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar