Norstat: «Andre» vokser forbi MdG, V og Krf. Puster SV og SP i nakken

Demokratene.no

Demokratene Norge

Norstat: «Andre» vokser forbi MdG, V og Krf. Puster SV og SP i nakken

I en meningsmåling gjennomført av Norstat for Vårt Land 23. mars 2022, vokser sekkeposten «Andre» med 0,9 prosent opp til 5,2 prosent, og er dermed Norges 7. største parti. Og enda bedre:  «Andre» ligger bare 0,7 prosent bak SV, og 1,4 prosent bak Senterpartiet. Det betyr at hvis trendene fortsetter kan «Andre» snart score som Norges femte største parti, og det vil ha svært viktig signaleffekt for Demokratene.

Den hodeløse omstillingspolitikken som regjeringen fører på vegne av WEF, EU, FN og verdens klima, rammer nå arbeiderklassen og middelklassen stadig hardere, derfor synker både regjeringspartier og NATO-motstandere signifikant i målingen. Alt blir dyrere og vanskeligere for folk, og det er ikke det en regjering skal drive med.

I desperasjon vender nå velgerne seg tilbake mot Høyre som vokser med 3,2 prosent, men det vil ikke gjøre den minste forskjell for Norge, ettersom AP og høyre fører samme politikk, med samme globale fokus. Begge disse blokkene tar oss nærmere energikaos, flerkultur-kaos, Great Reset-kaos, svekket økonomi, svekket personvern, svekket ytringsfrihet, offentlig sløsing og stadig mindre selvråderett mens forskjellene bare øker.

Nå truer også renteøkninger og inflasjon oss fremover, og alt dette viser at opplæringsbehovet i velgermassen er svært høyt. Derfor anbefaler vi våre 34.000 velgere å misjonere for Demokratenes politikk daglig: Spre det glade antiglobalistiske budskapet vårt i sosiale media, facebookgrupper og ansikt til ansikt med folk, for fornuftige folk lytter til fornuft. Partiprogrammet vårt er uimotståelig når man først har lest det.  

Vi har fortsatt ikke ressurser til å stå imot løgnene og valgflesket de andre partiene serverer en måned før valget, derfor må vi vokse nå! Og det kan vi bare gjøre ved at 34.000 velgere gjør litt hver dag, ikke at noen få ledere gjør mye av og til. Demokratene er en konstant dugnad for Norge, så bli med!   

Høyreblokken og AP-blokken vil gjøre alt for å holde Norges første og eneste antiglobalistiske parti ute av offentlig debatt, for de vet de er sjanseløse mot sunn fornuft. Blir du møtt med argumentet at vi er «høyreekstreme», så husk av vi er en tverrpolitisk bevegelse mot globaliseringen og EU.

Demokratene er et underklasseparti, drevet av fornuft mot overklassen. Dermed har vi mer politisk til felles med Rødt enn med Frp rundt sosial poltikk – bare med en mye, mye sunnere økonomisk politikk, og et klart ja til NATO.  

Artikkelen Norstat: «Andre» vokser forbi MdG, V og Krf. Puster SV og SP i nakken ble først skrevet på Demokratene Norge og er skrevet av Kent Andersen

Les artikkelen direkte fra kilden