Norge SKAL fattiggjøres!

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Ran av nordmenn nødvendig

En ny verdensorden ledet via et reformert FN er etter denne globalelitens mening helt maktpåliggende for å kunne redde menneskehetens livsvilkår og generelle fredsbetingelser. Og derfor er ran av Norges innbyggere fullstendig underordnet det overordnede målet. Dette pågår uten at mediene nevner dette selvinnlysende poenget med ett ord. MSM er nemlig med på denne karusellen.

Gud er død – kloden må reddes

Denne oppsiktsvekkende, historiske utviklingen har ballet på seg de siste tiårene. Grunntanken bygger på at Gud bare er en fiktiv entitet våre forledede forfedre lot seg narre av. Eneste håp for kloden er derfor at vi selv tar grep før det er for sent. Dette er alle globalisters nye bibel-fundament. At regissørene bak har adskillig flere motiver kommer ikke opp til overflaten.

Går under radaren

I tiden som kommer vil vi derfor oppleve en flom av nye overveldende utspill fra Davos-eliten & co, som ikke har all verdens tid på seg om deres vidløftige prosjekt skal bli en realitet. Dette er så stort at det går under radaren til de brede lag av folkene. Alternative mediers forsøk på å klargjøre disse store linjene blir straks slått ned og argumentene tiet i hjel i hovedmediene. Nazi-kortet og den feilaktige koblingen mot høyreekstremisme skremmer den forledede befolkningen. Absolutt alle nedrige midler tas i bruk.

Stålsett deg!

Servile nordmenn som derfor tror at toppen er nådd av sensasjonelle angrep på Norges og Europas velferd og lykke må snarere forberede seg på de mest vidløftige globalpolitiske utspill som de fleste ikke har fantasi til å se komme. Tar du mat, drikkevann, boligvarme, samferdsel og justispolitisk rettferdighet for gitt bør du heller stålsette deg foran det som venter.

Kvasireligiøse politikere

Det er nemlig mer og mer som viser at globalismen krever en kvasireligiøs ny tro. En tro der elleville, udokumenterbare påstander om dommedag og ditto jordiske helvetestrusler utgjør de helsvarte læresetningene servert oss via politikkens nye «pinse»-forstandere – på Løvebakken.

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar