Nedstengninger og feil koronapolitikk forårsaket hundrevis av dødsfall

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 41 Second

Koronapandemien førte med seg overdødelighet – men mest som “collateral damage”. Flertallet av dødsfallene var personer som ikke hadde fått Covid – men som ikke hadde oppsøkt lege på grunn av Covid.

Siden Corona-året 2020 har det vært “overdødelighet å observere i Østerrike. Ifølge beregninger fra «Austrian Health Academy» døde 6,8 prosent flere mennesker i 2021 enn statistisk normalt. Men det har ingenting direkte med de smittede å gjøre eller koronasykdom.

“Det meste av overdødeligheten skyldes mennesker som ikke en gang hadde korona på dødstidspunktet,” forklarer Maria M. Hofmarcher, medforfatter av studien med tittelen: “Pandemien har økt risikoen for død for alle. “

En lockdown kan ikke helbrede eller holde folk friske, men bare sette livet på pause. I tillegg er det en risiko for massiv skade på befolkningen som følge av det, advarte TV-lege Dr. Marcus Franz for noen uker siden. Og det hadde han dessverre rett i.

Hvis det er mulig, ikke gå til sykehuset eller legen, det var beskjeden i den første lockdown verden rundt. Noen mennesker tok disse ordene bokstavelig – og døde hjemme av hjerteinfarkt eller andre komplikasjoner, rapporterer flere medier nå også. Selv i det andre året av pandemien ble ting ikke bedre. Utsettelsen av antatt ikke-essensielle operasjoner, som hjertekirurgi, forårsaket mye skade på sivilbefolkningen.

Frem og tilbake med Corona-tiltakene er mindre uttalt i andre land enn i Østerrike, forklarer Hofmarcher, Regjeringens uklare kurs har undergravd moralen i å overholde reglene og har senere ført til flere infeksjoner, innlagte pasienter og dødsfall.

Det er også lett å tenke seg at land som Norge også er påvirket i samme retning som Østerrike og som denne studien beretter, som i Østerrike var det også mye frem og tilbake i Norge, ofte oppfordringer om å ikke legge press på helsesektoren, det var nærmest et krav at du ikke tok kontakt med helsesektoren om det ikke var pga en positiv korona test.

https://exxpress.at/studie-lockdowns-falsche-corona-politik-sorgten-fuer-hunderte-tote/?unapproved=164763&moderation-hash=a81697385f263606c543bc8a4b4e98e0#comment-164763

Les artikkelen direkte på Politikeren